Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hainlerin saldırıları televizyonları tarafından ısmarlanıyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kopenhag'da ilk duruşması yapılmış şu hainlerin televizyonunun kapatılması için. İlk duruşmada el konulan 200 bilgisayardan elde edilen bilgiler arasında televizyondan örgütün eylem saatleri konusunda talep geldiği, gerekçe olarak da haber bültenlerine yetiştirilememesi olduğu belirlenmiş.

Yaşasın ileri demoğğkkkgghhhraaaaasiii!!!

http://www.hurriyet.com.tr/planet/18501200.asp
Mesaj tarihi:
noldu ağrına mı gitti hain denilince terör örgütüne. pardon ya sen bu şerefsizlerin terör örgütü olmadıklarını iddia ediyordun dimi. sıkıcı olan sen ve senin gibiler.
Mesaj tarihi:
ileri demokrasi ile alakası yok zaten, Danimarka'nın boğazına mı basacaz tvyi kapatacaksın diye, hiç bir kozumuz yok adamlara karşı.
Hem o kanal Ecevit zamanında da vardı. şimdi hiç değilse dava açılmış işte bir gelişme sayılır.
Mesaj tarihi:
Terör bir milletin ortak meselesi olmalı. Sert ve kararlı şekilde üzerine gidilmeli. Ama ne yazık bizim millet mahalle maçlarında bile birlik olamaz. Ve içimizdeki köpekler, terör örgütünü haklı görmeye çalışan şerefsizler o kadar çok ki.
Mesaj tarihi:
Keşke ben hiç yazmasam ama artık şehit vermesek.
Her gün, her gün...Eskiden bazı kanallar ilk haber olarak verirdi şehit haberlerini. Şimdi belli, tırsmışlar, 1-2 belli kanal haricinde hiçbir kanal bırak ilk haber olarak vermeyi verdikleri zaman doğru düzgün vermiyorlar bile haberi.2 satır, arşiv görüntüler eşliğinde...O kadar.
Mesaj tarihi:
herhangi bi terör örgütüyle iş birliği içersinde olan bir kanal derhal kapatılmalıdır tabi. ve bu şekilde tanınan hakların kötüye kullanılması ayrıca kötü. ama bunun olması tabi kürtlerin bu haklardan yoksun bırakılması gerektiği anlamına gelmiyor sadece daha sıkı kontroller yapılması gerektiğini gösteriyor. Bir kesime bazı haklar tanınırken o hakların yanlış veya kötü amaçlar için kullanılmayacağını mümkün olduğunca garanti etmek gerekir.

edit: roj tv imiş ben de türkiye merkezli bir kanal sandım neyse kalsın yine de
Mesaj tarihi:
@Ardeth.
Alemsin abi ya, benim açtığım topiğe direk "ulan Çetin açtıysa kesin yanlıştır" önyargısı ile daldığının bir ispatı daha şu yazdıkların vallahi. Ya ben kötü adam değilim bak, bilgin olsun diye söylüyorum.
B)-
Mesaj tarihi:
cetintas said:

@Ardeth.
Alemsin abi ya, benim açtığım topiğe direk "ulan Çetin açtıysa kesin yanlıştır" önyargısı ile daldığının bir ispatı daha şu yazdıkların vallahi. Ya ben kötü adam değilim bak, bilgin olsun diye söylüyorum.
B)-

demişim ki terörist örgütlerle iş birliği içersinde olan kanalın kapatılması lazım. bu neyin ispatı oluyor tam olarak anlamadım?
  • Yeni Oluştur...