adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yaptırmak istiyorum ama bu forma arkasına isim basan sıcak makinelerden değil artık bilgisayar işlemeli mi olur nasıl olur tam sistemi de bilmiyorum nerde bulabilirim ve kaça gelir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Beşiktaş'ta Karga'da yapıyorlar her türlü baskıyı, ben asıl şey arıyorum, böyle forma arkasına bayağı bir isim bastırmak istiyorum. Koleksiyonda isimsiz bir ton forma var, misal 2008 Celtic forması var. Vennegor of Hesselink yazdırmak istiyorum tam o senenin fontunda sadfsad Geçen senenin MANU ve Liverpool formalarına da isimler bastırmak istiyorum. Böyle hatta ben yazayım gerekirse onlar bassınlar sadece en kaliteli biçimde, fiyatta önemli değil. olmadı gidip http://www.subsidesports.com/uk/hesselink-no-20.html bunu alacam da safsd Hesselink yazıyor bunda sadece ve Hollanda milli takımının stilscreeni bu. Celtic lazım Celtic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tisho'dan yaptırabilirsin sağlamdır. online ayarlıyosun, üç günde geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tisho denilen yer uygun bi yere benziyo t-shirtleri ben yollayınca daha da uygun olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 avcılar'da mekanları var mesela tish-o'nun gidip kendinde başlarında bekleyebiliyorsun. Başka yerleri var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar