Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 1500 dolarsa iyiymis yine ya cok bisi degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya işte en düşük modelini alıp 1500 dolar yapiiler tabi =P biz işin artizliinde olduğumuzdan bakmıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Abi bana 2 tane 60'lık Force GT yeter ya cidden. Ya da bi tane 120'lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sandforce 3 kontrolorlu ssd ler zaten 450/500 okuyup yazıyorlar. pci express kartlar çok çok gereksiz. raid bile gereksiz de, işte havası iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 olm 2.8 GBps diyorum be. gereksiz?! O.o İSTİYORUM ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahahsdasdf LVM'yi nası açıklıyolar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 hdd cidden çok sıkıcı bişi. çok gürültü yapar, çok yavaş çalışır. bir dosyayı okumak için on saat beklersiniz vs... ssd'ler ucuzlasa da biz de raid çeksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 İş için kullandığım laptop'ta SSD var. Tüm harddisk encrypted. Ona rağmen çotank diye açılıp kapanıyo alet. Süper bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 raid sineksavar değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Hazır konusunu bulmuşken yeni disklerimden bahsetmek isterim size. Öncelikle hız yanında fiyatı da beraberinde getirse de son kuruşuna kadar değeceğini söylemek isterim. Anakartınızda raid chipset var ise size tavsiyem büyük bir ssd almak yerine, almak istediğiniz ssdnin yarı kapasitesinden iki adet almanız. Raid ile disklerinizi stipping yani raid 0 yaptığınızda muazzam bir hız elde edeceksiniz. Bu hız SSD raid 0 disk içindeki bir dosyayı aynı disk üzerine yazarken elde ettiğim sonuç. Disklerimden inanılmaz derecede mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kullandığım diskleri yazmayı unutmuşum. 2x OCZ Vertex 3 60GB R:535 W:480 60K IOPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 yalnız o diskler ve RAID ile baya yavaş o aktarma hızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Aynı disk içinden kopyaladm dosyayı. Ayrıca şu anda sata2 olarak kullanmak zorundayım. Anakartı yenileyeseye ya da yeni bir sata3 kontrol kartı alasaya kadar sata2ye mahkumum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sırf şu iş için sata 3 e geçmeyi düşünüyorum da o kadar hızıda ne yaparım bilemiyorum. acaba ucuz yollu 2 ssd alıp raid 0 a mı aksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ak derim. Saniye beklemiyorsun hiçbir işlem için. Çat anında ekranda. Load manyağı Photoshop'un bile 2 saniye sürdü açılması. Eee öeh çekiyorsun. :D i7 notebooktan bile tiksinir oldum mekanik diskli olduğu için. CD'den birşey kopyalarken artık sürücünün lambası sönmemek üzere yemin etmiş gibi haldır haldır kopyalıyor. Kapanma süresi 3 saniye max, açılırken hoşgeldiniz ekranı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ben macfag im yaklasik 2 haftadir mac book air var 128gb sad li 10 saniyede falan aciliyo alet cok eglenceli simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar