cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Kopenhag'da ilk duruşması yapılmış şu hainlerin televizyonunun kapatılması için. İlk duruşmada el konulan 200 bilgisayardan elde edilen bilgiler arasında televizyondan örgütün eylem saatleri konusunda talep geldiği, gerekçe olarak da haber bültenlerine yetiştirilememesi olduğu belirlenmiş. Yaşasın ileri demoğğkkkgghhhraaaaasiii!!! http://www.hurriyet.com.tr/planet/18501200.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hep aynı tarz siyasi topikler açıyorsun çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Yok ya onlar hak için savaşıyor hede hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 noldu ağrına mı gitti hain denilince terör örgütüne. pardon ya sen bu şerefsizlerin terör örgütü olmadıklarını iddia ediyordun dimi. sıkıcı olan sen ve senin gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ileri demokrasi ile alakası yok zaten, Danimarka'nın boğazına mı basacaz tvyi kapatacaksın diye, hiç bir kozumuz yok adamlara karşı. Hem o kanal Ecevit zamanında da vardı. şimdi hiç değilse dava açılmış işte bir gelişme sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çetintaş abi bence sen koçtaş a iş başvurusunda bulunsan kabul ederler ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Terör bir milletin ortak meselesi olmalı. Sert ve kararlı şekilde üzerine gidilmeli. Ama ne yazık bizim millet mahalle maçlarında bile birlik olamaz. Ve içimizdeki köpekler, terör örgütünü haklı görmeye çalışan şerefsizler o kadar çok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hedehodohop said: hep aynı tarz siyasi topikler açıyorsun çok sıkıcı seni eğlendirmek zorunda mı adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Adamın ilgi alanı devlet, millet, siyaset ıvır zıvır ne açsın çıplak kadın konusu mu açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oda Kate'in memelerine karsi bos degil. biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o memelere boş olan erkek değildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Chaotic said: çetintaş abi bence sen koçtaş a iş başvurusunda bulunsan kabul ederler ha http://alidemirci.com/oyle/20/oyle7.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 @chaotic sen espri yapma. yardım kampanyası da düzenleme. LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hedehodohop eğlenmek istiyosan git şehit cenazesinde pkk hakları için savaşıyor diye bağır chaotic de bzaten çetintaşın yerine işten çıkarılan koçtaş çalışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hedehodohop said: hep aynı tarz siyasi topikler açıyorsun çok sıkıcı Adam siyasi dedi bu olaya.... BAN PLs Ciddi Ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Kim bu adamlar yahu, şakirtler, liboşlar paticik'e üye olun emri mi yayımladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sanırım ülkenin mayası artık değiştiği için fonksiyondan ancak bu vatandaş tipi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sabahtan beri dışarıdaydım gençler,eve geldim,bir ara girdim patiye ama bu topiğe yeni bakıyorum. Üzmeyin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 adam eğlenmek istiyomuş çetin abi,daha çok şehit haberi paylaşman gerekicek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Keşke ben hiç yazmasam ama artık şehit vermesek. Her gün, her gün...Eskiden bazı kanallar ilk haber olarak verirdi şehit haberlerini. Şimdi belli, tırsmışlar, 1-2 belli kanal haricinde hiçbir kanal bırak ilk haber olarak vermeyi verdikleri zaman doğru düzgün vermiyorlar bile haberi.2 satır, arşiv görüntüler eşliğinde...O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 herhangi bi terör örgütüyle iş birliği içersinde olan bir kanal derhal kapatılmalıdır tabi. ve bu şekilde tanınan hakların kötüye kullanılması ayrıca kötü. ama bunun olması tabi kürtlerin bu haklardan yoksun bırakılması gerektiği anlamına gelmiyor sadece daha sıkı kontroller yapılması gerektiğini gösteriyor. Bir kesime bazı haklar tanınırken o hakların yanlış veya kötü amaçlar için kullanılmayacağını mümkün olduğunca garanti etmek gerekir. edit: roj tv imiş ben de türkiye merkezli bir kanal sandım neyse kalsın yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Absolut said: Yok ya onlar hak için savaşıyor hede hede. yok zevk için savaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 @Ardeth. Alemsin abi ya, benim açtığım topiğe direk "ulan Çetin açtıysa kesin yanlıştır" önyargısı ile daldığının bir ispatı daha şu yazdıkların vallahi. Ya ben kötü adam değilim bak, bilgin olsun diye söylüyorum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Fistan said: Absolut said: Yok ya onlar hak için savaşıyor hede hede. yok zevk için savaşıyorlar hakkari'de peyntbol vardı da biz mi savaşmadık!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 cetintas said: @Ardeth. Alemsin abi ya, benim açtığım topiğe direk "ulan Çetin açtıysa kesin yanlıştır" önyargısı ile daldığının bir ispatı daha şu yazdıkların vallahi. Ya ben kötü adam değilim bak, bilgin olsun diye söylüyorum. B)- demişim ki terörist örgütlerle iş birliği içersinde olan kanalın kapatılması lazım. bu neyin ispatı oluyor tam olarak anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar