SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 şimdi android marketten biseyler indirmek istiyorum ama hesabınıza ait android telefon bulunmadı diyo bu ne?napmam gerekiyo telefon kaydı flnmı?
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kırmızı ışıkta karşıya geçmeye çalış, ormanda bir penguen bulmaya çalış, bu ikisi olmazsa son çare olarak telefonunu kaydettir.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Telefon kaydedilmiyorsa kaybettir. hohohoho
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 garbıça açarsan böyle olur! android market web sayfasından yapabiliyorsun kayıt işlemlerini.
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Holy said: garbıça açarsan böyle olur! android market web sayfasından yapabiliyorsun kayıt işlemlerini. aynen ya..ya yapamadım işte ordan kayıt ya ben görmüyorum yada bilmiom yapamadım yani..link fln yollayabilirsen süper olur.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 said: Bakın Arkadaşlar.. yukarda yazıldıgı gibi.. telefonun tarayıcısından android markete giriyoruz... sağ üst köşede sing in yani oturum aç diyoruz.. kendi oturumumuzu girmiyoruz.. create fln yazıor yani yeni oluştur ona tıklıyoruz.. gmail oturumumuzu giriyoruz.. şifremizi vs.. sonra bize telefon no sorcak giriyoruz.. sonra dogrulama kodu gelcek gmailimize onuda dogruluyorz.. hayırlı olsun marketiniz... ;) böyle bir şeyler demiş birileri
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi yok olmuyo yapamıyorum:(
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hala anlamadınmı seni istemiyolar işte
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya siz nerden yüklüyosunuz abi facebook vs?yani android marketten baska varmı site fln?
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 :(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(((:(:((:(:(:(((
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Holy said: pandaapp.com abi çok tesekkür ederim
Öne çıkan mesajlar