GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ölümünüze 1 Ay kaldığını söyledi Neler yaparsınız?; 1.En Sevmediğim kişiyi boğardım. 2.Sevdiğim fakat itiraf edemediğim insana herşeyi anlatırdım 3. ve son olarakta Alır başımı bu diyarlardan giderim.. sizler :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ya yalansa! bide öyle birşey yoksa napacaksın 3 ayın sonuda aa ben ölmedim felan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hiçbişey olmamış gibi yaşamıma devam ederdim.[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 benim derdimi anladın zaten herhalde o kıza teklif ederdim kabul etmeseydı felan herhalde orda gıderdım zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1) gider sevdiğim ama konuşamadığım bütün kızlara hissettiklerimi anlatırdım.(tabi vicdan azabı yaşabilirler bilmiyorum) 2) dünyada en çok merak ettiğim yerleri gezerdim 3) zaman artarsa da unutmak için kendimi bilgisayara verirdim.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 harbiden çok ciddi yazmışsın yavs etkilendim bende herhalde öyle yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 eh gerçekler.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1)Tavşanlar gibi sabahlara kadar ürerim 2)Ölüm psikolojisine kendimi sokarım. 3)Az ceza çekmek için dua ederim...[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 slayer sen napıyon burda git kes olum kızı :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yiaaiheaeuaeh keske yanımda olsa onu öyle bir keserım kı bıdaha kımse kesemez :-) *!sevdigini belli eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ahh aşk işte insanı böyle yapıyor :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 harbi be inanmazdım böyle yapıcagına hele ilk cıktıgımla ayrıldmda bu ne yaw bogazıma bırsey saplandı bırden cıkmıor off sanki dunyanın sonugeldi :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 15:16 tarihinde demiş ki: ya yalansa! bide öyle birşey yoksa napacaksın 3 ayın sonuda aa ben ölmedim felan :p kemal sunal'ın bir filmi vardı öyle, yapılmaması gereken yegane şey kendini öldürtmek için tetikçi kiralamak.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Slay olm ciddi soruyom yaşın kaç hangi okuldasın galiba ben seni tanıyom....[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 günışıında hoşlandıım kızların yanında olurum, hepsine bütün duygularımı hislerimi söylerim, herkese daha dorusu, kimse için içimden bişi düşünmem, herkese ağzıma geleni soylerim ehe. geceleri ise palalarımı alıp tek tek sinir olduum insanların ewlerini basarım :p uyumam.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ahh janem ağlama bende ağlıyacam şimdi *!ühühühü*[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 17 turzmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bütün bankalardan kredi alırdım, hatta banka soyardım. Yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı yapamadığım herşeyi yapardım. Canlı bomba olur sağda solda patlardım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 17 deyım yanı 16 bıttı 3 ay sonra 17 de bıtcek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Sam, 20 May 2003 15:29 tarihinde demiş ki: said: slayerrr, 20 May 2003 15:16 tarihinde demiş ki: ya yalansa! bide öyle birşey yoksa napacaksın 3 ayın sonuda aa ben ölmedim felan :p kemal sunal'ın bir filmi vardı öyle, yapılmaması gereken yegane şey kendini öldürtmek için tetikçi kiralamak.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. AHAHAH hatırladım o filmi hatta en sonunda bozuk para atıor yazı gelırse dıyer adam tura gelırse kıraladıgı adam ama ortada gelıor k.sunalda kacoırdu yanılmıorsam acaıp komedı fılmdı huzha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Gawain, 20 May 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Slay olm ciddi soruyom yaşın kaç hangi okuldasın galiba ben seni tanıyom....[hline]Camelot Knight Avalon. nerden tanıorsunküü tanıyacanı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Olm bak newbie harbiden bana 1 ayım kaldıgını mı soylıorsun :D [Bu mesaj slayerrr tarafından 20 May 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 o doktoru bi güzel döverim o kimki benim ne zaman ölücegimi belirliyo gün ve saatte versin bari[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 evet olm ben adamın yazı yazmasından tanırım kaç ay'ı kaldığını :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 popeyeye bakın korkulur allahtan doktor degılım kı doktorlarda sanslı onun gıbı bır vakası yok :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar