Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Yada cheeseburger Hangisiydi? Benim kitchenette denen bir yerde yedigimdi. Eti guzeldi kiymadan baska garip seyler gelmiyordu insanin agizina yerken. Birde izmirin en guzel hamburgerini yapan yer neresi bilen varsa merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Chaotic said: kitchenette denen bir yer fakirlik :/ izmir'in en iyisi ise mavişehir ege park friends& burgers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 burger king <.< ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Friends&burgers kipa balcovada da acildi orada daha 2 gun once yedim etin icinden igrenc seyler cikiyor koyduklari marul siyah benekli iyi yikanmamis. Pek de iyi degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 iyi yaptıklarını zanneden dükkan, gbk bi de burgerhouse var ama iyi deiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Neresi iyi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yok, evde kendin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 küçükken pino'da yemiştim bozdu şimdi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tgi fridays jack daniels burger + onion rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bursa da lopeti steakhouse var anadolu et lokantasının içinde. Açık ara orası. Sonra günaydın ın sarmısaklı hamburgeri. 3. bağdat caddesinde kırıntı 4. tükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Burger House. kitchenette yediğin hamburgere 10 basar her halükarda. /Burger House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://ankara.yemeksepeti.com/TR/Restoran/The-Bigos_-Bahcelievler/46fcd850-8b11-4cd2-addc-ed6e3762dfe7/TR_ANKARA/d748fb2f-32bb-4182-9b95-adef1fce2dbd/m.ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sipeyskeyk said: izmir'in en iyisi ise mavişehir ege park friends& burgers burda hic yememistim ama kucuk parkta ohannes burger vardi gecen sene guzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben dükkanın hamburgerini beğeniyorum ya ama en iyi değil.en iyi hamburger henuz yemediğim hamburger ztn bi burgerdan bi dukkandan yiyorum o yuzden en iyi diyemem dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 mcdonald's in standard hamburgeri bir oturusta 4 tane yiyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 triple whopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 mc quarterpounder. Zaten kocaman amerikan hamburgerlerine gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 carls jr övmüşlerdi baya. geçen yedeim portobello mushroom. güzeldi baya diğer fastfoodlara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben gleiyorum 1 2 damla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bittus said: mcdonald's in standard hamburgeri bir oturusta 4 tane yiyebilirim çöp ye bedava hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sınırsız içecek olayı da süper. patatesi de burger king ve mc donaldsa kıyasla çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 açık ara ohannesburger ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 burger king - steakhouse başlığı görünce how i met your mother hamburger ile ilgili bir bölüm yapmıştı o aklıma geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Laorx said: Bittus said: mcdonald's in standard hamburgeri bir oturusta 4 tane yiyebilirim çöp ye bedava hem turkiye standardlarinda o kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Salak salak kavga etmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar