Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadarı fazla bana

cihant

Öne çıkan mesajlar

köpekler gibi yürüdüm daha da bahçelievlerden konyaaltına kadar yürüyecem.şu an mola verdim bi sokak lambasının altında telefondan yazmaya uğraşıyorum lakin derdim bu değil.

Kızın biri bana yazıyo ama kız öyle böyle kaşar değil.ekmek çıkar bundan diye sarıyorum.kaleiçinde takılıyoruz,şarampole evine bırakıyorum,veda busemi alıyorum ve yürüyüş çilemi başlatıyorum ama yol koyar mı özgüven tavanda ya.derken yüzüncü yıla çıkıyorum ve o lanet motorlu abi çıkıyor önüme.'merkeze nerden giderim' fln tarzında bişey sordu.ben de 'abi buralar merkez işte sen nereye gitçen' diyorum.abidik gubidik bişeyler söyledi kasktan tam anlayamadım zaten ne dediğini.yavşak yavşak 'eğlenmeden mi geliyosun bu saatte?bişey düşmedi mi sana' dedi ben de bugün düşmez yarın düşer dedim.niye ya bugün de düşsün benim arkadaşın evi şurada gel beraber takılırız dedi.gülümsedim saol abi iyi akşamlar dedim arkamı döndüm gittim ama içimde ne fırtınalar koptu.o gülümsediğimde kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek ne demekmiş anladım.

Abi saolsun bütün keyfimin içine etti.ava çıkmışken bizi avlicak itoğlu itler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...