Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet ve telefon aktarma


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Bublar internette bulamadığım bir kaç şey var. Gerçi sadece kendi sitelerine baktım, Google araması yapmadım ama Pati'de aynı işi yapanların dediğine göre davanmak internetten random yoruma göre davranmanın yanında çok daha aklıselim tabii.

Telefon aktarmanın nasıl olduğu hakkında hiç bir bulamadım zaten Telekom'un sitesinde. Nakil işlemleri diye bir link buldum ama açılmıyor. Siz açabilirsiniz belki. Tüm tarayıcılarla denedim.

İnternet hakkında gereken her şeyi buldum aklımdaki tek bir soru dışında. Faturayı yatırmadan aktarabiliyor muyum? Taşınma çok masraf çıkardı, mümkünse fatura yatırmak istemiyorum hemen.

Eğer bir bilginiz varsa bu konularda çok iyi olur benim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haziran ayında internet + telefonu naklettirdim ben, nakil için telekom müdürlüğüne vs. gitmek gerekiyor, internet üzerinden yapamıyorsun.

nakil formu doldurmanı istiyorlar sadece, fatura vs. soran olmadı bana. gerçi ben faturaları yatırıp gitmiştim, o yüzden faturalar konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim.

1 haftayı buluyor nakil işlemi. benimki biraz daha uzun sürdü, salak adamlar beyan ettiğim adrese değil bambaşka bi adrese nakil işlemi yapmaya çalışmışlar, arayıp soruşturunca düzelttiler.

bir de yanılmıyorsam şu aralar telefon + adsl nakli de ücretsiz olmalı, yaz döneminde öyle bi güzellik yapıyorlar. eylüle kadar mıydı, eylül sonuna kadar mıydı bilmiyorum ne zaman bitiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nternet aboneliğinizi Türkiye'nin her yerine nakil yaptırabilirsiniz. Internet hizmeti nakil ücreti 24 TL olup 31 Aralık 2011 tarihine kadar ücretsizdir. Size en yakın Türk Telekom Müdürlüğü'ne Kimlik belgeniz veya vekaletname ile müraacat müracaat ederek ADSL nakil işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

En yakın Türk Telekom Müdürlüğü için tıklayınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...