Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Why hi one why!

Gluposti

Öne çıkan mesajlar

Bende ettim amma,Merkez kanalını bilen biri neden yardım istemiyor?!

+ O karakterin post geçmişine baktımda bayağı bi ingilizce döktürmüş konularda!

Ve buldum !

destur
Posted - 2011.08.16 02:00:00 - [97] - Quote
Report
Edited by: destur on 16/08/2011 02:12:05
Edited by: destur on 16/08/2011 02:11:22
Edited by: destur on 16/08/2011 02:10:28

0/
sorry my englişh bad u translate turkişh
size sıkıntımızı anlatalım
eve onlinenin madenciliği git gide komedi ve fiyaskoya dönüşüyor.her ne hikmetse gerçek madenci bu maden pastasından hakkını alamıyor. isteyen herkes 180m 200m maden gemilerini bir iki salvoda patlatıyor.
1. hulk gemileri kağıt gibi .kamikaze yapan pilotlar çok ucuz maliyetli bir gemi ile gelip bir iki vuruşta hulkun canına okuyor.
2.mackinav kargosu ziyadesi ile fiyasko ! t1 kargohold rig tak 7935m3 hehe 65m3- ne yapmak lazım 1 t2 kargohold takmak lazım 75m isk
3. pazartesi ve cuma günleri her ne hikmetse empiredeki tüm beltler oyle kısırlaşıyor ki yeme de yanında yat .ama buz beltlerine bakıyoruz kimi buzlar sadece bir adet buz 105 000 birim o da 105 000 000 m3 buz yapıyor eğer bu adalet ise bu adletten memnun değiliz !
4.BOTH kullananlar malı parayı götürüyor gerçek madenciler nal topluyor.

tüm bu sitem ve serzeniş imizi umarız birileri dikkate alır

/tüm yazılarımız empire için di / null secc durumu zaten malum

0/

google translate

---------
0 /
sorry my bad english translate turkish u
let us explain to you distress
Online's mining house fiasco dönüşüyor.her increasingly comedy and heaven knows why not get a real miner's right to the mineral cake. Anyone who wants a two salvo da swings with 180m 200m mining ships.
1. hulk ships, such as paper. kamikaze pilots who come up with very cheap cost of a ship in a two-stroke reading hulkum lives.
2.mackinav cargo of fiasco with ziyadesi! t1 kargohold rig plug-65m3-7935m3 hehe What to do first have to install t2 kargohold ISK 75m
3. What is wisdom in every Monday and Friday empiredeki eating all the belt so that the next yacht kısırlaşıyor. but only one ice ice beltlerine looking kimibuzlar 105 000 105 000 000 m3 of ice in the unit he is doing it justice if you are not satisfied with these adletten!
4.BOTH miners Users of real property takes the money collecting duct

All of this site and we hope someone takes note of reproof imizi

/ All Articles for Empire di / null SECC area was already known

0 /
Sosyal ağlarda paylaş

Google translate, düzgün Türkçe ile yazılmış bir yazıyı bile tercüme edemezken, hangi akla hizmet bilmeden İngilizce yazı yazdın ki destur?

Ayrıca ne bekliyordun? Sen rezalet İngilizce ile yazılmış bir yazı neticesinde hemen hulklara uber shield modüller mi çıkartacaklar? Empire'daki beltleri mi bollaştıracaklar?

Bir daha ki sefere en azından İngilizce bilen birilerine tercüme ettir. Bireysel olarak yaptığın bu saçma hareketin gerçekten Türk imajına çok fazla olumsuz etkisi var. Bence derhal o yazıyı bir arkadaşına tercüme ettir ve postunu yeniden düzenle.

Ayrıca bu arkadaşın sırtını sıvaslayan diğerlerine de teessüf ediyorum ve herkesi daha fazla sorumlu olmaya davet ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya farkıdna mısınız bılmıorm da bu bi oyun,
oyun
allahın cezası bi oyun
neymiş?
oyun.
Türk imajı ne ya lol, oyun olm bu oyun. Yok bu,gerçek deil böle bişi yok.

Türk imajıymış, türk imajı ne bilader oyun bu oyun. İsteyen istediği gibi takılır, ha makarasını yaparız ama böle kalp kırıcı ne bileyim yok sen bizi böle yapıosun tarzı şeyler yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıklar olsun bize TURKyenin i'tibrını yerlere serdmişizmeğer...

kim tınlar ecnebilerin ayıplamalarını
işte ceddimin tarihi meydanda. DELİkanlı gibi tarihimizi yardım sevriğimizi misafr perverliğimiz inceleyenler
dile gelip i'tiraf ediyorlar bu erdemleri.yeri gelmişken hemide tam yeri ! imzamı ilave edeyim
,,alemden korkma ondan sana zarar gelmez
sen kendine özüne ihanet etme yeter,,
forumdakı yazımızı görüpte ,,helal olsun bir gayret var ingilizce bilmese de sıkıntısını anlatmaya çalışıyor diyemeyenlere YUH olsun

/sözümüz meclisten dışar !/

baki selamlar 0/
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah,yav eve alemi ne kadar yatkın kopmaya :)

1.Açılan konu bi kaç gün sonra zaten unutulacak,öyle ahım şahım etki yaratacak birşey değil türkçe yazması.+ Zymurgist'te silmiş türkçe yazıları.Hatta unutulmuştur bile.
2.Benim tahmin ettiğim kişi destur değildi açıkçası.Başka birini düşünmüştüm,aynı bu tarz bir konu açan türk.
3.'' forumdakı yazımızı görüpte ,,helal olsun bir gayret var ingilizce bilmese de sıkıntısını anlatmaya çalışıyor diyemeyenlere YUH olsun ''

Açıkçası helal olsun denilecek birşey göremiyorum,çünkü yazın hakkında bir kişi dışında diğerleri dalga geçmiş,hatta bi kaç kişininde dalga geçtiği yazılar silinmiş :)
Bizlerden birinden yardım istesen daha çok takdir ederdim.

Dipnot; Sabaha kadar yuhalayabilirsin beni

4. Merkezde bir çok kişiyi tanıyorsun,muhabbetinde var.Böyle anlaşılmayacak bir yazı yazmaktansa neden birine ingilizce çevirisini yaptırmadığını hala merak etmekteyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne imajı. sen türk imajınla milleti etkilemeye çalışıyosan zaten kaybetmişsin. kimse kimsenin imajına bakmaz meraklanmayın. adam gibi konuşmayı, hareket etmeyi biliyosan nereden geldiğinin pek önemi yok. yani her zaman ki gibi, önce insan ol, insan. görende zannedecek bu amerikalılar vs. oturuyor bütün gün," ulan ne güldük, şu türklerde pek komik yauv heheh, bi tane görsek de dalga geçsek bol bol" falan diyor. yok öyle bişey yani, takılın kafanıza göre. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...