reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Evet zaten köy olsun istiyorum çünkü hayvanlarım olcak :) kedim köpeğim hollanda lop tavşanım, mümkünse bir süs havuzunda balıklar :D Ama tabi iş yerine de tek vasıtayla çok uzun sürmeyecek şekilde ulaşmam gerek. Hangi köy bu nasıl gidilir ne kadar sürer kiralar nasıl kiralık eşyalı ev var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evli değilsen , rusyada eğitim hangisinde varsa onu seç :) evliysen istanbulda takıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Karar değişikliği: MMK ATAKAŞ firmasını seçtim, iskenderun. Rus demir çelik firması... Bursa' yı seçsem çok tatlı bir risk almış olcaktım. Belki çok çabuk yükselcektim, çok yüksek maaşım olacaktı belki avrupadaki kriz falan derken bir anda firma batacaktı (%90 yurtdışı proje yapan 12 kişilik bir firma) MMK Atakaş ise 2500 kişilik kurulum aşamasında bir çelik devi, rusyanın en büyük çelik üreticisi. Geleceği parlak duruyor (öte yandan başlangıç ücreti en düşük teklif) Bu arada 1500 tl yazmıştım başlangıç ama 1750 ye anlaştık. Ev kiram vs olmadığı için çok fark etmedi bursa ile. Bir yanım heyecan arıyor tabi ama MMK Atakaşı reddetmek enayilik olacaktı. Yeni kurulan bakım bölümünde kaynak mühendisi olcam. Kaynak makinelerinin kurulumundan itibaren bulunacağım için önü çok açık gibi. Keşke 1200 tl deselerdi of sıkıntı stres bastı İşsiz olmak ne güzeldi valla dertlendim Bir de derdim: iskenderuna takılıp kalmış hissetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ana ocağı en güzeli hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kurumsal - iskenderun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 reddiye said: izmir de alanım dışında 2500 tl yılda 16 mayişe çalışabilirdim (geleceği, yükselmesi biraz sıkıntı) istanbulda 2200 tl ye geleceği parlak yurtdışı projeleri yapıp yurtdışına gönderileceğim bir işte çalışabilirdim ki mesleğimi yapcaktım (geleceği çok açık, keyifli) iskenderunda 6 ay 1500 sonrasında 3000 tl alıp rusyada eğitim görerek çalışcaktım (kurumsal firma) öncelikle şunu aklından çıkarma 3 sene sonra edindiğin tecrübeyle daha iyi maaşla ya da daha iyi imkanlara sahip başka bir firmaya her zaman geçebilirsin, bir ekre girdiğin yede ömrün boyunca çalışacaksın diye bir şey yok izmir seçeneği bu yönden iyi, 3 sene sonra baktın yükselemiyorsun o zaman daha iyi bir yere geçebilirsin keza 2500 tl den 16 maaş çok iyi ki aylık 3.300 gibi bir miktara geliyor bu istanbul için yaşam kalitesi izmire göre düşük ki iskenderunlu biri olduğun için zaten istanbulu seçip seçmemek senin için daha kolay, uyuşturucu gibi memleket, eğer istanbulda doğmuşsan kolay kolay ayrılmak istemiyorsun. ama güzel yanı şu ki yurt dışı eğitim diyorlar, yurtdışı eğitimler seminerler her zaman cv de çok iyi durur, başka fırsatların açılmasına olanak verir. iskenderun; kendi vatanın, neyin ne olduğunu biliyorsun, maaş iyi hatta canın sıkılana kadar ailenin yanında kalıp para biriktirebilirsin ki 6. aydan sornaki maaş ile rusyada eğitim görmek + yine tabii bursa ve kayserini öyle aman aman bir artısı yoktu yorum bile yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ha kararını ermişsin bile eheh iskenderunda kaldım diye üzülme hem maaş iyi hem eğitim verecekler ki 3 sene sonra ne yapacağını daha iyi görürsün, belki daha iyi maaşla daha yüksek bir posizyonda bir yere geçersin belki direk rusyaya gidersin bilemedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ahahaha adam kaynak mühendisiyim demiş, ne kaynağı yapıyon hacı diye sorulmuş. Dedemin çamaşır makinesi bozuldu çocuum bi el at demesi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 İyi etmişsin İskenderun'u seçerek, ne olursa olsun farklı bir şehre geçmenin zorlukları var, üstelik uluslararası bir firma hep kazandırır ve eğer ailenle yaşamaya devam edersen ev işleriyle bilmem ne uğraşmak, onlara para ve vakit ayırmak zorunda kalmayacaksın; kendine daha çok zaman ayırabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kayseride akardım 20 25 yıl garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 izmir ya da istanbul işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bende izmir yada isatnbul seçerdim ama adam seçimini yapmış etmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben demiştim ben haklı çıktım en birinci benim hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Teşekkürler bu arada BabacumMostors said: reddiye said: izmir de alanım dışında 2500 tl yılda 16 mayişe çalışabilirdim (geleceği, yükselmesi biraz sıkıntı) istanbulda 2200 tl ye geleceği parlak yurtdışı projeleri yapıp yurtdışına gönderileceğim bir işte çalışabilirdim ki mesleğimi yapcaktım (geleceği çok açık, keyifli) iskenderunda 6 ay 1500 sonrasında 3000 tl alıp rusyada eğitim görerek çalışcaktım (kurumsal firma) öncelikle şunu aklından çıkarma 3 sene sonra edindiğin tecrübeyle daha iyi maaşla ya da daha iyi imkanlara sahip başka bir firmaya her zaman geçebilirsin, bir ekre girdiğin yede ömrün boyunca çalışacaksın diye bir şey yok şey var işte; izmirdeki firmada satın almada mühendis olcaktım yani 3 yıl sonra da 10 yıl sonra da satın almacısın artık... Ama mesela 3 yıl sonra bir firmaya gidip demek ayrı ya yoksa satın alma mı seçseydim :/ Bugün bir de avustralya firması eklendi andritz diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 %29 izmir var lol diyorum ! la dogdugumdan beri izmirdeyim ekonomi 10-15 sene önceden geliyor halk gelişiyor ama şehişr gelişmiyor gelme abi izmire iş yok,ekonomi yok,maaşlar az! kısacası izmirde görsellik,güzellik hariç İŞ adına bir halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 o paraya istanbul zor iskenderun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 istanbulda 5000 liraya yaşadığın hayatı izmirde 2000-2500 arasına yaşarsın. maaşlar görece düşüktür ama 5 saat trafikte takılmazsın, yaşamak için havaya para saçmazsın, kafan rahat olur. istanbul kadar büyük olmasa da iskenderundan gelen adama ülke gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yok görünmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar