goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fşistan denizci misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yok topçu.ordan sonra gaziantep/ıslahiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Lorante said: Ben varım mesajı yeni gördüm ya sonradan abi birlikle ilgili nasıldır nedir, ne götürmek gerekir falan nereden okuruz? buldun mu kaynak serinyol 121 jandarma için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 facebook otogar gibi oldu herkes birbirini uğurluyor herkese hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 birliklere göre ne lazım ne değil ona bi baksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Egitim merkezi==>acemiliği? Temel egitimini müteakip katılıs yapılacagı yer==> usta birligi mi? Cok malca bir soru olduda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 cacodemon said: Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri KTBK Top. A. 1'inci Top. Tb. 1'inci 155/45 mm Çek. Top. Bt. K.lığı KIBRIS Manisa'dan Kıbrıs'a geçiş nasıl oluyor bilen var mı? Arkadas Kıbrıs'ta sporu çok abartıolarmıs bölüklerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Jeeztro said: İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DEVREK 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/ZONGULDAK DEVREK ZONGULDAK İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ZONGULDAK ZONGULDAK Akerliğini bilmemde Zonguldak güzel yerdir :) Usta birliğinde Zonguldak Merkez gibi gözüküyor sıkıntı çekeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yildirimokur said: Yedek Subay'dan Takım komutanı yapmazlar aga. Kısım komutanı yaparlar.Kısım demekte takım demek zaten.Tabi kısım olayını artık mesleğin belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 titanguard said: Egitim merkezi==>acemiliği? Temel egitimini müteakip katılıs yapılacagı yer==> usta birligi mi? Cok malca bir soru olduda evet aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 titanguard said: cacodemon said: Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri KTBK Top. A. 1'inci Top. Tb. 1'inci 155/45 mm Çek. Top. Bt. K.lığı KIBRIS Manisa'dan Kıbrıs'a geçiş nasıl oluyor bilen var mı? Arkadas Kıbrıs'ta sporu çok abartıolarmıs bölüklerinde ve su sıkıntısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Benim nasıl beyler said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı İSTİHKAM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 8'inci Mknz. P. Tug. K.lığı TEKİRDAĞ İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 8'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. Kışla Hiz. Tk. K.lığı TEKİRDAĞ İst.'lu biri için yeri çok iyi (şükür) ama tugay olması ^^ bilemiyorum... Google'da pek iç açıcı şeyler yazmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 cicibeybe said: İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 9'uncu Mot. P. Tug. Top. Tb. 5'inci 155/24,5 mm Çek. Ob. Bt. K.lığı SARIKAMIŞ KARS kayak yapmayı biliyorsan (özellikle iyiysen) yaşadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 tekirdağ çıkmış KESİN TORPİL batıda askerlik daha zormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 aktiftablet said: kısa dönemler hangi gün terhiz oluyo, ben saymaya başlıycam şimdiden, moralim bozuldu bu bitlise, başka yer yokmuş gibi :S benim kuzen geçen sene bitlise gitmişti tatvana daha doğrusu. acemilikte çok sürünmüşlerdi ama senin acemilik farklı yerde. çok rahattı askerlik süresince tek kötü tarafı bilmem kaç kilometreyle 3 gün yol izni hakkını kaçırıyorsun eğer istanbulda yaşıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ben 1 aylık acemiliğimi 5. piyade eğitim tugayı 48. piyade eğitim alayı Tokat Merkez'de yaptım.Torpillileri Sosyal tesislere yolluyorlar diyorlardı ama ben torpilsiz 2. Ordu Sosyal Tesisler Müdürlüğü Malatya'da yaptım usta askerliğimi 14 aycık. Buralara gidecekler varsa bilgilendirebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Sothra said: yildirimokur said: Yedek Subay'dan Takım komutanı yapmazlar aga. Kısım komutanı yaparlar.Kısım demekte takım demek zaten.Tabi kısım olayını artık mesleğin belirler. Ben 341 hava savunmadayim top takım komutaniyim su an nasıl yok. Toplarda takım seviyesindedir fuzeciler kısım seviyesinde olur. Değişir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Masticore said: Benim nasıl beyler said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı İSTİHKAM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 8'inci Mknz. P. Tug. K.lığı TEKİRDAĞ İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 8'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. Kışla Hiz. Tk. K.lığı TEKİRDAĞ İst.'lu biri için yeri çok iyi (şükür) ama tugay olması ^^ bilemiyorum... Google'da pek iç açıcı şeyler yazmıyorlar Sevinme Trakya sürgün yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Breakfast said: İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/BİNGÖL BİNGÖL herşey iyi güzelde kastamonu dan bingöl e nasıl gidecem bilen biri var mı? torun gel bakalim :) ayniydi benimde hala bingoldeym dagitim izni kullanmazsan yol iznin var 2gun kastamonudan bingole.. Ktm ye girecek olursan elazig ktm yi kullan mus a gitme sana tavsiye.. elazigdan da direk bingole gelebilirsin ktmye girmen zorunlu ama o yolda bi sikiti yok bulabilirsen vip taxiler var 20-50 tl civari atla gel alaya geliceksin dis birlige aklina takilan bisey varsa yardimci olurum kastamonu olsun bingol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 goldbären said: tekirdağ çıkmış KESİN TORPİL batıda askerlik daha zormuş... neresi torpil ya kime sorsam yandin diyo. torpil olsada denizci yapsaydim ege'de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 aktiftablet said: kısa dönemler hangi gün terhiz oluyo, ben saymaya başlıycam şimdiden, moralim bozuldu bu bitlise, başka yer yokmuş gibi :S 17 ya da 18 mayısta çıkıcaksın yol iznin 1 günse 18 2 günse 17 mayısta çıkıcaksın(hiç izin kullanmassan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 cacodemon said: Sınıfı TOPÇU Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri KTBK Top. A. 1'inci Top. Tb. 1'inci 155/45 mm Çek. Top. Bt. K.lığı KIBRIS Manisa'dan Kıbrıs'a geçiş nasıl oluyor bilen var mı? izmirden uçakla git. yada nerde oturuyorsan ordan uçakla git. en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 TORUN GECELER UZUN TORUNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 iyi çıktı bana ya akdeniz ikilimi 5 ay iskenderun sonra ıslahiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar