Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ptesi teslim olucaz.bu gece belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 havluyu sivil alabilirsiniz desenli mesenli kimse bakmaz ona ama orta yerde birakmayin gene dolap kontrolunde komutanin gozune carpmasin. terlik kesin farkli birsey alin parmak arasi fln da olur onlar calinmiyor cunku calsa direk yapisirsin yakasina, normal terlik alirsan aldigin gun gider. esofman alti da aksamlari icin alin normal sivil bisi adidas falan, boxer bizde normal sivil boxer giyen coktu, ama herifler butun hafta nerdeyse ayni boxeri giyiyodu o belli oluyor normal alinca, ben yesil askeri giydim 6 ay boyunca. onun disinda ztn geri kalani almissinizdir. ha bir de pudra dicem de pisikler icin yazin gitmiyorsunuz nasilsa. tabanligi da unutmayin bot icin, ve bot sorduklarinda 1-2 numara buyuk soyleyin sizin icin hayirlisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fistan 12 aralık pazar saat 17 ye kadar diyorlar. mesai bitimi işte. pazartesi sanırım uzun yola gidecekler içinmiş. erzurum fln sanırım pazartesiye sarkıyormuş. zaten bunu o pertem midir nedir o sitede yazacakmış altta. acemilik şurası ustalık burası diye. altta da hangi gün kaça kadar teslim olman gerektiği gözükücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Jeeztro said: fistan 12 aralık pazar saat 17 ye kadar diyorlar. mesai bitimi işte. pazartesi sanırım uzun yola gidecekler içinmiş. erzurum fln sanırım pazartesiye sarkıyormuş. zaten bunu o pertem midir nedir o sitede yazacakmış altta. acemilik şurası ustalık burası diye. altta da hangi gün kaça kadar teslim olman gerektiği gözükücek.12 aralik ptesi oluyor devrem ama bu salaklik sana yarar askerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hakkaten öyleymiş de enseye şaplak göte parmak olmuş, canın sıkılmaz askerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 az kaldı seks dönecek. yazmamazlık etmeyin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kesin rize çıkacak benim ya %100 eminim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ana sayfada çıkacak mı direk link, duyurularda falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 site link verin lan okadar cahilim......... bu arada arkadasım aradı 342. donemden 11.20 de acıklandı dedi gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://www.kkk.tsk.tr/ solda insan kaynaklarını altında, henüz açıklanmadığından sayfa direk sonuç sayfasına yönleniyor o yüzden direk linki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kara Kuvvetleri Komutanlığı 343'üncü Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2011 10 Aralık 2011 01:00'den itibaren açıklanacaktır. Heyecanlandım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 goldbaren şişko değilmiydin lan sen nasıl aldılar askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Cermy said: sonuçlar doğrusu bu http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 39'uncu Mknz. P. Tug. K.lığı İSKENDERUN HATAY Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 6'ncı Mknz. P. Tüm. 106'ncı Top. A. K.lığı ISLAHİYE GAZİANTEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci Komd. Tug. K.lığı KAYSERİ Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 10'uncu Mot. P. Tug. K.lığı TATVAN BİTLİS üsttekini güncelliycektim heyecanla yazmışım tekrar sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DEVREK 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/ZONGULDAK DEVREK ZONGULDAK İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ZONGULDAK ZONGULDAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 zonguldak ne ya öyle bi il olduğunu bile unutmuşum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 9'uncu Mot. P. Tug. Top. Tb. 5'inci 155/24,5 mm Çek. Ob. Bt. K.lığı SARIKAMIŞ KARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kars ne lan Ahahaha gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sparkcaster said: goldbaren şişko değilmiydin lan sen nasıl aldılar askere görüyosun ordunun halini acilen profesyonelleşmesi lazım sdf sınırım üstünde dobi değildim Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY SERİNYOL HATAY Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAHRAMANMARAŞ K.MARAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı MUHABERE Statüsü Yedek Subay Branşı MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K. İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - ben ne oldum simdi ya kurs tk k . eğitimden sonra görev yerim yok mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY SERİNYOL HATAY Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY SERİNYOL HATAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Beyler gideceğiniz yerin google'dan yorumlarına bakın, genelde önceden orada askerlik yapmış kişiler yorumluyorlar mekanı. Yanınıza mutlaka ısıtıcı alın. Aranızda nöbet tutacak olan vardır. http://www.askermekani.com/main/handwarmers_el_isiticisi-pmu486.html Çok fazla eşya almayın yanınıza, orada verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sen astek oldun, muhabere konusunda eğitim kurs falan vericen mesleğin nedir bilmiyorum ama tk. k. takım komutanı demek. esas birliği de asteclerin şimdiden belli olmuyo, ama ankara oldugu için buyuk ihtimal ankarada kalırsın gibi meslekçisin çünkü Mach said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı MUHABERE Statüsü Yedek Subay Branşı MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K. İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - ben ne oldum simdi ya kurs tk k . eğitimden sonra görev yerim yok mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar