Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Mod gelse bir iki, adam almacali oynariz. Bazi mac sunucularinda oyle bi ozellik vardi sourceda.

Onemli olan scramble da degil , pro-maraba dengesini ayarlamak.
Mesaj tarihi:
o dengeyi ayarlamak çok zor. her oyunun başa baş gitmesini beklemek hata olur. çok fazla random parametre var

dün mesela resmen wild cardtım ben. nereden bilicen ki
Mesaj tarihi:
nuke olduğu zaman her türlü sonuncuyum ben mesela. diğerlerinde yine ortalama seviyede takılıyorum. oyunda genelde 1-2 kişi farkı açıyor zaten. diğerleri arasında 1-2 frag ya oluyor ya olmuyor. (30, 17, 15, 15, 14, 13 gibi.)

bu arada 1-2 ciddi pro oynayan dışında çoğu yüksek frag yapan adam resmen önce milleti bekliyor. millet dmg yedikten sonra başlıyor. benim gibi 2-3 kişinin önüne direkt atlamakta biraz salaklık olabilir ama dengeyi bulmak lazım bi şekilde.

mic ile anlaşıp konuşarak organize gidince çok iyi oluyor. sağa sola dağılınca olduğu gibi bireysel yetenek çok kritik olmuyor.
Mesaj tarihi:
ben de genelde onden gidenlerdenim de bence asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor..

mesela red her tur aiko, anelor nereye girerse yanlarinda asdf..
Mesaj tarihi:
auto select den ziyade, message of the day, welcome ve takim secme ekranlarini enter,enter,enter diye gecince mouse neredeyse oraya giriyor. Haliyle herkes ayni yere giriyor.
Default enter i auto select yapmalilar, bir de join mesajlarini "automatically assigned to" diye degistirmeliler ki kimler yanci daha iyi tespit edebilelim.

Bu arada scramble da her seferinde takimlardan birini olum takimi haline getiriyor, nasil bi rastgeleyse...
Mesaj tarihi:
Dün elimde awp var, train'de meydana çıktım, hemen vagon arkasından bakayım dedim, bir CT koşarak gelmiş oraya.

Aramızda 2 metre var, ben adamı görünce oturdum ateş ettim, ıskaladım, adamın elinde colt var. Oda çöeldi ve basmaya başladı, elini bırakmadı ama. Ben zıpladım, çömeldim, ateş ettim ve vurdum.

Adam 1 şarjör boşalttı üstüme ve ölmedim, gücümde fazla gitmedi.

Oyunun çılgın fix'e ihtiyacı var.
Mesaj tarihi:
Spyro said:

ben de genelde onden gidenlerdenim de bence asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor..

mesela red her tur aiko, anelor nereye girerse yanlarinda asdf..

ahaha başlarda öyle yapıodum da auto yapıyorum artık bende

ztn oyun nerdeyse en hızlı bende açılıyor.hep ilk giren ben oluyorum oyuna.

mesela o herkesi bekleyenlerden biride osman.adam bu işin kralı.hep en sona kalıyor bu yuzden mesela sdfs.milletin hp yarıya düşünce cıkıp patır patır temizler

ben öncü birliğim.giderim rushımı yapar 1 öldürür hemen ölürüm sdfs.bu yzden k/d genelde 15-15 falan oluyo
Mesaj tarihi:
bende biraz da yeteneksizlik olduğundan aynı strateji ile 15/20 fln oluyor =)

sp oyunlarda takılırdım hep. onlarda da çok aşmış aim gerekmiyor. multi fps'ye daha yeni yeni alışıyorum.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

o dengeyi ayarlamak çok zor. her oyunun başa baş gitmesini beklemek hata olur. çok fazla random parametre var

dün mesela resmen wild cardtım ben. nereden bilicen ki

negev mi aldın sdf
Mesaj tarihi:
dün oynarken bi yandan çekirdek yiyeyim dedim. denemeyin kötü oluyor =) =)

ölünce izlerken yerim diyordum ama hastalık resmen abi dur bi tane yiyim gelmez adam diyorum çat ölmüşüm =) =)
Mesaj tarihi:
df said:

dün oynarken bi yandan çekirdek yiyeyim dedim. denemeyin kötü oluyor =) =)

ölünce izlerken yerim diyordum ama hastalık resmen abi dur bi tane yiyim gelmez adam diyorum çat ölmüşüm =) =)

ahhaha şunu ben de yapıyorum ya. bf oynarken falan pusup iki çitliyim diyorum, sonra adam gelirken de heyecan yapıp çekirdeği yine bırakmadan diğer elime alıyorum. öbür elim mousea gidene kadar ölüyorum. zaten.
Mesaj tarihi:
liberal said:

esh benim post'a bi göz atsana. yeni mapler hem yetki falan. kapora'yı vermedik diye böyle davranıyorsan ayıp oluyö bilader.

Ya yeni map isi yapilir ama cycle a giriyo nedense, cycleda olunca millet isyan ediyo bu ne diye, sunucu bosaliyor. Cfg sistemi degistigi ve her komut duzgun calismadigi ya da kapali oldugu icin iyi ayar yapilamiyor.

Oyun hala beta. Vote sistemi ayarlanabilse ve cycle duzenlenebilse her mapi atarsin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...