benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 barça türk takımıyla maç yapsa, ertem övmeye devam eder gene barça yı
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ronaldo ve mourinho ikisi de delikanlı değil ki sdfşklf, higuain, pepe, casillas desen anlarım
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 selam şu dakikadan sonra real madridli arkadaşlar barcelona hakkında her eheh çirkefler dediğinde kahkaha atıcam saygılar
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kaybedenler kulubu real madrid aasfusadhfusadhfa çocuklarımıza messiyi anlatcakmışız bu arada barca fanboy ları mourinho sallamıyorum bu kupayı bildiğin hazırlık maçı diye demeç verdi .
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hepsini destekliyoruz tabiki higuin pepe casillas delikanlılar yerden kalkmayan pedrolar tüysüz messiler değil
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aklı başında hiç bir real taraftarı barcelonalı oyunculara çirkef demez bence. çirkeflik yapacak yürek yok o bebelerde.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 barça kadar kendini yere atan takım yok
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 [ZAAAAAAAAA] bu realliler babadan oğula nesil herhalde. pepe kasap diyoruz ama marcelosu, s. ramosu... o marcelo'nun uçan tekmesinden sonra camp nou sahaya aksa, bu reallileri kıyma yapsa kimse "arkadaş niye girdiniz" diye soramazdı herhalde. şu barçalılara yapılan faullerden 1 tanesi türkiye'deki bir derbide olsun kesin kan çıkar. [/ZAAAAAAAAA]
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 serjuhan said: Mourinho için tıkla Mourinho kulak cekerken ahahah o ne
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yerde yatmaktan başka yaptılları bişi yok messi sütünü içsin kemikleri gelişsin öyle gelsin hakem madridi katletti ayrıca ilk maç verilmeyen penaltı bu maçta he rpozisyon faul çaldı.resmen barça fanboy cıktı adam
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red daha ne yapacak süt içip? 6-7 mi yemek istiyorsunuz? Yetmiyor mu 3-5? :D
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hangi akla hizmet hala reali savunuyosunuz ya. paçozluk ve çirkeflik abideleri
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 skjfdljksdf o değil de, ispanya futbol fedarasyonu uyumazsa real madrid bu cezalarla kalmaz, mourinhoya bi kere ceza verilir en başta, o hareket ne ya hahahah sonra higuainin tekmeleri, pepenin dirsekleri 2002 ve 2006 dünya kupalarındaki italyan de rossiyi geçti pepe
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 dani alves in olduğu takımı kim tutar asıl adam top oynamaktan cok takla atıyor . mükemmel messi amerika kupasında nerdeydi ?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 adamler erkek gibi carpısıyor ya ne öyle kale önünde 20dk top çevir.biri dokundumu yerlere at gs keita yapınca emek hırsızı barça yapınca total futbol
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 O değil de kupa Real Madrid'in hakkıydı.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ulan sabahtan beri nasıl canım sıkılıyordu,nasıl içim içimi yiyordu şu şerefsizler yüzünden, unutmuşum bu maçı yaaaa....izleyip bari biraz stres atardım, ne yapmış morinyo öyle yaaa, adamın harbiden kulağını çekmiş, herif kendisini ittirince de dönüp hala daha dikleniyor sanki suçsuzmuş gibi?
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: yerde yatmaktan başka yaptılları bişi yok messi sütünü içsin kemikleri gelişsin öyle gelsin hakem madridi katletti ayrıca ilk maç verilmeyen penaltı bu maçta he rpozisyon faul çaldı.resmen barça fanboy cıktı adam AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: yerde yatmaktan başka yaptılları bişi yok messi sütünü içsin kemikleri gelişsin öyle gelsin hakem madridi katletti ayrıca ilk maç verilmeyen penaltı bu maçta he rpozisyon faul çaldı.resmen barça fanboy cıktı adam marcelo'ya pepe'ye ramos'a olan hırsımı senden çıkarırım şimdi! Lan 5 tane kırmızı çıkardı bu maçta. eğer aynı adamlara 2-3 kırmızı çıkar rahat, yani kırmızılık hareketin üstüne defalarca kırmızılık hareketler yaptılar. gerçi niye konuşuyorum ki la ben *bırahın da şunu biiyi döüyim*
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi madridde galatasarayı görüyorum ya futboldan uzak fenere nasıl yeniliyorsak adamlarda öyle kaybediyor
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 benim şöyle bir teorim var...yanlışlığını hemen ispatlayalım...diyorum ki fenerliler genelde barcelonayı tutuyor, cimbomlular genelde real madridi...buyrun beyler, atış serbest. B)-
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Futbol erkek oyunu ayrıca, karı gibi zıplamakla olmuyor o işler.
Öne çıkan mesajlar