Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trolling fail, ucu ucuna geçtim, olmuyor olm yazın, sınavlar ve ders içerikleri alakasız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 100le başlayan kodlar 1. sınıfın dersi mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 genelde öle yapıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bu arada Chemical rektörlük binasına yolun düşerse gel bi kahve ısmarlayayım sana ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Burs Burssuz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 rektörlük binasında nere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 adam rektör direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hakkaten öle bi söledi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 temizlikçidir orda :p şey vardır böle "ben mitte çalıştım" e naaptn? çok gizli! o ddilde atacan nasıl bir lise adıdır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sdfasdf Rektör vekiliyim. Tatile gitti kendisi ben takılıyorum işte dönen koltukla oynuyorum sabahtan akşama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bilgi İşlemde Yazılım uzmanı olarak başladım yeni sayılır 4 ay falan oldu. 4. Kattayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi sikindirik calculus2den DD ile gecilir mi dfgdf. gerci fizige abanip matematigi siktir etmissin burdan o gozukuyor. fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ATACAN HAYRULLAH nerden buldunuz bu liseleri ya dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dersi ilk defa alıyorum ve sınav konuları ile sınıftaki konular baya örtüşmedi ahmet hoca di mi senin hocan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yok ben cumali hocadan aliyordum da cumali hoca birsey vermiyordu derste. (ahmet hoca matematik bolumundeki en duzgun adamdir yalniz. matematik demisken, bolumu rezalet ya bizim. 2-3 tane uluslararasi is yapabilcek kalitede adam var gerisi tirt.) ama calc2'yi zor yapan yaz okulu aslinda. ilk aliyorsan 7 haftada o konular kasar biraz, ondan zorlanmis da olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi ATACAN nedir ya ahuzhuahuzuhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yeditepe'de calculus'ten falan(havuz dersleri) BB alti not almak icin boyle kasmak lazim. Yani surekli devamsizlik yapman, hic sinavlara bakmaman falan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yeditepe üniversitesi aaaaaaaaaaa kikikikki aaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Deacon said: Yeditepe'de calculus'ten falan(havuz dersleri) BB alti not almak icin boyle kasmak lazim. Yani surekli devamsizlik yapman, hic sinavlara bakmaman falan lazim. :( sus FF alan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 utanmadan analiz demişler bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 chemical'ı hep böyle türkiye 10.'su, tübitak cocugu falan düşünmüştüm, özel atacanlı, burssuz 7tepeli çıktı yıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 chemical akademik degil abi, pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aquila said: chemical akademik degil abi, pratik. ahah yakisikli degil sempatik gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 zeki ama calismiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bölüm değiştirince böle oluyor malesef, endtas okicam diye odtü ingilizce bölümüne gitmedim, yeditepe %100 bursumu falan kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar