Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlensem mi ağlasam mı?

geezus

Öne çıkan mesajlar

fede said:

ginaly said:

geezus said:

@red, ya takılıyor olsam öyle bir şey yapardım da, en azından "bence" düzgün giden bir ilişkiden sonra, bunu öğrenince, oh gidip son kez sevişeyim çaktırmadan diyecek kadar da ruhsuz değilim. derdim seks olsa yaparım yani np.

bak benim hatun ben askerdeyken beni işyerinden adamla aldattı, askerden dönünce mesafe falan bahane etti ayrıldı, taam ok dedim, arkadaş kalalım ama falan ayağı çekti, tabi dedim çıkamam hayatından seni seviyorum falan dedim.
istanbula kasımda dönecem, o zamana kadar bi şekilde gözünün önünde oluyorum, arıyorum, soruyorum, çiçek yolluyorum ilgileniyorum falan, aldattığını bildiğimi bilmiyo ama. istanbulda romantiğin dibine vurup eve attımdı akşam simidi muamelesi çekip yüzüne para fırlatıcam.
ezel gibiyim mübarek.

oha ciddimisin lan sen

aynen öyle hacım.
Sosyal ağlarda paylaş

usta,
kaldıramayacagın soruları sormamak lazım.
ki zaten insan dediğin şey tek eşli değil, bastırıyoruz kendimizi kadınlı erkekli. Bi kabullenme eşiği belirlemişiz, oradan sonrasını aldatmak saymışız. bi güzel kandırmışız kendimizi.

Hatuna güzel posta koymuşsun gerçi, keşke koymasaydın. Direk selamı sabahı kesseydin, suratına falan bakmasaydın daha guzel olurdu, elinin altında bi motor olurdu en azından.

/foreveralonealtadılmışadamout
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...