Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP alacam.

ginaly

Öne çıkan mesajlar

sorularımı sıralayım,

1- psp'nin bi sürü modeli var sanırsam, yok 3000, yok 3004 falan, anlamıyorum pek bunlardan. hangisi alınmalı?

2- mgs oyunları güzel mi, alırsam zaten mgs serisi için alacam.

3- mgs dışında efsane güzellikle oyunlar var mı? kısaca almaya değer mi?

danke für yardımlarınız.
Sosyal ağlarda paylaş

almaya değer. Tekken 6 dan bıkamadım ben bi türlü :D

yine de sen bilirsin bayadır bi psp kullanıcısıyım sana şöyle söyleyeyim.

gözlemlediğim artıları:
1. Kırılmış olması:6.20 6.35 ve 6.39 sürümlerinin custom FW lerini bulabilirsin.

2. İnternetten binlerce oyun indirebilirsin. Oyun seçeneği çok geniş.

3. oyun dışında mp3 izleyebilir, wlan ile internete bağlanırsın yada mp4 film seyredersin. Gayet başarılı.

4. Bookr programı pdf dosyalarını açabiliyor. pdf okuyucu olarak da kullanırsın.

gözlemlediğim eksileri:
1. Gürültülü ortamlarda sesi pek duyamıyorsun. Kulaklık sesi de kulağa hiç zarar vermeyecek şekilde yapılmış. az yani.

2. İnternet browseri türkçe karakter desteklemiyor malesef. _ şeklinde görebilirsin türkçe karakterleri..

Bunların yanında yakında PS Vita gelcek PSP2 olarak. Ama geliş release date ile ilgili bir haberim yok ayrıca fiyatı ve kırılmamış olmasının dezavantajları bulunuyor. Orjinal oyunları baya tuzludur.

Tüm bunların dışında heryerde özellikle yolda bi yere giderken vs. açıp oynarsın yol nası geçiyor anlamazsın.

Psp 3000 ve 3004 aynı sadece region sayısı sondaki 4. 3004 var bende.3004 güzeldir. PSP GO fln tavsiye etmiom şekili ben beğenmiyorum ama sen bilirsin yine de.

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

psp ye daha monster hunter 3 gelecek. final fantasy type 00 eski adıyla agito gelecek ki uzun soluklu bir oyun. arkadaş hiç oynamadığı için daha önce çıkmış güzel oyunları oynamaya çalışsın psp'yi uzun bir süre oynar.

ama nedir vita çıkacakken alınır mı tartışılır. vita zaten 750 lira falan olur. ama arkadaş temiz 2. elini 250 liraya kapatabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...