pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evet çok burjuva bir konu açtım neyse, dünyanın en kararsız insani olduğumu ve tercih döneminin sınavlardan 100 kat daha zor olduğunu anladım şu aralar.Şimdi yarın tercih için son gün ve 2 ay daha uzatsalar tercih zamanını yine aynı kararsızlıkta kalıcam gibi görünüyor.Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum,koç üniversitesi yazmayi düşünüyodum ilk tercihi ama ileride belki endüstri mühendisi olabilirim lan aslında diye düşünerek sabancı yazmayi düşünüyorum. Böyle bu düşünceler 1 saatlık periyotlarla değişiyor falan. İki üniversitenin artilarini eksilerini, bilgisayar mühendisliğini baz alarak değerlendirirsiniz çok mutlu olucam şu an ve yarın tercih için son günüm. Koç end. mühendisliği tutmuyor bu arada yüzde 50 burslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 puanın kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bilgisayar okuyacaksan sabancıyı seç, ama eğer kararsızsan sabancıyı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abı ılgılı topikler var uraştırma şimdi=) bide o kadar kasma ya, oluruna bırak işte. Ama bi koçlu olarak sölim, sabancının teknik eğitimi daha ii gibi, eğer gerçekten teknik adam olmak istiosan tabi. ayrıca endüttürü ne lol git gerçek bi bölüm seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı ölmedi mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 19-20 bininciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yarı burslu gırebılırsın o vakit bu bölümlere. Ama sana tavsiyem, endüstri yerine diğerlerine yönelmen illa mühendis olcam diosan, ha yok demiosan zaten okuma sayısal, ekonomi falan oku mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu forumdan her türlü sabancı cevabı çıkar bir de öyle bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yarı burslu düşünüyorum zaten ve mühendis olacam kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sabancı, hem kararsızsın bölümünde, hem de sabancı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tamam da böle bi nedenleriyle söylerseniz çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yarın son gün diyorum biraz yardımcı olsaniz =(, en azından bilgisayar mühendisliği adına konussaniz bile önemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yarın falan değil gayet 15 saatin kaldı hahaX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 izmir ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam olcam diosan koc. oole takilcam diosan sabanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oha üsttekinin tam tersini düşünüyorum, bi sabancı mezunu olarak. sabancı, çünkü istediğin interdisipliner alana kayabilirsin. bilgisayar mühendisi mi olmak istiyorsun, belki scientific computing ilgini çekecek, belki biyoloji ya da malzeme hoşuna gidecek, computational olarak o işlerle ilgilenmek istersen sabancıda çalışabileceğin insanlar olacak. koçta departman içerisinde takılıp kalma ihtimalin sabancıdan daha yüksek. he bilgisayar mühendisliği okudun, 1-2 yıl, dedin ki şapiyim ben böyle işe, he o zaman napıcaksın koçta? yatay geçiş kasıcaksın. sabancıda napıcaksın? diğer bölümün derslerini alıp vakti gelince ben karar değiştirdim reyiz endüstri okuyorum diceksin okula. bu kadar basit. gelelim algıya, bana koç hep soğuk bi üniversite gibi gelmiştir, sabancı da bi o kadar samimi. sırf mezuniyet videolarına bakarak bile bunu diyebilirim ben şahsen :) dediğim gibi objektif olamam ben, sabancı mezunuyum. ama aklında en ufak bir bölümünle ilgili şüphe varsa sabancıyı seç, bölüm değiştirirsen pişman olmazsın. bu arada ben de senin gibi bilgisayar mühendisi olcam diye üniversiteye girdim, biyoloji bilimleri ve biyomühendislik mezunuyum. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ikisi de gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mühendissen Koç'a gitme nokta (.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gosh said: izmir ekonomi saka maka gayet iyi olmaya basladi ieu bilgisayar - yazilim. bizim donemin icine ettiler de simdi cok cok saglam egitim veriyorlar. yasar hocanin agir fani degilimdir ama bu sene head olmasiyla cok daha iyiye gidecek bence. de insan soruyor bu adamlar bizim zamanimizda nerdeydi diye sdf, son senelerimizde yakalayabildik adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar