senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 markafoni midir nedir oyle bi yerden yanlislikla ayakkabi aldiydim, simdi geldi de faturada onitsuka tiger yaziyor ayakkabinin ustunde asics yaziyor kaziklandim mi simdi ben noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sevinçlen kazıklanmamışın asics modeliymiş otimsukatigerın, googlea yazınca cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 buldum simdi onitsuka tiger asics'in alt urunuymus. iyi de o zaman bana gelen ayakkabi niye onitsuka tiger degil de asics hangisi daha iyiku bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 asics baya sağlam bir spor markası. Voleybol ayakkabıları ve malzemelerinde özellikle düdük öttüren bir firma. Onitsuka tiger da bu markanın işte trendy işleri için bir etiket. Asics'ler genelde çok sağlam ve rahat olsalar da baya tipsiz olurlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yeşil adidas aşortmanın varsa artık bir tikkysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ha iyiyse tmm o zaman zaten elime alinca anladiydim dandik olmadigini da bi srayim dediydim cok tiki ayakkabisi degil lan aldigim dur foto bulam bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 cakmalari var bunlarin tayger, 30 liraya satilio eminonunde kalitesi ayni, almayani dovuyorlar artik 150 lira evrdiyseniz kaziklandiniz sfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 asics aynı adidas, nike gibi bir marka. onitsuka tiger ise bu markanın bir modeli oluyor diye biliyorum. onitsuka tiger'ların yanlarında bulunan çizgiler asics'in her modelinde oluyor (yanılmıyorsam) nasıl nike'ın amblemi çoğu modellerinde varsa. nasıl her adidas modeli adidas superstar değilse, her asics modeli de onitsuka tiger değil (diye biliyorum, yanılıyorsam biri düzeltiversin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Doğru biliyorsun kardeşim ve çok haklısın. Sana gönülden katılıyorum şu mübarek ramazan gününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 senko said: markafoni midir nedir oyle bi yerden yanlislikla ayakkabi aldiydim Buraya neden kimse takılmamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Babam sporcularına hep asics alıyordu hem güzel, hem sağlam diye. Ben hala salon ayakkabılarımı asics alıyorum şahsen. Salon için en birinciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 milletinde açıkladığı gibi asıl markası asics,dandik gibi görünsede çok dandik değil bana ayakkabıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 onitsuka tiger la tiger uppercut aynı marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Half_Cow said: asics aynı adidas, nike gibi bir marka. onitsuka tiger ise bu markanın bir modeli oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar