Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja 250r sorular

Ezio

Öne çıkan mesajlar

benim ihtisasima giriyor ninja 250r =)

ben de motosiklete yeni basladim 2 ay kadar once ve daha motorun ustune oturmamis halimle bir ninja 250r aldim, su anda 1500 2000 km arasi bir tecrubem var hala yeniyim yani, ama sana soyle diyim baslangic ve orta seviyeye kadar alabilecegin en iyi motosiklet ninja 250r dir.

kesinlikle zorlanmazsin, virajlarda kontrolu iyi, titresimi az, cukurlarda fazla ziplamiyor, kontrolu rahat, frenleri fena degil. sadece lastiklerini degistir ilk firsatta kawasakinin taktigi fabrika cikisi lastikler cin mali ve cok kotu, kaymana neden olabilir; ozellikle ilk baslarda acemilik surecinde arka frenle durmaya calisirsan ;)

ben memnunum ilk motosiklet olarak ve 1 ile 2 yil arasi daha kullanmayi dusunuyorum 600cc ye gecene kadar.

ben tavsiye ederim ninja 250r yi. ikinci el piyasasi da kuvvetli 1-2 hafta icinde maks satarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklımda motor ehliyeti falan yoktu aslında sırf 250r nin güzelliği için girdim bu işe :)
Sanırım kurslarda pek birşey öğretmiyorlarmış doğrumudur bu? Yani ehliyet aldıktan sonra ya birebir ders yada bilen birisiyle bir 10-15 saat geçirmem gerekiceksanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

ninja 250 cbr 250 den daha iyi bir motosiklet teknik veriler acisindan, sadece alt devirlerde cbr 250 daha stabil gozukuyor, ama para varsa nina 250 her turlu. fakat cbr 250 de guzel bir motosiklet, biraz modifikasyonla baya basarili olabilir.

ben ozel bi hocadan ders aldim 5-6 saat honda egitimi almadim, honda egitimini 600cc ye gecerken dusunuyorum gecmeden once, onun disida simdilik gerek yok.

ninja 250r yi tavsiye ederim ilk motosiklet olarak, ama yapacagin 1-2 sey var alinca bnm tercihim tabi bunlar. ilki stock egzoztan kurtul, ikincisi stock lastiklerden kurtul, uc renkli cam taktir motosikletinin rengine gore, dort kuyrugu kestir, bes sinyalleri led yap arkayi integre led yap, bunun disinda da pek bisey yaptirmana gerek yok, al bin.

honda cbr 250 de iyi bir ikinci secim olabilir tabi. bir de o da pahali geliyorsa hyosung gt 250r al, cin mali ama cok da kotu bir motosiklet degil bence gene de.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

honda cbr 250 de iyi bir ikinci secim olabilir tabi. bir de o da pahali geliyorsa hyosung gt 250r al, cin kore mali ama cok da kotu bir motosiklet degil bence gene de.

hyosungu her sekil tavsiye ederim, 4 yil kullandim bi kere aku degisimi disinda hic bir teknik problemi olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Bence kawasaki doğru tercih.Tamamiyle supersport değil.Daha çok sport touring tarzı gibi kullanıyorsun.Yeni başlangıç için de çok uygun.0 alacaksan herhangi bir kaza anında masraf çok aynı cbr 250 deki gibi.Ama az yetenek azıcıkda dikkat var ise herhangi bir kazaya karışacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...