-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 wispy'nin söylediklerinin ardından 2 yıllık ilişkimi bitirmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 fede said: ginaly said: geezus said: @red, ya takılıyor olsam öyle bir şey yapardım da, en azından "bence" düzgün giden bir ilişkiden sonra, bunu öğrenince, oh gidip son kez sevişeyim çaktırmadan diyecek kadar da ruhsuz değilim. derdim seks olsa yaparım yani np. bak benim hatun ben askerdeyken beni işyerinden adamla aldattı, askerden dönünce mesafe falan bahane etti ayrıldı, taam ok dedim, arkadaş kalalım ama falan ayağı çekti, tabi dedim çıkamam hayatından seni seviyorum falan dedim. istanbula kasımda dönecem, o zamana kadar bi şekilde gözünün önünde oluyorum, arıyorum, soruyorum, çiçek yolluyorum ilgileniyorum falan, aldattığını bildiğimi bilmiyo ama. istanbulda romantiğin dibine vurup eve attımdı akşam simidi muamelesi çekip yüzüne para fırlatıcam. ezel gibiyim mübarek. oha ciddimisin lan sen aynen öyle hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kizin resmi sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=78sysEyLcAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 goldbären said: bahsi geçen cengizi buldum foruma üyeymiş ADAM TOPLAYIP GİDELİM ulan mutluluğumu kıskandın di mi şimdi iftira atıyon ibre devir ibresi devir saati yani yanlış olmasın cnms. :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ginaly adamımsın,helal diyorum sana.Abi karşındaki sana böyle bişey yapıp aldattıysan sende aynen ona bu tip bi muamele edeceksin ki öğrensin aldatmak neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 du bakalım eğer plan işlerse.. şimdilik bi terslik yok gibi akışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Helal abi başka bir şey demiyorum,inşallah o kadına hakkettiği dersi verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 -Deno- said: wispy'nin söylediklerinin ardından 2 yıllık ilişkimi bitirmeye karar verdim. Artık gerçekten bitir ya. Kaç aydır diyorum anlatamadım. sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sanane olum ister bitirir, ister bitirmez. kızın peşinde misin lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 usta, kaldıramayacagın soruları sormamak lazım. ki zaten insan dediğin şey tek eşli değil, bastırıyoruz kendimizi kadınlı erkekli. Bi kabullenme eşiği belirlemişiz, oradan sonrasını aldatmak saymışız. bi güzel kandırmışız kendimizi. Hatuna güzel posta koymuşsun gerçi, keşke koymasaydın. Direk selamı sabahı kesseydin, suratına falan bakmasaydın daha guzel olurdu, elinin altında bi motor olurdu en azından. /foreveralonealtadılmışadamout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 said: usta, kaldıramayacagın soruları sormamak lazım. ki zaten insan dediğin şey tek eşli değil, bastırıyoruz kendimizi kadınlı erkekli. Bi kabullenme eşiği belirlemişiz, oradan sonrasını aldatmak saymışız. bi güzel kandırmışız kendimizi. sdfuasdfhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bilader içime keder doldu be, rakı için bahaneye gerek yok. rakı kendi içinde birşeydir içilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar