reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 en sakin kopege dogru egilip, dislerinizi gosterin. cok egleneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Dostum dert ettigin seye bak! Aralarindan en irisini sec, tanri ne verdiyse dal lanet ite. Onu benzettikten sonra digerleri sana bulasmanin ne lanet birsey oldugunu anlayip sana bro cekmeye baslarlar adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Köpekleri eğit yol kes gasp yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ama gorsunler gasp yaptigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Vaay demeki ki bu dertten yakınan tek ben değilmişim. Bu namussuz hayvanlar yüzünden kimi zaman 2-3 sokak öteden dolanıp giriyorum eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Aynen bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 50 60 liraya köpek kovucu ses cihazı var anahtarlığa takıyosun baya baya kaçırıyor yani. Ama düzgün bir sitede bulamadım ancak şu sitede http://www.kovucumarket.com/DAZER-2-KOPEK-KOVUCU-KEDI-KOVUCU-pid-10.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi bi ekmek verince hallolcak şey için kovucular falan ne gerek ya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Red said: bi tas yemek koy eve kadar badigard olsunlar köpekler durduk yere havlamaz, saldırmaz ayrıca bir tas yemeğin yada suyun kırk yıl hatırı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sen o kovucu aletten al tabi ki istersen ama yine de beslemende hiçbir sakınca yok. Onlar da canlı sonuçta. Kanımca beslersen zaten onlardan korkmana da gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 napacak kopekler sanki yav ne garip adamlarsınız cık cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 besleyerek sorunu kendin için çözerken sayılarını arttırarak çevredekilere sorun yaratabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben de onu dedim ama ısrarle besle diyolar, zaten o elektronik ıvır zıvır da bi halta yaramıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 birşey olmaz, en fazla havlamasından uyuyamazsın. ısırırsa da ısırsın, façan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 görmemiş gibi davran bi bok yapmıyolar. hikmet var bi, yavşak o. diğerlerini çağıran it o hikmet işte. hikmeti döv. zayıf bi tip zaten, ama popüler bayaa. adı hikmet olmayabilir, ben geçen sene hikmet demiştim ona. takıldı götüme. sonra her site önünden başka it çağırdı. sonra başka bi it çetesi daha geldi. benim etrafımdaki köpekler sevişirken diğer sürü hadi gidelim burdan diyerek gitti. sevişenler de kenara çekildi, hikmet gitmedi. ben gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 onun da hoşuna gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bir sürü köpek var diyor civarda yemek verince nasıl cogalıcaklar merak ettim semt semt gezip aga burda bi eleman var yemek veriyo koşun koşun mu dicek ztn civardaki köpek populasyonu bellidir az çok 1-2 tane daha köpek gelse nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Red said: abi bi ekmek verince hallolcak şey için kovucular falan ne gerek ya dsf abi bilmediğimiz bi olay mı var 8 sayfadır 2 postta bir abi nolur yemek ver şeklinde postlar atmışın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben onlardan biriyim abi köpek lan bu.bahççemde sırtlan var korkuyorum dese tamamda sevimli hayvanlar.sırtlanda sevimli gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Chemical said: besleyerek sorunu kendin için çözerken sayılarını arttırarak çevredekilere sorun yaratabilirsin bu yorumun yüzsüzlük sınırlarını aştığı için dilenci muamelesi görüp uyarı alan biri tarafından yapılması ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 gelişine vururlarsa gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ısırıyorum çünkü ben besledikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tinu said: sende aynı küpeden tak belki yerler! - abi insan ısırakmı, - yok lan bak bizim küpeden takıyor, bizden olabilir. Masticore said: Ramazan paketi koy ama görsünler koydugunu. Kulun,kölen olurlar :) helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=16999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 tinu said: sende aynı küpeden tak belki yerler! - abi insan ısırakmı, - yok lan bak bizim küpeden takıyor, bizden olabilir. :D:D:D.dfsfdsgfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar