cihant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 köpekler gibi yürüdüm daha da bahçelievlerden konyaaltına kadar yürüyecem.şu an mola verdim bi sokak lambasının altında telefondan yazmaya uğraşıyorum lakin derdim bu değil. Kızın biri bana yazıyo ama kız öyle böyle kaşar değil.ekmek çıkar bundan diye sarıyorum.kaleiçinde takılıyoruz,şarampole evine bırakıyorum,veda busemi alıyorum ve yürüyüş çilemi başlatıyorum ama yol koyar mı özgüven tavanda ya.derken yüzüncü yıla çıkıyorum ve o lanet motorlu abi çıkıyor önüme.'merkeze nerden giderim' fln tarzında bişey sordu.ben de 'abi buralar merkez işte sen nereye gitçen' diyorum.abidik gubidik bişeyler söyledi kasktan tam anlayamadım zaten ne dediğini.yavşak yavşak 'eğlenmeden mi geliyosun bu saatte?bişey düşmedi mi sana' dedi ben de bugün düşmez yarın düşer dedim.niye ya bugün de düşsün benim arkadaşın evi şurada gel beraber takılırız dedi.gülümsedim saol abi iyi akşamlar dedim arkamı döndüm gittim ama içimde ne fırtınalar koptu.o gülümsediğimde kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek ne demekmiş anladım. Abi saolsun bütün keyfimin içine etti.ava çıkmışken bizi avlicak itoğlu itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 o lafa ne 'oo tamam abi' diyip giden vardır he direk böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aynen haaa,böbrek dalak gg olmadığına şükret,telefondan bunları yazmaya uğraşıcağına evine gitte ordan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 iyi bari yanında kız varken gel bize de öptürt diye sataşmamışlar görürdün o zaman anyayı konyaaltını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 öyle bi durumda kıza şöyle diyiceksin.hikayemi anlat.cesurca öldü dersin aileme.şimdi git diyiceksin sonrası kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 olum ne böbreği, neler gidecekmiş siz hala böbrektesiniz dalaktasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ya da belki yüzlerce çıplak kız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adamı evde 2 hatun bekliyordu belki, birini sana vercekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 aklıma hemen ibnemsi senaryolar gelmedi abi asjdsa böbrek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ne böbreği adam bunu kütürdetecekmiş işte illa gerçeği suratınıza tokat gibi çarpmak mı lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Red said: aklıma hemen ibnemsi senaryolar gelmedi abi asjdsa böbrek iyidir abi adam "ava çıkmışken bizi avlicak itoğlu itler" yazınca öle düşündüm direk sonuçta bizim adam da böbrek avına çıkmadı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 eve geldim.adamda kask vardı yüzünü net göremedim ama o gözler hiç karı-kız ayarlama yada böbrek peşindeymiş gibi bakmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 aktiftablet said: homofobik değilim , gaylerle alıp veremediğim yok ama bana bi ibnelik yapan olursa affetmem. stalklama oldu ama özür dilerim aktif bu mesaj saglam mesajdı hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 valla bende hiç gecenin o saatinde kayış mayış düşünmedim,evet şimdi tekrar okudumda,böbreği dalağı kendin verip kurtulmak isticeğin bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ibneyim diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 100. yıl süper lan. Antalyaspor maçından falan dönerken, bir maç da biz yapalım mı eki eki diye laf atıyorlardı sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 @1 AAHHAHAHAHAHAHAHahah kızla ilgili girdiği gereksiz ayrıntıları mı dersin, yürümesindeki gizemi mi dersin, motorlu birinin gelip takılmasını "şuna bak la bizi züecek" 'e yormasını mı istersin. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yürüyüşte bir gizem yok adam fakir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ver 300-500 bak dalgana. kaşarın teki için her gün o kadar yol mu yürünür bu sıcakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Abi adam hergün yürümeyecek ki,eğer kız dediği gibi kaşarsa max 3 günde(3 buluşma diyelim) zaten halvet olacaklardır.Ondan sonra düzenli bir fuck buddy kazanacak.3 günden sonra uğraşmaya değmez o zaman kaşar olmuyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oha şarampolde oturuyormuş lan hatun. abi çılgın mısın, mahalle berberi falan kesmesin oturduğun organı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kizin oturdugu yerin isminde hayir yok. nereye gidiyorsun? -sarampole :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 antalya bura takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar