7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Evimizin buralarda ciddi bi köpek popülasyonu var ve geceleri eve girmem resmen imkansız sokağa sokmuyolar. Şimdi dedim bu aletlerden alan veya düdüğüdür falan kullanmış olan var mı, cidden bi başarı sağlıyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi tas yemek koy eve kadar badigard olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://www.netpamarket.com/img/urun/nato_biber_gazi.jpg dikkatli kullan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sabah hiç biri yok, gece sokağın kritik noktalarına çöküyolar böle 5li 6lı gruplar halinda ortalama 15 köpek falan nerden geliyor bu kadar cidden bi fikrim yok ayrıca hangi birini besliycem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi bi makarna haşla koy seni görsünler koydugunu ciddi badigardın olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ramazan paketi koy ama görsünler koydugunu. Kulun,kölen olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 eve kadar kucakta götürürler bence bunu koysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 belediye yokmu orda , şikayet etsene, gerçi demin okudum kızın boynunu kesen adamı serbest bırakmış bir ülkede yaşıyoruz, seni o köpekler ısırmadıkça belediye bir halt yapmaz, boşver sen bi kovucu bul bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 köpekler buranın köpeği değil gece geliyolar, gece çıkıp köpek mi beslicem bi de makarna yapçam falan oho yok mu daha efektif bi çözüm. bir de bu hayvanlar gece direk bulundukları yeri sahipleniyolar daha bi agresif oluyolar, yok sallamıyım, yok üzerine gidiyim o kaçar, yok yerden taş alır gibi yap-at falan hiç işe yaramıyor :D edik : belediye'ye söylemişler adam kulaklarında küpe var mı demiş var demişler tamam bişi olmaz o zaman demiş asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi bi gece in koy bişi kuru ekmeği hafif ıslatıp koysan bile yeter bence bi dene bak faydasını görmez isen gelip ben yakalıcam kopekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 evet onlara küçük sürprizler yaparsan onlarda sana geceleri küçük sürprizler yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 7thBreath said: köpekler buranın köpeği değil gece geliyolar, gece çıkıp köpek mi beslicem bi de makarna yapçam falan oho yok mu daha efektif bi çözüm. bir de bu hayvanlar gece direk bulundukları yeri sahipleniyolar daha bi agresif oluyolar, yok sallamıyım, yok üzerine gidiyim o kaçar, yok yerden taş alır gibi yap-at falan hiç işe yaramıyor :D edik : belediye'ye söylemişler adam kulaklarında küpe var mı demiş var demişler tamam bişi olmaz o zaman demiş asdfg. agfkaşldkaldakdla sesli güldüm resmen, kulaklarında küpe var mı? var hee eyi eyi ısırsada bi şey olmaz onlardan gorkma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 besle demek geçerli bi çözüm değil ayrıca o yoldan ben geçmiyorum sadece, beslemeye kalkarsam köpek popülasyonu iyice artar başka insanlara da sıkıntı yaratırım, bazı geceleri olmuyolar bu sefer sürekli aynı yeri mesken tutarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sende aynı küpeden tak belki yerler! - abi insan ısırakmı, - yok lan bak bizim küpeden takıyor, bizden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi köpekler kediler kolay kolay mahalle terk etmiyor istesende istemesende küpeleri varmış ztn. başkalarını boşver sen yine böyle kalabalık oldukları an inip ekmek dağıt.köpekler seni hemen arkadaşları ilan ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 o zaman bi gün yemek yap bunlara,yan mahalleye götür orda bırak yemeği,oraya alıştır bunları.yan mahalle uğraşsın sen değil. al sana efektif çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 onlar sana 1 dalarsa sen onlara 10 dal, tekme tokat. Onlara gerçek patronun kim olduğunu göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bence onlardan biri ol.onlarla savaşma beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kulağıma küpe takıp sürüye katılcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gel sen beni dinle benim çözümü uygula,2-3 gün uğraşırsın ama kesin çözüm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hoşt de giderler gitmezlerse vur tekmeyi hepsi dağılıyo zaten sonra tecrübe ile sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi böle sıra sıra sokaklar degil oturduğum yer sap gibi bi yol sağında bi grup solunda bi grup köpek yatıyor bi de yolun sonunda evimin girişinde yatıyor. Hani öle bi yer yok yakında götüreyim onları orda besliyim falan. Bi de yolun başında bi iş yeri köpek besliyor galiba ona toplanıyo bi kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben yazacaktım yukarıda adamınbiri yazmış,doğru demiş.eğer korkuyorsan eline kalın bir sopa bul, üzerine hareket edene salla bir-iki, hoşt de,küfret,kaçarlar....Ya da kendine adam gibi bir köpek al,o köpek seni korusun.başka da çözüm yok işte. Edit: Uzatma olm işte bu saatte,alla allaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 e burda tek çözüm benim dediğim abi.sıkıntı yaşamak istemiyorsan bi kere besle onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Dostlar alışverişte görsün tarzında sokak hayvanlarını besleyen ama etraftakilerin rahatsız olacağını düşünemeyen hıyarlar var ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar