reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Düşünün ki 2 haftadır iş arayan bir yeni mezun mühendissiniz. Şu ana kadar cv gönderdiğiniz firmalardan dönenler şöyle; izmir de alanım dışında 2500 tl yılda 16 mayişe çalışabilirdim (geleceği, yükselmesi biraz sıkıntı) istanbulda 2200 tl ye geleceği parlak yurtdışı projeleri yapıp yurtdışına gönderileceğim bir işte çalışabilirdim ki mesleğimi yapcaktım (geleceği çok açık, keyifli) bursa da mesleğimi yapıp 2300 tl kazanıp sistemin kurulumunda yer alacaktım (geleceği en açık, keyifli) iskenderunda 6 ay 1500 sonrasında 3000 tl alıp rusyada eğitim görerek çalışcaktım (kurumsal firma) kayseride abdullah gülün babasının firmasında çalışacaktım (abdullah gülün babasının firması) Bir süredir böyle bir sıkıntım vardı hangisini seçsem diye, bugün kararımı verdim. Siz ne derdiniz ? Bu arada İskenderun' luyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 İzmir cCcCC İstanbul nefes alamıyor, gelmeyin paranızla rezil olmayın. ayrıca kazandığın para öküz gibi yaşamana yeter izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iskenderunda 6 ay sonra adamların sana 3kyı vereceğine dair bir garanti var mı? Ayak yapıyor öyle diyenlerin çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ist'i seçerdim geleceği açık demişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbul ya da iskenderun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ne mühendisi? inşaat ya da elektrik gibi duruyor ama sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: iskenderunda 6 ay sonra adamların sana 3kyı vereceğine dair bir garanti var mı? Ayak yapıyor öyle diyenlerin çoğu. Dediğim gibi fazlasıyla kurumsal bir firma, ayrıca firma sahibi chelsea nin sahibi :) 7thBreath said: ist'i seçerdim geleceği açık demişin. Ama bursa en geleceği açık dedim ayrıca mayişi daha iyi throine said: ne mühendisi? inşaat ya da elektrik gibi duruyor ama sorayım dedim. Kaynak mühendisi ve makine mühendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tabii ki BURsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 fırçabıyık tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbul tabiki, kazandığım parayla da uçak alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Balık tutmayı seviyorum dalış yapıyorum diye deniz kenarı olması mümkünse limanı olması benim için süper teşvik ediciydi. İskenderun ve İzmir firmalarının limanı var diye extra düşünmedim değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şehrini düzenini seviyorsan kal, yoksa İstanbul go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 reddiye said: Myshkin said: iskenderunda 6 ay sonra adamların sana 3kyı vereceğine dair bir garanti var mı? Ayak yapıyor öyle diyenlerin çoğu. Dediğim gibi fazlasıyla kurumsal bir firma, ayrıca firma sahibi chelsea nin sahibi :) throine said: ne mühendisi? inşaat ya da elektrik gibi duruyor ama sorayım dedim. Kaynak mühendisi ve makine mühendisiyim Valla patronun oğlu konumunda olsan bile çok inanmamak lazım, benim ailemden-çevremden duyduğu mgördüğüm öyle. kaynak ne kaynağı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şehrim düzenim aşırı önemli değil, daha güzellerini kurabilirim, çok bağlayıcım yok. Kaynak mühendisliği bildiğin kaynak hani ingilizcesi welding olan, ergitmeyle, basınçla, dalgayla vs yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 argon kaynağı falan kullanabiliyor musun, lisans gerektirenleri falan, onu sormak istemiştim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 mesleğinin membağı bursada bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bu arada ben karar verdim bir firmaya onay verdim. Pazartesi başlıycam muhtemelen ama şimdilik hangisi söylemiyim. Heyecan katıyorum başlığa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: argon kaynağı falan kullanabiliyor musun, lisans gerektirenleri falan, onu sormak istemiştim aslında. Bir de Tr'de en çok aranan adam kaynak ustası-mühendisi değil mi şuanda? Abimin söylediği onların şirkette kaynak ustalarının baya 5-6k aldığı ama tabi bu adamlar baya başarılı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: argon kaynağı falan kullanabiliyor musun, lisans gerektirenleri falan, onu sormak istemiştim aslında. Ben kaynakçı değilim. Kullanabiliyorum ama değilim :) Bahsettiğin EN 287-1 çelik kaynakçısı sertifikası. Bizimki kaynak mühendisliği, kaynak yönetimi gibi düşün. Tüm süreç; dizayndan malzeme davranışlarına, metod belirlemeden maliyetine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Pardon, mühendisle teknisyeni karıştırdım biran. Benim cahilliğim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: Myshkin said: argon kaynağı falan kullanabiliyor musun, lisans gerektirenleri falan, onu sormak istemiştim aslında. Bir de Tr'de en çok aranan adam kaynak ustası-mühendisi değil mi şuanda? Abimin söylediği onların şirkette kaynak ustalarının baya 5-6k aldığı ama tabi bu adamlar baya başarılı adamlar. Argon kaynakçısı iyi alır da 5-6 k almaz. O parayı alanlar kaynak mühendisleri tabi 3-5 yıllık tecrübeliler en az. Kaynak mühendisi ile kaynakçı farklı. Kaynak mühendisi olmak için önce makine veya metalurji mühendisliğini bitirmen gerekiyor. Sonra almanların yetkilendirdiği bir kurumdan (odtü ktm-gev-gsi slv tr) kaynak mühendisliği eğitimi alıp almanlar tarafından sınav oluyorsun. Uluslararası kaynak mühendisi oluyorsun sonra. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&safe=off&q=kaynak+m%C3%BChendisi&oq=kaynak+m%C3%BChendisi&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1782l4171l0l4431l12l8l0l0l0l0l0l0ll0l0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kaynak teknisyenleri de inspektör olarak geçiyor, yine mühendislik eğitimini veren akredite kuruluşlardan birinden eğitim ile almanlar tarafından kaynak inspektörü oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbula heves etmiş bu kesin istanbul dedi... çok pişman olacaksın usta....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Harbi abi sen nereyi seçtin söyle de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar