Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sevgili muhasebeciler ve muhallebi severler; www.kdvhesapla.com a giriyosun, hesabını kitabını yapıyosun, kendine iyi bakıyosun, öpüyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çok basit ve kullanışlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2 gün önce hack sorup sonra da site adresi eklemek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hack değildi o combolist sormuştum. zira pc ile içli dışlıyım; 6 yıldır profesyonel olarak web yazılım ve tasarımla ilgileniyorum. her şey birbiriyle bağlantılı. ya da öyle değil ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 internete aldım. excel rullaz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 herkesin her zaman her yerde egzeli yok... lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hesap makinası da mı yok? ya da internet her yerde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu baltalama merakı ne aga? hesap makinasıyla kdv hesaplamayı bilen adam açsın hesap makinasıyla yapsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hala elle fatura kesiyorum benim işime gelir. terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kullanışlı olmuş. işine yarayacak birilerini bulur illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çok basit bi kodlama olmuş ama her satırı değiştirebilmeyi iyi düşünmüşsün. isteyen istediği gibi hesap yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 teşekkürler Zaybird, Esh, Loxias, Bone basit olması bilinçli bi karar, evet. son 1-2 yıldır niche siteler çok rağbet görmeye başladığından dolayı ve bu cloud computing akımının da etkisiyle böyle bi şey aklıma geldi ve bir kaç saatte uygulamaya geçirdim. buna benzer konsepte bi projem daha var, yine amme hizmeti ve rakamlarla ilgili fakat onu da açıklasam mı bilemedim... yine saçma sapan yorumlar gelicek, moralim sinirlenicek diye çekiniyorum :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Esh said: hala elle fatura kesiyorum benim işime gelir. terazine tıkladım Faturayi kesebiliyosun ama hesap makinayi kullanamiyosun ? Google kullan bari. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi hesap makinesnde işlemler 28 saniye daha uzun sürdü. denendi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mumkun degil lan. Bu arada yararli siteler girisimlerini destekliyorum ama bu cok gereksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 o zaman sizi şöyle alalım: http://forum.paticik.com/read.php?5,5824138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: buna benzer konsepte bi projem daha var, yine amme hizmeti ve rakamlarla ilgili fakat onu da açıklasam mı bilemedim... yine saçma sapan yorumlar gelicek, moralim sinirlenicek diye çekiniyorum :-] açıkla, yap, boş durma. baba nihayetinde iki kişinin dediğine göre yapmayacaksın ki. beğenmezse de önemli değil hani. marka mısın? borsada hissenin değeri mi düşecek? git yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 diğeri idare ederdi ama bunu pek beğenmedim,belkide kdv hesaplama ile ilgili bir işim olmadığı için olabilir,ama illaki birilerinin işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Google docs'a plugin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 günde 2 site açsak, 30 mesaj alsak, e iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 100*1,18 = kdv dahil fiyat 118/1,18 = kdv hariç fiyat bu işlemleri hesap makinesiyle yapamayan veya hala 5-10 saniyeden fazla zaman harcayan adam lütfen o işe bi daha gitmesin. site gereksiz olmuş. hesapmakinesi.com gibi bişey işte. masanda hesap makinesi yoksa, pc de ki calculator da bozulmuşsa bi girer bakar insan. bir, time.is değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar