kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 said: sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir. anlatayım nedenini; önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir. benim durumumda gitar çalmak, şarkı söylemek vs. oluyor bu saçma iş. ama ben şarkı yazma işini hep çok önemsedim, onu hep kolladım. hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile. çok sevdiğim şarkılarımı yazdım. hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım. her zaman istediğim kadar iyi bir insan olamadım. ama çalıştım. küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım. hayal olduğunu bile bile. neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum. bir özgürlük ve gerçeklik duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş. sadece sahnede yaşayabildiğim bir hayal bu çünkü. bir çok arkadaşımdaki hayal kırıklığı bende de var. bu hayal beni tatmin etmeyince, önemli olmadığını bildiğim diğer bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim. gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma. ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. o yüzden pes diyorum. böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim. gerçekte bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için hayal edilmiş şeylerdi. inanması her zaman kolay olmuyor. böylece, boşu boşuna kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim. kendimi yorarken, onları da çok yordum, üzdüm. çok teşekkür ederim hepsine . sizlere de. bu bir hüzün yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır. -teoman teoman.com.tr Gerçekten çok üzüldüm, türkiyenin böyle sanatçılara ihtiyacı var.. Olduğu gibi davranan, diğer yavşaklar gibi rant sağlamak amacıyla medyayı kullanmak yerine, sanatını olduğu biçimde sergileyerek kendi hayran kitlesini oluşturdu. Teoman, teoman olabilmek için çok uğraştı. Vay arkadaş.. Gerçekten çok ama çok üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 led zeppelin olmayınca o da melodi bulamıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ne olay oldu arkadaş. gören de türk pop müziğinin dev ismi serdar ortaç müziği bıraktı sanacak. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 açıldı. http://forum.paticik.com/read.php?12,5807499 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 arattım özellikle neden ben görmedim bu konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 olur öyle arada dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 önceki açılan topicteki başlık çok kötü.seninki daha açıklayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 müzik bölümünde olabileceğini düşünememiş olman bile bir eksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kavurma said: Gerçekten çok üzüldüm, türkiyenin böyle sanatçılara ihtiyacı var.. Olduğu gibi davranan, diğer yavşaklar gibi rant sağlamak amacıyla medyayı kullanmak yerine, sanatını olduğu biçimde sergileyerek kendi hayran kitlesini oluşturdu. Teoman, teoman olabilmek için çok uğraştı. Vay arkadaş.. Gerçekten çok ama çok üzüldüm.. Her albümünde düzenli olarak en az 1 şarkıyı sağdan soldan çalan ve teşekkür/credit ihtiyacı duymayan birinden bu şekilde bahsetmek müzik bilgini biraz olsun ortaya çıkardığı gibi, konunun Müzik bölümünde zaten açılıp konuşulduğunu da belirtmek isterim. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bıraktı mı? negzel haber, kutlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çalıp çırpma olayına lan olur mu öyle şey demiştim ben başta ama harbi varmış ya. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi taşısanıza şu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 neyse ben taşiyim bari herşeyi ben yapıyorum zaten bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konu dışı modları uyuyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben "bırakmış işte neyse oh" diyip yazıyı okumamıştım girip, şimdi önüme konunca okudum: said: sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir. Bırakıyorum diyip hala konser veriyor, "ya çok uzun süre" diye açık kapı bırakıyor falan, hiç inanmadım bırakacağına. "Hayranlarımı öyle bırakamazdım, hem uzun göreceli bir kavram, müziksiz iki sene bile benim için yüzyıllar gibiydi.........." diye geri döner Aziz Yıldırım stayla. Açıklamayı konserden önce yaparak da maksimum doluluk sağlamak istemiş heralde, "Almanya konserini 300 kişi izledi" haberi çıkmasın sonra diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Baggio said: kavurma said: Gerçekten çok üzüldüm, türkiyenin böyle sanatçılara ihtiyacı var.. Olduğu gibi davranan, diğer yavşaklar gibi rant sağlamak amacıyla medyayı kullanmak yerine, sanatını olduğu biçimde sergileyerek kendi hayran kitlesini oluşturdu. Teoman, teoman olabilmek için çok uğraştı. Vay arkadaş.. Gerçekten çok ama çok üzüldüm.. Her albümünde düzenli olarak en az 1 şarkıyı sağdan soldan çalan ve teşekkür/credit ihtiyacı duymayan birinden bu şekilde bahsetmek müzik bilgini biraz olsun ortaya çıkardığı gibi, konunun Müzik bölümünde zaten açılıp konuşulduğunu da belirtmek isterim. Sevgiler. Sana laflar hazırladım; Çaldığını iddia ettiğin şarkılardan birisi senin miydi ki bu kadar emin konuşarak onu zan altında bırakıyorsun buna istinaden bu şahsın kişiliksiz biri olduğunu ima ediyorsun. Ki bahsettiğin kişi için Türkiye'nin önde gelen sanatçıları bu şahsın yazdığı şarkıları seslendirmişlerdir. Ayrıca, bu şahıs hakkında olumlu konuşmak için bir bethoven yada mozart olmaya gerek yok sayın bülent ortaçgil.. Ve ayrıca, konunun önceden açıldığını zaten belirttiler senin second baskı yapmana gerek yok güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aha kaynı geldi teomanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Gene özel mesajla quote notif'ini karıştırdım, özelden cevap yazdım adama. Böyle liseli bir adam neden özelden tartışmak istesin ki zaten, anlamalıydım :p Tekrar yazayım madem özetle. Teoman'ın 15 tane falan çalıntı şarkı veya riff'i vardır, bunların kimini 5 yaşındaki çocuk bile anlar, kimini orta düzey müzik dinleyicisi, kimini altyapı ve akor bilgisine sahip müzisyenler. "Leave Teoman alone" modundaki bir ergen için bunları tek tek listeleyecek değilim, enrage olmadan önce arka sayfadaki abilerin gibi iki satır Google araması yapsaydın en azından rezil olmazdın. Emek hırsızlığına antipati duymak için de şarkıların sahibi olmak gerekmiyor, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" şeklinde sorumsuz ve asalak yaşamayı marifet sanacak yaşları biraz geç, öyle konuşalım bu konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Arkadaşım kendini tatmin ediyorsun güzel hoş yani liseli falan iyi ezmeye çalışıyorsun da insan nasılsa karşısındakine de o şekilde hakaret edermiş. Tekrar belirtiyorum sana mesaj olarak cevap vermeme rağmen, herkes nota bilmek zorunda değil. Herkes müzikten anlamak için mozart bethoven olmak zorunda değil. Ben şahsi düşüncemi paylaşıyorum ama sen benim kişiliğime hakaret ediyorsun oluyor mu bu böyle güzel kardeşim. Hadi şimdi devam et wowunu oynamaya, benim göbek yapmış yağdan kirden kokan, masasında küllüğü dolmuş kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 İşte müzikten anlamadan anlayana fanboylukla kafa tutunca pek sağlıklı olmuyor, onu diyorum ben de. Neyse bari kabul etmişsin. Teoman'ın tüm çalıntı şarkıları http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Evet senin atgözlüklü bir arkadaş olduğunu kabul ediyorum burada hemfikiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 said: önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir. Gören de mozart gibi 100 senelik eserler bıraktı dahiliğinin verdiği ruh haliyle bunalıma girdi falan zannedecek. triplere gel hele alt tarafı bi pop-rock karışımı müzik yapıyosun bilader kendine gel derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Değeri ölünce anlaşılır artık bu kadar büyük bir sanatçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bu adam 80 ine kadar yaşar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar