Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winston satıcıları ve audi r8


logtrig

Öne çıkan mesajlar

çok yakışıklı veya güzel çevresi olan yırtık bir tip olman gerekiyor. Genelde ajanstan çağrıyorlar.

malbro da audi tt ile dolaşıyor. Bunlar büyük partilere falan gidip tanıtım yapıyorlar. İçki muhabbetide aynı şekilde işliyor. Gidip parti standlarında duruyorsun tanıtım yapıyorsun falan filan. Redbull ve binboa da çalışmıştım zevkli işler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

çok yakışıklı veya güzel çevresi olan yırtık bir tip olman gerekiyor. Genelde ajanstan çağrıyorlar.
bunlar için iş başvurusu vardı marlboro nun,mülakatına gidiyodun,genelde sosyal tiplerden seçiyorlar,haftanın 3-4 günü akşamları çalışıyordun,1.5k-2k civarı maaş veriyolardı part time işe

Bunlar büyük partilere falan gidip tanıtım yapıyorlar. İçki muhabbetide aynı şekilde işliyor. Gidip parti standlarında duruyorsun tanıtım yapıyorsun falan filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Horeca pozisyonunda çalışanlar öyle şeyler yapıyorlar..

Hotel Restauran Cafe nin baş harflerinden geliyor ismi..

Bu tarz yerlere gidip ilgili firma için anlaşma yapıyorsun.. Yani işte sen burda benim sigaramı sat çaktırmadan reklamımı yap bende senin barını yapayım yok şu arkaya cam koyalım al sana yeni dekorasyon için 15bin TL çek fln diyorsun..

Tabi bu çekin miktarı mekanın popülerliğinden, kalabalıklığına vs vs değişiyor.. İşte bir nevi firma için hava atıyorlar ve reklam yapıyorlar ki görüldüğü üzere etkili..

Çalışma saatleri (en azından p.morris için) çok esnek.. Yani toplantı fln yoksa öğlen 2 gece 2 fln takılıyorsun vs vs.. Ama çok cezbedici, herkesin peşinden koştuğu bir iş gibi gözüksede öyle çok kolay birşey değil yada gerçekten bu alemin adamı olacaksınız..

Birde yakışıklı, karizmatik fln olayları komple yalan beni bile görüşmeye çağırıyorlarsa alakası yok demektir.. Ama evet pozisyon 3-4 senede birkez açılıyor en azından ankara için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...