Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek kovan cihaz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evimizin buralarda ciddi bi köpek popülasyonu var ve geceleri eve girmem resmen imkansız sokağa sokmuyolar. Şimdi dedim bu aletlerden alan veya düdüğüdür falan kullanmış olan var mı, cidden bi başarı sağlıyolar mı ?
Mesaj tarihi:
sabah hiç biri yok, gece sokağın kritik noktalarına çöküyolar böle 5li 6lı gruplar halinda ortalama 15 köpek falan nerden geliyor bu kadar cidden bi fikrim yok ayrıca hangi birini besliycem. :D
Mesaj tarihi:
belediye yokmu orda , şikayet etsene,

gerçi demin okudum kızın boynunu kesen adamı serbest bırakmış bir ülkede yaşıyoruz, seni o köpekler ısırmadıkça belediye bir halt yapmaz, boşver sen bi kovucu bul bencede.
Mesaj tarihi:
köpekler buranın köpeği değil gece geliyolar, gece çıkıp köpek mi beslicem bi de makarna yapçam falan oho yok mu daha efektif bi çözüm.

bir de bu hayvanlar gece direk bulundukları yeri sahipleniyolar daha bi agresif oluyolar, yok sallamıyım, yok üzerine gidiyim o kaçar, yok yerden taş alır gibi yap-at falan hiç işe yaramıyor :D

edik : belediye'ye söylemişler adam kulaklarında küpe var mı demiş var demişler tamam bişi olmaz o zaman demiş asdfg.
Mesaj tarihi:
abi bi gece in koy bişi kuru ekmeği hafif ıslatıp koysan bile yeter bence

bi dene bak faydasını görmez isen gelip ben yakalıcam kopekleri
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

köpekler buranın köpeği değil gece geliyolar, gece çıkıp köpek mi beslicem bi de makarna yapçam falan oho yok mu daha efektif bi çözüm.

bir de bu hayvanlar gece direk bulundukları yeri sahipleniyolar daha bi agresif oluyolar, yok sallamıyım, yok üzerine gidiyim o kaçar, yok yerden taş alır gibi yap-at falan hiç işe yaramıyor :D

edik : belediye'ye söylemişler adam kulaklarında küpe var mı demiş var demişler tamam bişi olmaz o zaman demiş asdfg.

agfkaşldkaldakdla sesli güldüm resmen,

kulaklarında küpe var mı?
var
hee eyi eyi ısırsada bi şey olmaz onlardan gorkma..
Mesaj tarihi:
besle demek geçerli bi çözüm değil ayrıca o yoldan ben geçmiyorum sadece, beslemeye kalkarsam köpek popülasyonu iyice artar başka insanlara da sıkıntı yaratırım, bazı geceleri olmuyolar bu sefer sürekli aynı yeri mesken tutarlar.
Mesaj tarihi:
abi köpekler kediler kolay kolay mahalle terk etmiyor istesende istemesende

küpeleri varmış ztn.

başkalarını boşver sen yine böyle kalabalık oldukları an inip ekmek dağıt.köpekler seni hemen arkadaşları ilan ederler
Mesaj tarihi:
abi böle sıra sıra sokaklar degil oturduğum yer sap gibi bi yol sağında bi grup solunda bi grup köpek yatıyor bi de yolun sonunda evimin girişinde yatıyor. Hani öle bi yer yok yakında götüreyim onları orda besliyim falan. Bi de yolun başında bi iş yeri köpek besliyor galiba ona toplanıyo bi kısmı.
Mesaj tarihi:
ben yazacaktım yukarıda adamınbiri yazmış,doğru demiş.eğer korkuyorsan eline kalın bir sopa bul, üzerine hareket edene salla bir-iki, hoşt de,küfret,kaçarlar....Ya da kendine adam gibi bir köpek al,o köpek seni korusun.başka da çözüm yok işte.
Edit: Uzatma olm işte bu saatte,alla allaaa...
  • Yeni Oluştur...