nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dalga gecmeyin dogru soyluyor. arkadasimla birlikte sahit olduk. arkadasima bi tokat atti once, sonra muslumanliga davet etti. sonra dedi sen ne seker seysin oyle. bizde oldurduk ve yedik.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gaviskov getirin forum kasacak!
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 alın işte (td)cular, size kanıt.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gaviskov ne abi rus mafya babası gibi gaviscon o
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 nedanko said: dalga gecmeyin dogru soyluyor. arkadasimla birlikte sahit olduk. arkadasima bi tokat atti once, sonra muslumanliga davet etti. sonra dedi sen ne seker seysin oyle. bizde oldurduk ve yedik. (tu)
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 banlerim haa!!!1 sen kime parmak gosteriyosun.
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 nedanko said: banlerim haa!!!1 sen kime parmak gosteriyosun. (tu)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 SeaGle said: gaviskov ne abi rus mafya babası gibi gaviscon o çin malı bu çakma
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QDd07jhGcL0
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://chzjustcapshunz.files.wordpress.com/2011/04/funny-celebrity-pictures-somewhere-an-ass-needs-kicking.jpg
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Aslında düşündüm de, forumda şöyle selebriti tabir edilen ünlüler de olsa. Ne bileyim Ağlakzade Feto, Adnan Maşallah İnşallah, Hilal dı Panpişingen, Saba Tümer, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Hıncal,Erman, Serhat Ulueren, Ahmet Çakar, vs. gibi ünlüler de üye olsa... Len çok matrak olur diye düşünüyorum valla. Aslında satış-pazarlama ekibi kuralım ve forumu bu ünlülere pazarlayalım.Başına da ben geçeyim. 5000 Lira aylık alırım ama temiz,ona göre B)-
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 acun abimin ortaokul ve üni arkadaşının -ünide ev arakadaşıydı aynı zamanda- teyzesinin oğlu anlaşma sağlarız.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Acun benim liseden,onu zaten cepte bil ;) Kadıköy Anadolu Lisesi'nden eleman ya. Adam sabahtan akşama kadar saçını jölelerdi,kızlarla merdiven başlarında muhabbet çevirirdi. Düşündüm de...İyi yapmış.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 acunu döverim acımadan döverim yüzüne yüzüne vururum başka bir adam olana kadar vururum söyleyin gelmesin dolaşmasın bir daha buralarda
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nedanko said: dalga gecmeyin dogru soyluyor. arkadasimla birlikte sahit olduk. arkadasima bi tokat atti once, sonra muslumanliga davet etti. sonra dedi sen ne seker seysin oyle. bizde oldurduk ve yedik. :)
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Baya kötü nedanko'nun arka çıkışıda 2x kötü sry.
Öne çıkan mesajlar