DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Avustralya, Sydney kentinin en zengin mahallesinde yaşanan olaya kilitlenmiş durumda. Kentin en zengin mahallesindeki milyon dolarlık villasında gözlerini açan 18 yaşındaki genç bir kız, boynuna tasma bombası takıldığını fark etti. Link - Hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 canli yayin versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bence avustralya sw:tor hakkındaki gelişmlere kilitlenmiş durumda zazaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 defuse etmek için evaporator unit e giden boruyu kırıp devrenin üstüne sıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bence direk kırmızı teli kesecekler ! Oh wait ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ha bu arada The teenager, believed to be a Year 12 student at a north shore private school, was discovered alone near the device, towards the front of the house. evin önünde yani. bizim haberde evin içinde gibi anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Yerli kaynak bu kadar oluyo anasını satiim. De şimdi bu filmler insanları çok rerörö yapıyo, Saw türevi tüm filmler yasaklansın moduna girer medya. Norveç deki katliamdan sonra Norveç gibi bir ülkede 51 oyun yasaklandıktan sonra şaşırmam. Edit. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://encyclopediadramatica.ch/images/6/6a/Theinternetsss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 önce bunu defuse edeyim sonra kızı da kurtarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Şaka ya cidden filmlerden çok etkilenmiş ergen biri gene sapıtmış. Bi ayar verirler umarım abartı şiddet içeren filmlere. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hello Mary, I want to play a game...... :/ of inanilmaz korkunc bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hala devam ediyormuş galiba, etkisiz hale getirememişler 3-4 uzman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 belki bomba aktif görünümlü, ama aslinda degildir. adam da izleyip egleniyodur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Oha lan bu ne böyle :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sen de zenginsin, yarın öbürsü gün seni de kaçırıp boynunda bomba ile kapıya bırakıverirler. allah kourusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Altın saatim var diye demediğini bırakmadın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yatarken feykini takıp öyle yatıcan ki gece biri gelip takamasın gerçeğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Takma niyetiyle gelen bi yolunu bulur. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 napae said: Altın saatim var diye demediğini bırakmadın. :( tam da unutmuştum onu. 0ne'nin ceketi ve napae'nin altın saati.. allaaam sana geliyorum itiraf ediyorum çok kötü değildi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bu konuyla ilgili son kez açıklama yapmak istiyorum. Ehem.. SAATİM PLASTİK ARKADAŞLAR GERÇEK ALTIN FALAN DEĞİL. sdfs Tıpkı sizin gibi fakirim, beni de aranıza alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hem zengin hem alçak gönüllü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya! biz fakiri kokusundan tanırız! hmmppsss hmppss hmmppsss buram buram zenginlik,şatafat, tantana ve böbür böbür kokuyorsun! sen fakir değilsin bi kere olsan olsan fake olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar