Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Estonya (10.08.2011 / 21:30)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Yedek mi lazım? Koy Volkan Şen'i?

Ha ayrıca orta saha da lazım. 3 orta saha oyuncusu yetmiyor, elimizdeki en iyi 4. orta saha oyuncusu da Necip. Hamit sürekli sakat. Emre kart cezası falan alabiliyor. Bi Selçuk kalıyor istikrar gösterebilen.
Volkan Şen bu sezon sadece 12 maç oynadı. Bak hala anlamak istemiyorsun sanırım benim bahsettiğim mevkiideki eksiklik. Sonuç olarak alternatifin dar ve alternatif yaratmak zorundasın Sol açık konusunda ben sana Ortasaha Göbekte 2012 için Necipten daha hazır bikaç futbolcu yaziyim şuraya

Emre Belözoğlu , Selçuk Şahin , Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Mehmet Ekici , Hatta Nuri Şahini fln çek oraya Necipe gelene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rawendor : Selçuk Şahin Necipten daha iyi demedim daha hazır ve o oyunu daha kaldırabilecek bir tecrübeye sahip dedim.

@El-Barto : Sol açık yerine birini önermedim ben o mevkii'deki futbolcu eksiğinden denenmesi gereken futbolcular listesine girebilme olasılığından bahsettim ben. Gidipte Volkan Şen'den iyi topçu demedim Gökhan Töre'ye kumaşı sağlam o ayrı ama Sonuç olarak tecrübe eksikliği tabiki mevcut. O mevkii'ye şu an necipe nazaran daha çok eksiğimiz bulunmakta çeşitli oyuncular denenebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Necip kendi takımında oynayamıyor diyorsunuz da aynı milli takımda olduğu gibi Schuster'de onu çok çok zorda kalmadıkça oynatmıyordu. Denizli yavaş yavaş monte etmeye başladığında tamam orta sahamızı bulduk diyorduk ki bu ülkede daha Nuri Şahin, Selçuk İnan adları geçmiyordu bile

Schuster'in bokuna 6 ay kaybetti Necip, Tayfur geldi çocuğa bol bol zaman tanıdı ve zaman tanındığında neler yapabileceğini gösterdi.

Ha çok büyük hatalar yaptı, hatta bir Sivas maçımızda yedirdiği hatalı gol vardı falan, geri paslarda çok hatalar yapıyor falan filan ama genç ve bu kadar az şans tanınan bir adam için çok normal,

Bu sene Beşiktaş kadrosunda istikrarı yakalarsa en fazla 1-1.5 sene sonra tam aranan orta saha oyuncusu olur. Oyunun iki tarafına da hakim olabilen orta saha Türkiye'de çok az. Necip bu haliyle bile işini iyi yapabiliyorsa, gelecek yıllarda bu istikrar ile çok iyi yapabilir.

Bu tip maçlarda da bu adamları oynatarak tecrübe kazandırırsın. Tanımadığı adamlara karşı oynayarak kendini geliştirebilir bir futbolcu, o yüzden Avrupa maçları büyük bir referans olarak kabul ediliyor.

Ha gerçi Grast rezerv takımda sadece ismi olan bir adamı kumaşı var diye savunup, kendi ülkemizde yetişen ve en azından gözüken oyunuyla gelecek vaat eden bir adamı yerden yere vuruyor da olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...