Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyonizm vs


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Dikkat etmedim bunun uzerine bu aralar basliklar mi vardi ? Bileydim oraya eklerdim direk pardon.

Ben fani degilim ya bir arkadas link atti ben de bos vaktimde hobi olarak okuyorum , spam mailleri dusunmuyorum onlarin tetiklemeleriyle baska seyler dusunuyorum :)

Herifin adi da evet lame ama sirf oyle diye on yargiya da gerek yok bu kadar , is bu elemanin yazilarina gelene kadar bir cok sacma sapan seyi okuyarak vakit harciyoruz zaten hemen flame'e luzum yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya eleman belli ki problemli zaten ben 2 yazisini okudum fazla fazla anladim onu.

Bir de blogundaki yorum kisimlari baya hararetli o yuzden baya bilinen biri gibime geldi bizim sitede adi niye hic gecmedi , ben mi kacirdim diye sey ettim genel olarak.Iyice seye surulmeyecek halde degil bence yazilari uzerine konusulabilitesi var.


edit : http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

bu yazi iyiymis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi yukardaki postumda guncellemeyle ekledigim linkteki yaziyi okudum.Yazan elemanin yukarda da dendigi ve ilk goruste gozuktugu gibi "spam mail" kadar bos beles olmadigi inancim devam ediyor.

Benim dusunme konusunda tetikliyor dememin sebebi elemanin surekli videolarla , belgelerle , kitaplardan "quote" larla geliyor olmasiydi. Yani direk "hadi lan ordan" diyemiyorsun illa bi seni arastirip kurcalamaya itiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamı ilk gördüğümde kim bu şebek diyip kaale almamıştım. Can sıkıntısına demin yazılarına bi göz attım, gayet güzel ve güldüren, akıcı uslubu var. Tonla örnek çıkartmış resimlerle beraber, açıkçası bu karanlık örgütlerin var olduğuna inanıyorum. Her yazısını da inanılmaz bir araştırma sonrası yazdığı çok belli. Ancak hiç bi yazısının çeyreğini bile okumadım, sadece resimli yerleri okudum. Boş vakit bulursam belki okurum. Çok uzun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk posttaki yazida genel olarak "eyes wide shut" in cogunlugun sandigi gibi bir konusu olmadigini aslinda simgelerle dolu oldugunu ve masonlukla vs alakali bir cok seyi vurguladigini soylemis. Bunu filmden kesitlerle, screenshotlarla desteklemis. Kubrick'in bir sekilde bu topluluga zamaninda dahil olup sonra ciktigini iddia ediyor. Ama bu yazinin tum icerigi degil ; burdan zihin kontrolu , zihin kontrol teknikleri vs derken baya yere girip cikmis.

Ikinci verdigim linkte de Tesla uzerine , Edison'dan popularite olarak geride kalisina ve Tesla'nin buluslarinin su ana ve hatta gelecegi etkileri uzerine yazmis ana temasi bu gibi ama tabi gene konuyu dallandirip budaklandirmis. Doganin kontrolu uzerine konusmus , manhattan project , 99 depremi vsvsvs

Ama eleman baya okumus etmis belli ki , yazim dili de baya geyik ve akici yani ilgini en ufak cektiyse oturup kendin okusan daha iyi (@yav)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Jacque Fresco ve Venus projesi falan hakkinda ne dusunuyor onu merak ediyorum. Bu Fresco'yu niye bu kadar yil yasattilar ona da bi cevabi vardir heralde diye tahmin ediyorum.

edik :

@yav Benim gordugum kadariyla inciden falan da cikma degil ya hatta bir yazisinda sitenin kurucusunun da onun yazilarini okudugunu falan bildigini soyluyor ama incidekilere de sovuyor idi.

Bir tek eksi ve incinin ilk nesil yazarlarina iyi dedi ondan sonrasina uyuz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...