yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QO5PItDt8Ss çOK güzel lan, müziğe hasta oldum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Videonun başlığa hitaben. Karşıda dans eden adam Salah, kızları kim napsın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 cidden abi herif nedir öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu break dansı yapan bi kız vardı videosunu bulamıyorum ya o cok hoşuma gidiyodu bidk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Adam kral hareketler yapıyor ok, fakat kızların da hakkını yemeyin, adamlara göre müzikle daha uyumlu dansediyorlar, hareketler de estetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 escape said: şu break dansı yapan bi kız vardı videosunu bulamıyorum ya o cok hoşuma gidiyodu bidk Sofia Boutella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aaaaaaaaaaaaaaa sokaktan geçen davulcuyla müzik karıştı imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yok abi amatördü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 şapkalı eleman uzun saçlıyı götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 poppin' degilmi olm bu dans turunun adi? brek dans deelki? gerci videonun ilk 2 dk sina gore yorum yaptim ama hatirliyorum bu vidyoyu ondan seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 escape said: yok abi amatördü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kızlar bildiğin kötü ya şapkalı adam çok başarılı ama her türlü nike kızları alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bu müzik türü dubstep mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Nayır. Dubstep olayı baya bir farklı. Bu gibi. Burdaki track muhtemelen popping için özel yapılmış settir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Muzik türü Glitch oluyor, dans türü de popping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Glitchtir poppingdir bi çok müzik aradım dinledim fekat bu kadar güzel basları bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yanlış muzikler aramış bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Daha iyi yok http://www.youtube.com/watch?v=aBmZidJevFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Daha iyisi için bakınız; Salah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 o kızı bulun bana ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Abi "göğüsleri açılıyor gibi" bilgisiyle nasıl bulalım sana kızı. :D Daha detaylı bilgi ver, göğüs ölçüsü ne, ne giyiyor, sarışın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 escape said: o kızı bulun bana ya:( ben bunu askerdeyken görmüştüm. dandik müzik kannallarında apaçi şarkısı ile dans ediyodu. bilmem ne yazıp yollayınca video geliyodu falan. buldum bu http://www.youtube.com/watch?v=e4MM2lxrnBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Şu ikisi kadar leş dans stili bir de Jump var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 KANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEN BİTANESİN YAAA <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 evet evet ilk dans eden kız :D karışıkmış bu gerçi ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar