di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ikea'dan almistik yine, tanesi 40 lira civariydi sanirim aldigimizda. 2 Adet var, biri kirmizi biri baya koyu bi gri. Birlikte satmayi tercih ederim ama olmadi tek tek de olur. Soyle bir sey; http://farm4.static.flickr.com/3415/3582998245_3af51eef52_b.jpg Tanesi 25 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu arada temsili foto niyetine koydum da baya yamuk yumuk gorunuyomus. Boyle dandirik bir sey degil, guzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 boyutları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi sen bana mesaj attin da ben olcup sana donmeyi unuttum. Cok afedersin. =) Aksama bakip yazayim onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 heh ben de görmedin heralde diye burdan denedim şansımı, olmazsa telefondan harasslıycaktım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 koyu griye talip olabilirim, boyutlarını buradan yazarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 koyu gri benim, kırmızıyı alırsın sen. sana kırmızı çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Selam, Soldaki yandan, sagdaki onden gorunus. http://www.zpnd.com/raf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 O KADAR CIZDIM LAN! EMEGE SAYGI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 griyi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ALAMADIM! lanet olsun ya ben 30 cm yer var sanıyordum koyacağım yerde ama süpürgeliği söksem bile en fazla 28 cm sığıyor =/ pis deno, sana yar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bir dakika ben de ölçeyim, dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 up! Goztepe, Kadikoy, Besiktas'ta elden teslim alabilirsiniz. Dikey parcalar da ikiye ayrilabildiginden gayet rahat tasinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aha tam bu kadarlık yer varmış ya faydalı olabilir bu ben alayım bunu dicem ama kesin kararımı yarın gündüz yazayım biri kaparsa da canı sağolsun artık alıcam galiba ama beşiktaştayım hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Al al. Iki tane var. Ikisini de vereyim. Hafifler. Bir de gayet guzel paket yaparim. Kolayca tasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yav la birleşip 2sini de alak ikimiz de izmirdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yav Istanbul'da bu aralar. Onun icin istiyor sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar