Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teoman is no more

reyou

Öne çıkan mesajlar

Polyushka said:

rockın sadece metalden ibaret olmadığını, soft rock, alternatif rock vb gibi türlerin olduğunu bilmeyecek kadar ergen veya cahilseniz zaten aptallığınıza doymayın.

ha, ben teoman dinlemezdim. ama bu onun iyi bir şarkıcı olduğu gerçeğini değiştirmez

cidden ya. şu sıralar şöyle bi rock anlayışı var zaten. illa gürültü patırtı falan aranıyor rock denince, dünyanın en saçma anlayışı diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir isyan, başkaldırış müziğidir ve soft olmaz dimi illa son derece sert distortion tonları kullanılır ve çalınması güç,hızlı ve buna rağmen kulağa hoş gelen riffler kullanılmalıdır..

sdfsad

Teomanı sevmeyen teomanın 90lardan beri var olan güzel şarkılarını adam gibi dinlememiştir.Dinledim diyen de tatava.Yan mahallede paramparça çalan 14-15 yaşındaki ergenleri dinlemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfjkslkjlksjflsjkdfls teoman'ın karşısına petrucciyi veya manowarı koymak ne alaka. adam zaten o tarzı yapmıyor ki. bi de bunu heavy metal ve death metal sever olarak söyleyebilirim ki, rock denince ilk önce yine başka bir tür gelir, bunlar da metali her türlü ezer

http://www.youtube.com/watch?v=Yd60nI4sa9A
Sosyal ağlarda paylaş

Teoman bence tarzında başarılıydı.Ötekiler en iyi demek saçma işte teomanı yerin dibine sokanlardan bahsediyorum.Çok güzel şarkıları vardı bozdu diyenlere lafım yok ki son albümünü dinlemedim bile nerdeyse 1-2 şarkı dışında.

Bi de teo mu dinleyenler var lol diyenler var.İçki içmişim oturupta evde iron maiden afraid to shoot strangers falan dinlemem açarım teoman gemiler, ne ekmek ne de su falan dinlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...