reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 fazla uzatmiyim, soru acik. /discuss
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bizim sirkette bildigin coder hatun var yani birsuru gerci sirket kalabalik olunca
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Peki kritik soru. Bu kızlar güzel mi?
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim okudugum okulda var iki tane. Birisi cok salakca davranirdir ama kodlamasi cok fenaydi. Erkekler bo yemisti yaninda. Ikinci kiz ise hem güzel hemde cok iyi bir koderdi. lakin erkek arkadasi vardi kimse dogru düzgün kisa asilamadan mezun oldu. Ama azlar abi yani kadinlar sevmiyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bi tanesi güzel, ama programcılıkta pek iyi bi seiyede sayılmaz. hobi :P bi diğeri standart bildiğin. ama yardırıyo. :D
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 olurda ona desen buffer overflow , time based blind inj onlar ne diicek oyuzdn yapcagı en iyi şey düz kodlama olur,
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mr_Hand said: bi tanesi güzel, ama programcılıkta pek iyi bi seiyede sayılmaz. hobi :P bi diğeri standart bildiğin. ama yardırıyo. :D abi seni cok kiskaniyorum nasil bir firmada calisiyorsun. cennet gibin. benim karsimda sari ciyan poloyali biyikli bir kiz var.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yau kafanda senaryo yazma =) ikisi de benim çalıştığım yerde değil. biri babamın şirketinde çalışan biriydi, diğeri arkadaşım orda bahsettiklerim.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hadii haddi nazar değmesin diye söylemiyorsun.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hmm sizin şirket hangisi? Endüstri mühendisi alıyor mu?
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim staj yaptıgım şirkette var 2 tane ikisi de elektrik-elektronik mezunu.Ne akla hizmet programcı olmuşlar ve Ne kadar iyi yazıolar bilmiyorum ama tipleri ortalama.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bizim şirkette de var güzel kızlar ama alt kattlar fazla göremiyorum :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yenge okumuyo heralde patiyi? daha doğrusu patiden haberi var mı? :D
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben aslinda IT kizlardan uzak duruyorum. hele kiz arkadasimin koder olmasi ölüm gibi birsey olurda her dakka kodlama muhabbeti iyyyk.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben olsam yeni izlediğimi saklardım şu videoyu hala izlememiş olanlar :) ben hala her izleyişte gülüyorm sdf
Öne çıkan mesajlar