senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Deacon said: umarim hevesini kirmayacak bir is bulursun senko. cumlemize amin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Her gün ayrı kıyafet ile base aldığım birşey yok.Business class şık olalım işimizi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yalnız ben normalde nası giyiniyosam yine öyle giyiniyorum, onu farkettim sgdsfg. dışarda en fazla kapri/şort veya kırışık gömlek falan değişik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mokoko said: staj yapıorm su anda. kot tişort gidiorm direk. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kot/kanvas - gömlek/polo yaka tshirt - converse combosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 olm herkes mi günlük kıyafetle işe gidiyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 stajin ilk gunu pantolon gomlek kravat gitmistim de herkes kiciyla gulduydu bana. ilac mumessilimisin nesin ne bu hal diye. sonra sort tshirt gittiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bende staja gitmeden önce sormuştum varmıdır kılık kıyafet zorunluluğu falan,slip mayo parmak arası terlik falan ile gelmediğin sürece ne giyersen giy diye bi cevap gelmişti. uzun lafın kısası günlük kıyafetlerle gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işe toplu taşıma aracı ile gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben raylı taşıma aracına biniyorum valla. O.o topluya binince baş ağrısı yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 gömlek alttan sarkmasa daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sdf olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bacağım girsin demiş adam! fatoşhop ile sil o gömleği ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 atletle oturdugum saatler oldu nasıl geldıgım cokta onemlı deıl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben de normalde ne giyiyosam onu giyiyorum iste de. etek giyen adam var benim katta sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 -Deno- said: staja gidiyorum, ama geçen ay sabancıda şu an da coca-cola'da staj yapıyorum ve işe gidermiş gibi giyinmem gerekiyor dolayısıyla. ...hede hödö kıl yün gerisini okumadım. birşey kaçırmadıgımı tahmin ediyorum nitekim olay burdaydı. kıskandım nitekim. darısı başımıza nitekim. aynı ayda 2 kurumsal uluslararasıasdffdghsdnjfnjghkj dağılın dediler dağıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 en fazla 2 günlük sakalla gidiyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Tişört ve keten pantolon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Devlet memuruyum; kumaş pantul+göynek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 iş değilde staj daha çok t-shirt kot pantolonla gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yakali t-shirt bi de gri kot ile gidiyorum, mavi kot ile yakasiz t-shirt yasak, sacma bisi iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 business casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 casual, takım fln giymek isterdim ama izmitten istanbula gidip geliyorum işte stresli ofis sıcak takım ertesi güne kalmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 freestaylo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kafama göre giyiyorum bişiler.. üst'üm yok ast'ım da yok. tek tabanca takılıyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar