nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aga hatun durumu olmasa taksime gelirim derdim de, benim de sorumluluklarım var işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bebek yakın la bana sabah 7de kalkcak olmasam 2 bira ısmarlardım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben bi ara içip içip kart basıyodum wow da 1 haftada 200 k kasmıstım ssdfsdfsç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bella said: önemli olan kötü günde de yanında olmak değil mi? eminim o da elinden geleni yapar, dinler seni. ne kadar ince düşüncelisin tebrik ettim.ya elbet, ama işte ben rahatsız olunca pek anlatasım gelmiyor. @nilep, canın sağolsun, başka zaman içeriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 iide senden once erkek arkadasi varmis zaten, bu durumda sen aldatilan degil, aldattirilan oluyosun, double edilgen yani, birak cengiz aglasin, cengizde sole bisi cikarsa; http://www.youtube.com/watch?v=PoqJNliiFtw cengizle beraber tatile cikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @reyou: aşağı yukarı aynı zamanda başlamışız işte, kız ikimize de bi güzel idare etmiş. fark etmesem kim bilir ne kadar daha gidecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Black-ice said: hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 fb dan ilk sen sileydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 forgiver said: fb dan ilk sen sileydin iyiydi +1 ayrıca sakın mail,msj fln atma. bi iki gun iç,sarhoş ol geçer sonra. takmazsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 beter olsun kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hoşgeldin güzel günler. *fap* *fap* *fap* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya sildim zaten, o üstüne engellemiş. searchte çıkmayınca fark ettim. başka hesaptan baktım buldum linkini, benim hesaptan girince anasayfaya dönüyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 salla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bi grafik çizeydin kızların kaşarlık derecesiyle sallama potansiyeli arasındaki korelasyonu falan gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 büyük hata yaptın.yapacagın tek şey ögrendikten sonra güzel bir sevişerek jubilenizi yapacaktınız. sonradan güle güle diyicektin. sonuçta 4 aylık bir ilişki deseydin evlendim karım böyle yaptı yada 5 sendir birlikteyiz böyle yaptı üzülmeni anlardım.katil olsan haklısın fakat bu durumda duygusallık gereksiz ayrıca böyle faceubktan silmiş mi silmemiş mi falan so ortaokul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lan buna grafik bile çizilmez, bildiğin orospı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ve o yüzden red'in dediğini yapmalı, ona mesleğinde deneyim kazandırmalıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: büyük hata yaptın. bu durumda duygusallık gereksiz, ayrıca böyle faceubktan silmiş mi silmemiş mi falan so ortaokul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bence de, önce red'in dediğini yapmalı sonrada kusura bakma 5 aydır senle beraber 2 kızı da idare ediyodum, ama şimdi başka birine aşık oldum, sıradan yol veriyorum deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 e 2 ay sonra düşünceği tke şey keşke daha fazla pompişleseydim olacak o yuzden biraz daha mantıklı davranmak lzm.genç adamlarız 3-5 aylık ilişkiler için tribe girmeye gerek yok uzun ilişkileri anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi olacak iş mi dedikleriniz ya lütfen. ya 4 ay uzun bi zaman değil ama insan bu kadar salak yerine konulunca ister istemez sinir harbine giriyor, ki ben ilişkilerde belirli prensipleri olan bi insanım, bunu da değiştirip ikiyüzlü bir insan olmak da istemem açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hakkaten şimdi düşündümde haklısın ne yani bir erkekle bir kız nasıl sevişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SCpMjQfYCFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 o kadar sinir ve nefretin üzerine onunla sevişecektim öyle mi? yok ya ben almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 adam olaya sizin kadar sığ bakmak yerine duygusal bakıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar