Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film izleyememe sorunu!

D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

Film dizi vs izlerken bazen ekran bir anda donuyor ve ses devam ediyor. Arkada filmin sesi devam ederken dıng dıng dıng diye windows error sesleride geliyo ve G510 ekranından gördüğüm kadarıyla CPU %40-50 lerde çalışmaya başlıyor.

BS playerı task managerdan shut down edip tekrar filmi açtığımda normal izleyebiliyorum ancak bu artık gerçekten çok sıkmaya başladı, çözmem için yardım ederseniz sevinirim :(

PC spec: Windows 7 64 bit, 8gb ram, Phenom II x6 1090T, ATI 6870.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde kullandığım format avi ve mkv arada flv. Bazen 2 saatlik bir film izliyorum hiçbir sorun olmuyor bazende bi dizinin 10. dakkasında patlayabiliyor çok random bir sorun.

Bs playerın alt yazı sürüle bırak ve ok tuşlarıyla ileri geri alma rahatlığını seviyorum. media player classic vs diğerlerinde ille ctrl yada shift e de basmam gerekiyor yön tuşlarına ek olarak ileri geri almak için :(

Edit: Codec olarak CCCP kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok, yö tuşlarıyla ileri-geri oluyor. Mkv'ler için bir sürü ayar yapmak gerek, aylarca deneye deneye bulduğum iyi bir setting var Ati için. Ondan Steam'e ya da Gtalk'a gel diyorum. Yaptırayım sana da. BS cidden çok, hem de çok kötü yani.

CCCP DXVA kullanmıyor, DXVA da Ati'nin GPU destekli video oynatma şeyşi.
Sosyal ağlarda paylaş

vlan den nefret ettiğim kadar başka bir programdan etmemişimdir heralde , genede bu uzun ve açıklayıcı yazın için çok sağol ama kalsın almıyım.

Edit: Bu arada söylemeyi unuttum bu sorunu en çok ileri yön tuşuna basılı tutup uzun bir süreci sadece yön tuşuyla fast forward ettiğimde yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Bs playerın alt yazı sürüle bırak ve ok tuşlarıyla ileri geri alma rahatlığını seviyorum. media player classic vs diğerlerinde ille ctrl yada shift e de basmam gerekiyor yön tuşlarına ek olarak ileri geri almak için :(

öyle bir şey yok. bunlar zaten her media playerda default olan şeyler. başka bir şey kullan. km player, vlc, mpchc var.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

gosh said:

bende degil de arkadasin bilgisayarinda herhangi bir video izlerken tam ekran yaptiginda bembeyaz oluyor tum ekran, neden olabilir?

çözünürlük desteklemiyor olabilir.driver güncellenmesi gerekebilir.

abi niye uyduruyosun asdgsgfs
videoyu tam ekran yapınca ekranın çözünürlüğü neyse o kadar büyür zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...