LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Skyrim Collector's edition'da duyurulmuş. http://www.rpgfan.com/news/pictures2011/skyrim.jpg [list] [*] 12" dragon statue [*] 200 page art book [*] Making of Skyrim DVD [*] Cloth map [*] The game, of course [/list] Fiyat: 150$ Olduuu, gözlerim dolduuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iyi mi kotu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 LathspeLL said: Animus Edition ön sipariş yeri bulsam direk vericemde buraya gönderen bulamadım. Shopto.net, Thehut ve sendit'in stokta yok Animus, sadece Special Edition var. Var mı bildiğiniz yer? shopto zaten büyük kutuluları türkiye'ye yollamıyor. Arkham City'i yollamıyor misal, Sendit ve zavvi yolluyor da onlar da barkod nosuz, hiç girilmez. Kötü işte bu tip kutuları almak istiyorsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben SC2 Collector's Edition getirdim Senditten, 40 günde falan gelmişti. senko said: iyi mi kotu mu? Fazla pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Diablo 3 Assassino Battlefuckingfield 3 Kış ne iyi geçecek belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 150$?! yok artık, windows mu alıyoruz heh. 200 sayfalık olay iyi ama hepten abartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hmm dragon kötü olmuş :/ todd mcfarlane'in oyuncak dragon serisindeki dragonlar bile daha iyi, güzel bi CE ummuştum ama çok kötü lol, fiyata kelimelerimi harcamıyorum bile. art book u da ebayden 20$ a alırsınız zaten isterseniz ilerde. meh soundtrack bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 homm 6 var. eylülde çıkıyor. gideri var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar