Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "Fatih Terim" said: "i don't want to see the back i want to see front" 2 haftaya Las Vegasa gidiyorum cantanı hazırla Vegastan alırım seni. Hangover 3 çekeriz herseyi unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 valla ilişki var, ilişki var. Senin kafanda tuttuğu yere göre zaman kavramı değişir, 4 ay da az bir zaman olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oha ömer mi lan adın senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 cengiz bey? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Sığ bakmak lazım malasef. “Receive with simplicity everything that happens to you.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 arda bey?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 mesajları gördükten sonra evine gidip hadi seviş demedim aptal bir kız için üzülüceğine 1 gün sakinleşip facebuktan ordan burdan panik yaratmayıp işine baksaydın böyle daha mı iyi oluyor.gidip şimdi alkol alıcan 2 ay tribe gircen ha ilk aşkın falansa bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Shean said: oha ömer mi lan adın senin? AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 8 sayfa okumadım da erik ve simit resmi koyuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_f37vgRYLAJc/SQ7WFartKhI/AAAAAAAABT0/RPBNar211rQ/S760/K%C3%B6rfezde+ak%C5%9Fam.JPG http://www.odin.net/wp-content/uploads/sokak-simidi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @shean, yok abi ömer falan değil, senin cengiz mi? @red, ya takılıyor olsam öyle bir şey yapardım da, en azından "bence" düzgün giden bir ilişkiden sonra, bunu öğrenince, oh gidip son kez sevişeyim çaktırmadan diyecek kadar da ruhsuz değilim. derdim seks olsa yaparım yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok red demek istiyorki sana,sen ona saydırsan öyle küfür falan iplemez. ona direk yatakta 3 kuruşluk mal muamelesi yapıp gidersen o zaman içerlerdi diyo. ozaman win/win diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 derdinin cinsellik olması değil mesele.sonuçta erkek psiklojisi o kız aklında hep seni bırakan başkasının simidi olan kaşar kız olacak kalacagına takılıp geçtiğin bir kız olarak kalır en azından.ve sen terkemiş olacaksın.istersen çok üzül eve git ağla kafanı duvara vur.ama bu dediğimi yapman gerekiyorDU olayın sıcaklıgıyla duygusal bbakıosun.2 ay sonra bana öm atıp keşke daha fazla pompiş olsaydı diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bunları öğrendikten sonra yapacagını yapıp (cinsel anlamda :D ) ardından 1 sigara yakıp seninle tanışmak güzeldi hayatta başarılar deseydin kıza seni çok takdir ederdim ama şimdi burda ağlamana ancak gülüyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 simit gelmiş. sırada erik var. sonrasında da boynuz resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geezus said: @red, ya takılıyor olsam öyle bir şey yapardım da, en azından "bence" düzgün giden bir ilişkiden sonra, bunu öğrenince, oh gidip son kez sevişeyim çaktırmadan diyecek kadar da ruhsuz değilim. derdim seks olsa yaparım yani np. bak benim hatun ben askerdeyken beni işyerinden adamla aldattı, askerden dönünce mesafe falan bahane etti ayrıldı, taam ok dedim, arkadaş kalalım ama falan ayağı çekti, tabi dedim çıkamam hayatından seni seviyorum falan dedim. istanbula kasımda dönecem, o zamana kadar bi şekilde gözünün önünde oluyorum, arıyorum, soruyorum, çiçek yolluyorum ilgileniyorum falan, aldattığını bildiğimi bilmiyo ama. istanbulda romantiğin dibine vurup eve attımdı akşam simidi muamelesi çekip yüzüne para fırlatıcam. ezel gibiyim mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geçmiş olsun yahu. acaip işler bu işler. bulaşsan bir türlü bulaşmasan bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 üzülme, bu şarkı sevip de acı çekenler için birebir.. http://www.youtube.com/watch?v=nmf8m5oeWA8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 spora başlamanı tavsiye ederim kafa dağıtmak için git bi salona yazıl yarım saat hazırlıktı yarım saat yoldu 1 saat spordu üstüne yarım saat yol yarım saat duş yarım saat dinlenme şu bu dedin mi her gün 3-4 saatin süper geçer hem de sinirin hırsın vücuduna sağlık ve karizma olarak geri döner bence süper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bahsi geçen cengizi buldum foruma üyeymiş ADAM TOPLAYIP GİDELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ginaly said: geezus said: @red, ya takılıyor olsam öyle bir şey yapardım da, en azından "bence" düzgün giden bir ilişkiden sonra, bunu öğrenince, oh gidip son kez sevişeyim çaktırmadan diyecek kadar da ruhsuz değilim. derdim seks olsa yaparım yani np. bak benim hatun ben askerdeyken beni işyerinden adamla aldattı, askerden dönünce mesafe falan bahane etti ayrıldı, taam ok dedim, arkadaş kalalım ama falan ayağı çekti, tabi dedim çıkamam hayatından seni seviyorum falan dedim. istanbula kasımda dönecem, o zamana kadar bi şekilde gözünün önünde oluyorum, arıyorum, soruyorum, çiçek yolluyorum ilgileniyorum falan, aldattığını bildiğimi bilmiyo ama. istanbulda romantiğin dibine vurup eve attımdı akşam simidi muamelesi çekip yüzüne para fırlatıcam. ezel gibiyim mübarek. oha ciddimisin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sıkma canını birader sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Üzüldüm geçmiş olsun, bundan sonraki hayatında güven problemi önemli bi yer oluşturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar