reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su anda update ediyor... Let the game begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yeni sekmeyinin yerini eski yerine getirmedilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben de açtım update etsin bakalım... beğenirsem dönerim chrome dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kac saatte update edio ? internet hattınız neir 33k mi ? çok merak ettim ... lolz. :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yarım dk sürdü galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 nasıl olmus yeni firefox deneyenlerden bi iki yorum alalım ona göre chromedan tekrar firefoxa gecebilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 benim nefret ettiğim şey hala var. ne mi: bi kaç tab açık. ntvmsnbc nin sitesini açıyorum. site açılırken diğer tablarda dolanmaya çalışınca takılmalar oluyor tab geçişlerinde. bu her tabı ayrı process olarak çalıştırmamasından kaynaklı zaten. ve hala da uyuz edici bişe. auto refresh olan sayfalarda böyle sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 en son firefox 3 kullanmıştım, firefox 9 a kadar denemeye bile gerek görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o ntvnin sitelerindeki auto refresh kadar lüzumsuz bişi yok yahu. tüm sitelerinde var abicim refresh istesem f5e basarım zaten sanki tüm gün sayfanız açık ekrana bakıyorum durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 alexa ranking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su anda 86 siteyi ayni anda sorunsuz browse edebiliyorum, du 88 patlicakmi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 her ay yeni versiyon lulz, illa opera 11 ie 9 gibi büyük sayılı build olcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben firefox 5 de 96 sekmeye kadar rahat dolaşıyodum 94-95-96 yı açarken kasmaya başladı artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 artik vakti geldi http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20make%20Firefox%20the%20default%20browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 url auto complete olayı hala chrome gibi değil. illa http yi yazmak gerekiyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ctrl + enter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben chrome'a çok alıştım artık dönerim diyordum da artık şu saatten sonra bakmam firefox'a. 3'ten 4'e geçiş çoğu kişi için bitirdi sanırım firefox'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 3'ten 4'e geçişte çok kişi kaybettiler çoook. Ben Chrome'a geçtim ve alıştım acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 reyou said: ctrl + enter ? bahsettiğim o değil. misal google için g harfini bastıgın anda otomatik google.com tamamlıyor. firefoxta http:// diye yazman gerek bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bende cikiyo valla direk, yazmam gerekmiyo http fln, default ayarlara fln getir bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 screen shot koyar mısın. farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 arkadasın dedigi boyle sanrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok işte altta çıkıyor. adrese gitmek için aşağı+enter yapman gerekiyor. chrome da g yazdıgın anda adress barda www.google.com otomatik tamamlanıyor. sadece entera basıyorsun siteye gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 firefox'da o öyle hep benim bildiğim, yeni versiyolarda değişmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 chrome'dan bookmarkları nası aktarabilirm firefox'a ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar