Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ya Mod gelse bir iki, adam almacali oynariz. Bazi mac sunucularinda oyle bi ozellik vardi sourceda. Onemli olan scramble da degil , pro-maraba dengesini ayarlamak.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Esh said: pro-maraba dengesi ahahahelskfhsdafjkgsdakjsd
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 o dengeyi ayarlamak çok zor. her oyunun başa baş gitmesini beklemek hata olur. çok fazla random parametre var dün mesela resmen wild cardtım ben. nereden bilicen ki
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi 'bu adam iyi tamam' dedigin bile, bi' bakiyosun en dipte geziniyor bazen. oluyor yani, yapacak bi' sey yok.
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nuke olduğu zaman her türlü sonuncuyum ben mesela. diğerlerinde yine ortalama seviyede takılıyorum. oyunda genelde 1-2 kişi farkı açıyor zaten. diğerleri arasında 1-2 frag ya oluyor ya olmuyor. (30, 17, 15, 15, 14, 13 gibi.) bu arada 1-2 ciddi pro oynayan dışında çoğu yüksek frag yapan adam resmen önce milleti bekliyor. millet dmg yedikten sonra başlıyor. benim gibi 2-3 kişinin önüne direkt atlamakta biraz salaklık olabilir ama dengeyi bulmak lazım bi şekilde. mic ile anlaşıp konuşarak organize gidince çok iyi oluyor. sağa sola dağılınca olduğu gibi bireysel yetenek çok kritik olmuyor.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 o bekleyenlere(hani sadece burada degil, genel olarak) ben de kilim. k/d'min yuksek olmamasinin yegane sebebidir en onden gitmem fdsjkjds.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aynen hiç sabırlı değilim fpslerde, direk rush yapıp belki 1-2 adam alıp ölüyorum genelde eheh
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben de genelde onden gidenlerdenim de bence asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor.. mesela red her tur aiko, anelor nereye girerse yanlarinda asdf..
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 red onu takimlari dengelemek icin yapiyor.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 auto select den ziyade, message of the day, welcome ve takim secme ekranlarini enter,enter,enter diye gecince mouse neredeyse oraya giriyor. Haliyle herkes ayni yere giriyor. Default enter i auto select yapmalilar, bir de join mesajlarini "automatically assigned to" diye degistirmeliler ki kimler yanci daha iyi tespit edebilelim. Bu arada scramble da her seferinde takimlardan birini olum takimi haline getiriyor, nasil bi rastgeleyse...
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ee ben de önde gidiyorum. kim bu arkadan gelenler o zaman
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Dün elimde awp var, train'de meydana çıktım, hemen vagon arkasından bakayım dedim, bir CT koşarak gelmiş oraya. Aramızda 2 metre var, ben adamı görünce oturdum ateş ettim, ıskaladım, adamın elinde colt var. Oda çöeldi ve basmaya başladı, elini bırakmadı ama. Ben zıpladım, çömeldim, ateş ettim ve vurdum. Adam 1 şarjör boşalttı üstüme ve ölmedim, gücümde fazla gitmedi. Oyunun çılgın fix'e ihtiyacı var.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 oynadigimiz oyunun hala beta olmasi gibi bi durum var. Sadece artik ustunde beta yazmiyor.
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Spyro said: ben de genelde onden gidenlerdenim de bence asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor.. mesela red her tur aiko, anelor nereye girerse yanlarinda asdf.. ahaha başlarda öyle yapıodum da auto yapıyorum artık bende ztn oyun nerdeyse en hızlı bende açılıyor.hep ilk giren ben oluyorum oyuna. mesela o herkesi bekleyenlerden biride osman.adam bu işin kralı.hep en sona kalıyor bu yuzden mesela sdfs.milletin hp yarıya düşünce cıkıp patır patır temizler ben öncü birliğim.giderim rushımı yapar 1 öldürür hemen ölürüm sdfs.bu yzden k/d genelde 15-15 falan oluyo
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bende biraz da yeteneksizlik olduğundan aynı strateji ile 15/20 fln oluyor =) sp oyunlarda takılırdım hep. onlarda da çok aşmış aim gerekmiyor. multi fps'ye daha yeni yeni alışıyorum.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Benim ayni stratejiyle ya 30 - 5 ya da 5 - 30 oluyor. Standart sapma buyuk.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kaede said: o dengeyi ayarlamak çok zor. her oyunun başa baş gitmesini beklemek hata olur. çok fazla random parametre var dün mesela resmen wild cardtım ben. nereden bilicen ki negev mi aldın sdf
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dün oynarken bi yandan çekirdek yiyeyim dedim. denemeyin kötü oluyor =) =) ölünce izlerken yerim diyordum ama hastalık resmen abi dur bi tane yiyim gelmez adam diyorum çat ölmüşüm =) =)
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 tiLi said: negev mi aldın sdf ahah felaket kırık silahmış o tam DM lik
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Red said: bu yzden k/d genelde 15-15 falan oluyo biraz optimistik olmus bu.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Biraz calisin kendi aramizda turniva atariz 3 takimli :P
liberal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 esh benim post'a bi göz atsana. yeni mapler hem yetki falan. kapora'yı vermedik diye böyle davranıyorsan ayıp oluyö bilader.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 df said: dün oynarken bi yandan çekirdek yiyeyim dedim. denemeyin kötü oluyor =) =) ölünce izlerken yerim diyordum ama hastalık resmen abi dur bi tane yiyim gelmez adam diyorum çat ölmüşüm =) =) ahhaha şunu ben de yapıyorum ya. bf oynarken falan pusup iki çitliyim diyorum, sonra adam gelirken de heyecan yapıp çekirdeği yine bırakmadan diğer elime alıyorum. öbür elim mousea gidene kadar ölüyorum. zaten.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 liberal said: esh benim post'a bi göz atsana. yeni mapler hem yetki falan. kapora'yı vermedik diye böyle davranıyorsan ayıp oluyö bilader. Ya yeni map isi yapilir ama cycle a giriyo nedense, cycleda olunca millet isyan ediyo bu ne diye, sunucu bosaliyor. Cfg sistemi degistigi ve her komut duzgun calismadigi ya da kapali oldugu icin iyi ayar yapilamiyor. Oyun hala beta. Vote sistemi ayarlanabilse ve cycle duzenlenebilse her mapi atarsin
Öne çıkan mesajlar