Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dio ölünce ühü ühü diye ağlayan tipler vardı ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Polyushka said: rockın sadece metalden ibaret olmadığını, soft rock, alternatif rock vb gibi türlerin olduğunu bilmeyecek kadar ergen veya cahilseniz zaten aptallığınıza doymayın. ha, ben teoman dinlemezdim. ama bu onun iyi bir şarkıcı olduğu gerçeğini değiştirmez cidden ya. şu sıralar şöyle bi rock anlayışı var zaten. illa gürültü patırtı falan aranıyor rock denince, dünyanın en saçma anlayışı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok bacım biz ona popun elektro gitarli hali diyoruz kapiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 paticik bitmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_1d2DGokrAl4/TBs4hX71O4I/AAAAAAAAARA/3ysh9Z7TDmE/s1600/heavymetal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=koLi5I5mrTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q sadfsafadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 teoman iidir, farklı şeyler yapar kendine ait bir tarzı vardır ve taklit edilir. Ayrıca gayette güzel canlı performansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aman iyi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 neredeyse bi felsefesi olan 'rock' müziğe saçma demekte yoruma açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 erken bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bir isyan, başkaldırış müziğidir ve soft olmaz dimi illa son derece sert distortion tonları kullanılır ve çalınması güç,hızlı ve buna rağmen kulağa hoş gelen riffler kullanılmalıdır.. sdfsad Teomanı sevmeyen teomanın 90lardan beri var olan güzel şarkılarını adam gibi dinlememiştir.Dinledim diyen de tatava.Yan mahallede paramparça çalan 14-15 yaşındaki ergenleri dinlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sdfjkslkjlksjflsjkdfls teoman'ın karşısına petrucciyi veya manowarı koymak ne alaka. adam zaten o tarzı yapmıyor ki. bi de bunu heavy metal ve death metal sever olarak söyleyebilirim ki, rock denince ilk önce yine başka bir tür gelir, bunlar da metali her türlü ezer http://www.youtube.com/watch?v=Yd60nI4sa9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 severim dream theater ı hatta metallica dan daha öndedir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 mayk portnoy da çok sempatikti ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yapmayın arkadaşlar ya rockın kökeni de blues jazza doğru gider ayrıca arakçılar adına bu kadar muhabbete değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yanlış anlamayın lan beni. Benim lafım dream theater, manowar, iron maiden en iyi.Teomanın allah belasını versin diyen tiplere zaten.Farklı tarzdalar ve hepsi bence çok başarılı ve hepsini de yeri gelince dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Teomanın allah belasını versin demiyoruz ki o da nerden çıktı birçok şarkısı biliyorum söylüyorum da kıyas yapılınca eziliyor işte en iisini yaptı gitti de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sen diyosun demiyorum ki lafım diyenlere yazıyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dur bari ben üstüme alınayım lan, ama imzam çok güzel sövemiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan said: bırakmasına üzülmedim ama eski albümlerinden sevdiğim şarkıları vardı. Sen alınma bunu demişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 öle bi yazı okumadım da o yüzden şey ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 max payne değilmi ya bu? teoman diyince bide besmele gibi ardından papatya demek lazım. ara sıra orda burda hep çalardı 14-15 yaşında, bişe anlamadan dinlerdik. bide bazı yalanlar vardı iyi samimi yaşanmış yada iyi hayal edilmiş şarkrdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Teoman bence tarzında başarılıydı.Ötekiler en iyi demek saçma işte teomanı yerin dibine sokanlardan bahsediyorum.Çok güzel şarkıları vardı bozdu diyenlere lafım yok ki son albümünü dinlemedim bile nerdeyse 1-2 şarkı dışında. Bi de teo mu dinleyenler var lol diyenler var.İçki içmişim oturupta evde iron maiden afraid to shoot strangers falan dinlemem açarım teoman gemiler, ne ekmek ne de su falan dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ha bunalım tabi her zaman dinlenmez, bunalıma sokar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar