Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo aldırıcı haplar topiği.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selamlar.
WOTdan kaçanlar için özet yazının sonunda

şimdi böyle haplar var hepiniz görmüşsünüzdür orada burada yüzlerce reklamı çıkar. işte kilo alın ayda 52 kilo alın falan diye.

şimdi kısaca hikayemi anlatayım: ben yıllar önce bir çok kez badiye başlayıp yarım bıraktım çoğu kişi gibi. ancak bu sıralarda her zaman gainer kullandım ve kilo aldım. ancak o kilolar ben gainerı kestiğim anda gittiler. 58 falan görürdüm 1 ay sonra yine 53 olurdum yani. 1.80 boyum var genelde 52-53 civarlarında kilom oldu her zaman.

geçen sene 53 kilo olarak bu sefer tam yapacağım diyip başladım. ve bu gazımı en azından psikolojik olarak etkiler diyerekten bu haplardan kullanmaya başladım:

http://www.noi.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=89273

şimdi bu haplardan yüzlerce var. ancak hepsi tek bir ürüne ait kurulmuş firmalar, böyle acaip güvenilir olmayan formları bulunan siteleri falan olan ürünler. bu yeşilex denen markanın işte zayıflamadan hastalıklara her dalda bitkisel ürünleri var ve içerikleri de baştan sona yazıyor diğerlerinde içerik de yok bu şekilde. (içeriğine nasıl kilo aldırdığına fln bakınız siteden)

ben bu ürünü kullandım ve işe yaradığını gördüm. ancak tabi bir yandan karbonhidratından creatinine, aminoasitinden düzenli günlük kalori protein hesaplı beslenmesine kadar herşeyini yaptım. ancak hapı kullandığım zamanlar kilo alımımda ayrı bir artış belli oluyordu.

sonunda 62 kiloya ulaştım.
ve body'ye ara vermek zorunda kaldım. bu ara verdiğim dönemde (2 ay kadar) ne yemek yedim ne kendime baktım. yaz geldi tatilde sigarayı bırakmış olmama rağmen her gün alkol alıp içkinin yanında sigara bile içmeye başlamıştım 2 ayı öyle geçirip tekrar düzene soktum kendimi ve tekrar bir tartılayım dedim ve bir baktım 61,5 kiloyum. 0,5 kilo vermişim ben ki hayatımda ilk kez 60ları görüyorum. hepsi gitmiştir diyordum. :D

şimdi işe yarıyor yahu bu haplar diyemem ama bende işe yaradı gibi oldu galba:P ben açıkçası hapların işe yaradığını ancak sadece hapı kullandığınız sürece kilo aldığınızı sonra o kiloların yine gideceğini düşünüyordum. çünkü genelde çoğu haplar böyle çalışıyor bu piyasadaki penis büyütücüler fln:D yalan söylemiyolar işe yarıyor ama hapı kullandığın sürece. (nerden biliyorum bi yerde okudum heh)

(çünkü açıklamalarında metabolizma yavaşlatıcı, sindirim düzenleyici oldukları yazıyor e bırakıyosun hapı metabolizma hızlanıyor yine) ancak bu durumda olmadı gayet kilom yerinde kaldı.

şimdi uzun uzun yazdım bu konuda sorular falan geldiğini görmüştüm bu da böyle burda bilgi verici bir topik olur diye düşündüm.

bir de benim sorularım var:

-bu haplarla ilgili daha detaylı bilgisi olanlar varsa bilgi almak isterim.

-yeşilex markası harici şu aptal markalar ne ayak bilen var mı? (mesela bu: http://www.gainmaxsatis.com) fiyat olarak sanırım daha uygunlar.

bu yüzden bilemiyorum. napsam yine kullansam mı? fiyatları da hiç uygun değil. baya pahalılar. biraz araştırmak istedim size de danışarak işte biraz da deneyimlerimi aktardım. herkese teşekkürler.

WOT Özeti: Bu hapları BB+Supplement+Sağlam beslenme diyeti yanında kullandım gözle görülür sonuç aldım. (9 kilo) Ama tam da emin değilim: Bu haplar ne ayak? Bilen var mı? Kullansam mı daha?
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım hiç.

olm git doktora, kan tahlili yaptırın.

sonrasında sana sağlam bi beslenme programı verecek. uyunca kilo alacaksın.

önce tırt bi diyetisyene gitmeyeceksin ama endokrinologa gideceksin. sonrasında o gerek görürse diyetisyene yollar zaten.

"yok hacım ben parayı ilaca verip kalp krizi, yüksek tansiyon falan çekerim lan " diyorsan bence güvercin boku ile çömlek kırığı tozunu karıştırıp aç karnına burnundan çek.

kesin işe yarıyordur bak.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

kilo almak kadar basit bisey varmi lan bu dunyada,

özür dileyerek söylüyorum. bu da ayrı bi salaklık ha.

kilo alamayan adamın kolestrolü acaip yüksek olabilir. hani bilmeden konuşmak bu olsa gerek. kişisel olarak demiyorum ama genelde hep "KÖLÖ ALÖMÜYOSON YÜYCEN KÖBÖBU!!" seviyesinde geliyor millet.

yok abi öyle kilo alınmıyor. anca kalp krizine bilet alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

okumadım hiç.

olm git doktora, kan tahlili yaptırın.

sonrasında sana sağlam bi beslenme programı verecek. uyunca kilo alacaksın.

önce tırt bi diyetisyene gitmeyeceksin ama endokrinologa gideceksin. sonrasında o gerek görürse diyetisyene yollar zaten.

"yok hacım ben parayı ilaca verip kalp krizi, yüksek tansiyon falan çekerim lan " diyorsan bence güvercin boku ile çömlek kırığı tozunu karıştırıp aç karnına burnundan çek.

kesin işe yarıyordur bak.

Baggio said:

Ben de okumadım, yıllardır adam gibi kilo veremeyip son umudumu askerliğe bağlamışken "KÖLO OLOMOYOROM" diye başlık görünce içim acıdı lan çünkü. Çok ye işte ne bileyim, öf.

olum bi de paticiğin demirbaş adamları olacaksınız. biraz okuyun bari.

özet geçeyim topiği: body building+sağlam beslenme ile beraer bu hapları kullandım 9 kilo aldım. ulan bunlar hakkaten işe yarıyor mu? napsam devam etsem mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

reyou said:

kilo alamayan adamın kolestrolü acaip yüksek olabilir. hani bilmeden konuşmak bu olsa gerek. kişisel olarak demiyorum ama genelde hep "KÖLÖ ALÖMÜYOSON YÜYCEN KÖBÖBU!!" seviyesinde geliyor millet.

şunları da topikten hariç tutalım arkadaşlar lütfen:

-benimle bir hafta takıl 10 kilo alırsın.
-geceleri yatmadan yemek ye.
-geceleri yatmadan makarna ye.
-yemek ye.
-ekmek ye her yemekle.

@dasaa diyetisyene de gittim. gerekli bilgiler alındı.
zaten dediğim gibi olayım kilo alamıyorum değil.

diğer şişman arkadaşlar için de şöyle açıklayayım: kilo almak öyle kolay şey değil. kilo vermekten daha zevkli olduğu su götürmez bi gerçek ancak kilo vermek kadar zor birşey. o yüzden işte böyle her şişman kilo almak isteyen zayıflara bağırıp durur sizin gibi ama haklısınız. biz güzel vücut yapmak için burger king kfc yemek zorundayız siz uzak durmak zorunda:P

metabolizmanız benim gibi çok hızlı oldu mu günde 3k kaloriyi geçemedikten sonra gram kilo alamıyorsunuz.
bu yüzden ek besin kullanmak şart oluyor bi yerden sonra. neyse topiği kaydırmayalım daha fazla. işte kısaca özet geçtim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

reyou said:

asfasf mesajlarinin cogu troll zaten simdi bunami taktin kafayi :)
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Yalnız dasaaaya katılıyorum kullanmayın şu hapları abi ölüceksiniz ölmeseniz bile ilerde hayatınızda illa negatif olarak dönecek yapmayın etmeyin

abi ben de bu topikte bunu soruyorum zaten. ne ayak bu haplar? işte. ulen bi daha wot yaparsam.
baggiodan sonra edit: tek sorduğum soru bu değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kilo alamıyorsan kebap yemelisin.

"Anlamsızca kas şişirmek için sağlıksız haplar almam gerekiyor, napayım?" sorusunun cevabı kendi içinde gizli aslında, senin karar vermen gereken şey buna değecek kadar isteyip istemediğin. Kiloyu aldıran hap da, verdiren hap da uzun vadede zararlı sonuçta.

Black'ten sonra edit: Şimdi çok ilginç bir şey yapacaaz, geriye doğru üçgen mesajlaşma tekniğini kullanacaaz. Ben Black beye mesajlaşacaam, Black bey dasaaa beye mesajlaşacak, dasaaa bey de bana mesajlaşacak. Böylece yarın haber değeri olan bir şey ortaya çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

"Anlamsızca kas şişirmek için sağlıksız haplar almam gerekiyor, napayım?" sorusunun cevabı kendi içinde gizli aslında, senin karar vermen gereken şey buna değecek kadar isteyip istemediğin. Kiloyu aldıran hap da, verdiren hap da uzun vadede zararlı sonuçta.

Selam Baggio, 8 senedir olduğu gibi yine her zamanki eli sopalı halinle itinayla kurulmuş cümleler ve konu hakkında sahip olduğun bilgiyi sonuna kadar kullanarak soru sahibine saldırıyorsun ancak bu sefer bazı noktaları gerek bilgi eksikliğinden gerekse yazımı hala tam olarak okumamış olduğundan bazı noktaları kaçırıyorsun:

"Anlamsızca kas şişirmek için sağlıksız haplar almam gerekiyor, napayım?" yazmışsın ancak ben yazımın hiçbir yerinde bu hapları almam şart demedim. hatta üstüne basa basa şunu söyledim: yahu bu hapları aldım faydası oldu gibi geldi: ama belki de çok güzel badi yapıp çok güzel beslendim emin olamıyorum. bunlar işe yarıyor mu ki? şeklinde sorular sordum falan.

Sonra da hapların içeriği hakkında bilgi edinmeye çalıştım burada da senin o tırnak içindeki cümlenin "sağlıksız" kısmı uygunsuz kaçıyor: çünkü hapların bitkisel olduğu iddaa ediliyor. tabii ki yazan herşeye inanmıyoruz. e ben de soruyorum insanlara bu haplar ne ayak? şeklinde. sonuçta bitkiselse gerçekten bunlar çok da zararlı olabileceklerini sanmıyorum? (yine soru işareti: çünkü bilmiyorum ve bunlara bir cevap arıyorum) ama bilmiyorum işte bilen var mı diye foruma soruyorum?

son olarak da: "kilo almak için kebap yemelisin" lafı malesef çok 1900'ler işte. bir kaç postumun öncesinde de bahsettim kilo alamamak da kilo verememek kadar büyük bir sorundur. biraz araştırma yapabilirsin bu konuda belki.

Edit: en üstteki o editi ilk postumu hala okumamış olma ihtimalinden ötürü yaptım hemen üçgeni kurmuşsun. :P
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Tanıdık güvendiğin bir doktor farmakolog varsa onlara danış bu haplar hakkında.Gördüğüm kadarıyla içeriklerinde vitamin falan var anlamam gerçi yanlış yöneltmek istemiyorum.

Sorarken bodycilere falan sorma ama olmadı soracak kimsen yoksa aile hekimine sor gittiğin diyetisyene sor.

Teşekkürler. İşte her yerden bilgi edinmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu da ekleyeyim:

Testler yaptırdım kilo almama engel olacak bir hastalığım olup olmadığına dair çıkmadı oradan diyetisyene yönlendirildim.

verdiği diyet 3 saat arayla 6 öğün yemek.

kilo veremeyip üzülen arkadaşlara bir önerim var şu diyeti 1 hafta uygulayın sonra yemek yemekten soğuyorsunuz zaten. ondan sonra yemez kilo verirsiniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

çok gereksiz, pek anlamsız rage falan

Baggio said:

Selam Baggio, 8 senedir olduğu gibi yine her zamanki eli sopalı halinle itinayla kurulmuş cümleler ve konu hakkında sahip olduğun bilgiyi sonuna kadar kullanarak soru sahibine saldırıyorsun ancak bu sefer bazı noktaları gerek bilgi eksikliğinden gerekse yazımı hala tam olarak okumamış olduğundan bazı noktaları kaçırıyorsun:

"Anlamsızca kas şişirmek için sağlıksız haplar almam gerekiyor, napayım?" yazmışsın ancak ben yazımın hiçbir yerinde bu hapları almam şart demedim. hatta üstüne basa basa şunu söyledim: yahu bu hapları aldım faydası oldu gibi geldi: ama belki de çok güzel badi yapıp çok güzel beslendim emin olamıyorum. bunlar işe yarıyor mu ki? şeklinde sorular sordum falan.

Sonra da hapların içeriği hakkında bilgi edinmeye çalıştım burada da senin o tırnak içindeki cümlenin "sağlıksız" kısmı uygunsuz kaçıyor: çünkü hapların bitkisel olduğu iddaa ediliyor. tabii ki yazan herşeye inanmıyoruz. e ben de soruyorum insanlara bu haplar ne ayak? şeklinde. sonuçta bitkiselse gerçekten bunlar çok da zararlı olabileceklerini sanmıyorum? (yine soru işareti: çünkü bilmiyorum ve bunlara bir cevap arıyorum) ama bilmiyorum işte bilen var mı diye foruma soruyorum?

son olarak da: "kilo almak için kebap yemelisin" lafı malesef çok 1900'ler işte. bir kaç postumun öncesinde de bahsettim kilo alamamak da kilo verememek kadar büyük bir sorundur. biraz araştırma yapabilirsin bu konuda belki.

Edit: en üstteki o editi ilk postumu hala okumamış olma ihtimalinden ötürü yaptım hemen üçgeni kurmuşsun. :P

Vücudun dengesini, metabolizma hızını etkileyen her şey, bitkisel de olsa, sağlıksızdır. Vücudun dengesini kalıcı olarak bozabilir, orta ve uzun vadede sıkıntı yapabilir, başka şeyler de olabilir. İçine iki alakasız ottan extract koyan her firma "bitkisel, organik" diye piyasaya atladığından bitkisel falan olduğunu da sanmıyorum o ayrı.

"Haplar mı işe yaradı ben mi becerdim bu sefer" sorusunun en sağlıklı cevabı da aynı programı haplar olmadan denemek olacaktır, çünkü hiçbir bünye birbirinin aynısı değildir. Burada senin yaşında, boyunda, metabolizma hızında olup aynı hapı aynı programla kullanmış birini bulabiliyorsan ne ala :p

Kebap meselesi de dasaaa uyuz oluyormuş diyeydi, kaçırmışsın muhabbeti sanırım, eksik okuma falan filan.

Pek bir üzülmüşsün, eğleniyorduk şurda, saldırmak gibi bir niyetim yoktu. Gevşe biraz :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...