Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 RTS mantığını çok sevmediğimden Starcraft'ın hala almak için pahalı geliyor oyun. Ama eğer w3'de olduğu gibi bir sürü Moba, Hero Siege, Line filan varsa bunda da alacağım. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 starcraftın ilk oyununu sanrım cok uzun zaman önce bi kere oynamıstım age of empiresın ışın atan robotlusu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 var var customı gayet, hatta customlardan hero mantığı girebiliyor item level atlama falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Red icin bölüm bani teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 GERGE said: RTS mantığını çok sevmediğimden Starcraft'ın hala almak için pahalı geliyor oyun. Ama eğer w3'de olduğu gibi bir sürü Moba, Hero Siege, Line filan varsa bunda da alacağım. Var mı? trial version cikti onu dene istersen. Terran irkini oynayabiliyorsun ama fikrin olur en azindan. Bu arada deli gibi modlar var SC2 de. Eminim hosuna giden vardir. MMO seklinde bile yapilan var. http://www.starcraftuniverse.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Denedim zaten. Benim tarzım ya Rise of Nations tarzı, Age of Empires tarzı RTS'ler, ya da tur tabanlı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bendeki CE'yi satsam mi naapsam. Bir an gaza geldim ama oyunu oymasamda seviyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Dolu custom game var. Blizzard marketplace diye custom game'lerin satılabileceği bir yer çıkaracak, o çıktıktan sonra çok daha sayıda ve çok daha kaliteli custom game'ler çıkacak. Blizzard kendi Dota'sını çıkaracak vs vs. SC2'nin harita editörü WC3'ten çok daha gelişmiş, daha neler neler çıkacak kim bilir. İyi bir "yatırım" olur oyunu almak o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sc2'nin nedense custom mapleri çok dandik geliyor bana ya mapmakerlar yapamıyor yada map editor kötü, hepsi sıkıcı nexus word wars dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 S.O.T.I.S. zaten aldı başını gitti.Map editör geldiğinden beri neredeyse var.Her ne kadar dengesizlikler olsa da artık ona sc2'nin dotası diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su an wc3 teki gibi custom mapler yok daha emekleme aşamasında custom mapler 1-2 seneye baslar düzgün custom maplerin cıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Red said: age of empiresın ışın atan robotlusu işte abi naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar