Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hainlerin saldırıları televizyonları tarafından ısmarlanıyormuş

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Kopenhag'da ilk duruşması yapılmış şu hainlerin televizyonunun kapatılması için. İlk duruşmada el konulan 200 bilgisayardan elde edilen bilgiler arasında televizyondan örgütün eylem saatleri konusunda talep geldiği, gerekçe olarak da haber bültenlerine yetiştirilememesi olduğu belirlenmiş.

Yaşasın ileri demoğğkkkgghhhraaaaasiii!!!

http://www.hurriyet.com.tr/planet/18501200.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke ben hiç yazmasam ama artık şehit vermesek.
Her gün, her gün...Eskiden bazı kanallar ilk haber olarak verirdi şehit haberlerini. Şimdi belli, tırsmışlar, 1-2 belli kanal haricinde hiçbir kanal bırak ilk haber olarak vermeyi verdikleri zaman doğru düzgün vermiyorlar bile haberi.2 satır, arşiv görüntüler eşliğinde...O kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bi terör örgütüyle iş birliği içersinde olan bir kanal derhal kapatılmalıdır tabi. ve bu şekilde tanınan hakların kötüye kullanılması ayrıca kötü. ama bunun olması tabi kürtlerin bu haklardan yoksun bırakılması gerektiği anlamına gelmiyor sadece daha sıkı kontroller yapılması gerektiğini gösteriyor. Bir kesime bazı haklar tanınırken o hakların yanlış veya kötü amaçlar için kullanılmayacağını mümkün olduğunca garanti etmek gerekir.

edit: roj tv imiş ben de türkiye merkezli bir kanal sandım neyse kalsın yine de
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

@Ardeth.
Alemsin abi ya, benim açtığım topiğe direk "ulan Çetin açtıysa kesin yanlıştır" önyargısı ile daldığının bir ispatı daha şu yazdıkların vallahi. Ya ben kötü adam değilim bak, bilgin olsun diye söylüyorum.
B)-

demişim ki terörist örgütlerle iş birliği içersinde olan kanalın kapatılması lazım. bu neyin ispatı oluyor tam olarak anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...