vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ooo cok iyi. hani doguya düserdin nooldu? hayirli tezkereler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yine düşer ki, acemi birliği orası, 28 gün sonra dağıtım. ben ordan(mamak/ankara) esendere/yüksekova/hakkari'ye gitmiştim. Tamamen şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 of o da dogru, unutmusum onu bak. düsmez düsmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kısa dönemlerin düşme ihtimalinde bi fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 iyi yere düşersin umarım. 5 ay çok fazla değil gerçi ama gene de askerlik sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Dartanian said: Kısa dönemlerin düşme ihtimalinde bi fark var mı? yok, dağlıca - aktütüne gidenleri bile gördüm, tamamen şans, bilgisayar seçiyo arada bazı albay - tuğgeneral akrabaları var onlar kafadan ankara ve en beles askerligi yapıyolar, geri kalanlar bilgisayarın insafına kalıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Çatışma olursa yere yat sittiret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cyao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kasımda ben de gitcem orduya +1 b 3 1 b 1 3 öööö çççç o 4 o 3 o 3 o 5 kevlar yeleğide verirler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar