Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yeni motor ehliyeti almış yada motor ehliyeti aldıktan sonra kısa bir süre özel motor dersi almis birine göre uygun olur mu ninja 250r ler ? Motorlara merak sardım ehliyet aldıktan sonra gerekirse özel ders almayı düsünüyorumda, ne diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 benim ihtisasima giriyor ninja 250r =) ben de motosiklete yeni basladim 2 ay kadar once ve daha motorun ustune oturmamis halimle bir ninja 250r aldim, su anda 1500 2000 km arasi bir tecrubem var hala yeniyim yani, ama sana soyle diyim baslangic ve orta seviyeye kadar alabilecegin en iyi motosiklet ninja 250r dir. kesinlikle zorlanmazsin, virajlarda kontrolu iyi, titresimi az, cukurlarda fazla ziplamiyor, kontrolu rahat, frenleri fena degil. sadece lastiklerini degistir ilk firsatta kawasakinin taktigi fabrika cikisi lastikler cin mali ve cok kotu, kaymana neden olabilir; ozellikle ilk baslarda acemilik surecinde arka frenle durmaya calisirsan ;) ben memnunum ilk motosiklet olarak ve 1 ile 2 yil arasi daha kullanmayi dusunuyorum 600cc ye gecene kadar. ben tavsiye ederim ninja 250r yi. ikinci el piyasasi da kuvvetli 1-2 hafta icinde maks satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aklımda motor ehliyeti falan yoktu aslında sırf 250r nin güzelliği için girdim bu işe :) Sanırım kurslarda pek birşey öğretmiyorlarmış doğrumudur bu? Yani ehliyet aldıktan sonra ya birebir ders yada bilen birisiyle bir 10-15 saat geçirmem gerekiceksanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ders al 5 saat fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 honda guvenli surus egitimi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hondanın egıtımıne gırıecm sıra bulabilirsem, spiegel bizi daha fazla aydınlat! bide ninjalar pahalı ya :/ cbr 250 alıp artan parayı ekipmana ( kask vs ) yatırmayı dusunuorm ben. tabi cbr bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ninja 250 cbr 250 den daha iyi bir motosiklet teknik veriler acisindan, sadece alt devirlerde cbr 250 daha stabil gozukuyor, ama para varsa nina 250 her turlu. fakat cbr 250 de guzel bir motosiklet, biraz modifikasyonla baya basarili olabilir. ben ozel bi hocadan ders aldim 5-6 saat honda egitimi almadim, honda egitimini 600cc ye gecerken dusunuyorum gecmeden once, onun disida simdilik gerek yok. ninja 250r yi tavsiye ederim ilk motosiklet olarak, ama yapacagin 1-2 sey var alinca bnm tercihim tabi bunlar. ilki stock egzoztan kurtul, ikincisi stock lastiklerden kurtul, uc renkli cam taktir motosikletinin rengine gore, dort kuyrugu kestir, bes sinyalleri led yap arkayi integre led yap, bunun disinda da pek bisey yaptirmana gerek yok, al bin. honda cbr 250 de iyi bir ikinci secim olabilir tabi. bir de o da pahali geliyorsa hyosung gt 250r al, cin mali ama cok da kotu bir motosiklet degil bence gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Haci suraya bu kadar yazarken pazar alanina actigin konularina da bir kac cumle ile cevap verseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hangi konuda cevap istiyorsun ben takip ediyorum onlara cevap gelmedi pek alici yok, kaski satiyorum hala bu arada, baya bi guzellik de yapicam alacak arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5774967 link vereyim, burayi alakasiz sorularimla doldurmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kawasaki pahalı gelen arkadaşlar (benim gibi :) ) Hyosung GT250R bakabilir . CBR250 ye göre her açıdan avantajlı duruyor . Belki ikinci el satış hızı ve kaybı konusunda ufak bir sıkıntı yaşayabilir , o da emin değil , tahmin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ninja 250 r sahibiyim. benimde ilk motorum. bu tarz motor kullanacaksan en güzel başlangıç motoru diyebilirim. şehir içi şehir dışı gayet kullanışlı. fiyat olarak biraz daha pahalı ama ikinci elide kuvvetli. temiz bir ninja 250 r yi satman gayet kolay olur cc yükseltmek istedigin zaman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Spiegel said: honda cbr 250 de iyi bir ikinci secim olabilir tabi. bir de o da pahali geliyorsa hyosung gt 250r al, cin kore mali ama cok da kotu bir motosiklet degil bence gene de. hyosungu her sekil tavsiye ederim, 4 yil kullandim bi kere aku degisimi disinda hic bir teknik problemi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ninja mı alsam duke 200 mü boyum 1.90 2. el fiyatına 2014 model sıfır duke alınıyor nerdeyse geçen sürdüm bayagı da begendim ama ninja da aklımı çelmiyor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 boy 1.90 ile duke önermem, bisiklet gibi kalıyor altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Quel-Thul said: Ninja daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bence kawasaki doğru tercih.Tamamiyle supersport değil.Daha çok sport touring tarzı gibi kullanıyorsun.Yeni başlangıç için de çok uygun.0 alacaksan herhangi bir kaza anında masraf çok aynı cbr 250 deki gibi.Ama az yetenek azıcıkda dikkat var ise herhangi bir kazaya karışacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar