ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 şu druid macrosunda; said: /cast Tiger's Fury /cast Savage Roar /cast Berserk /cast Incarnation: King of the Jungle /cast Berserking(Racial) /cast Lifeblood(Rank 8) incarnation aktive olmuyor, anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İsmi o mu tam olarak? Bir de gcdliyse çalışmaması lazım. Son olarak artık rank kalmadı, o lifeblood'ın yanındaki rankı silin abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 evet ya ismi o spellbooktan tıklayarak ekledim. yanında rank 8 yazanı da spellbooktan tıklayarak ekledim, herbalismden gelen spell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 benim de warrior 80-85 6 saat civarı kastım , stonecore falan bile girmeden. özellikle 83-85 arası nerfi acayip olmuş , twilight highlandsde ne olduğunu anlamadan 85 oldum. Crucible of carnage olayını kaçırmayın kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hyjal, ulduar yaptım. uldum'a yeni geçtim 3-4 quest yaptım 85 oldum. rested kasıyorum full onun da etkisi var. herbalism de çok iyi exp veriyor. rested iken ulduar'da her seferinde 12k exp veriyor herbalism, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu Shado pan daki daily ler falan nasıl açılıyor ya. Ordaki bütün görevleri bitirmemiz mi lazım, yoksa başka bi olaylar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Golden lotusa revered olduktan sonra başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 raid finder la ilgili noob bir sorum olacaktı . girdiğim raid lerde drop falan göremiyorum ben . bonus roll açılıyor ama sadece para geliyor cache ve bonustan . nedir sorun acep ? fazla olmadı 90 olalı . kesin biyerlerde yanlış yapıyorum ama . bu arada mount neverest ne güzel olmuş yav . tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 item düşüyor işte o çantadan şansına göre, yoksa gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cata gibi değil yani göremiyoruz düşenleri. o zaman bayağı bir şanssızmışım ki 28g dan başka bişey düşmedi . sagol cevap için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çanta düşmüşse item kazanamamışsın demektir. item düştüğü zaman direkt inventory'ne gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ucunbiri said: hyjal, ulduar yaptım. uldum'a yeni geçtim 3-4 quest yaptım 85 oldum. rested kasıyorum full onun da etkisi var. herbalism de çok iyi exp veriyor. rested iken ulduar'da her seferinde 12k exp veriyor herbalism, süper. Ulduar raid değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 deadwoll said: ucunbiri said: hyjal, ulduar yaptım. uldum'a yeni geçtim 3-4 quest yaptım 85 oldum. rested kasıyorum full onun da etkisi var. herbalism de çok iyi exp veriyor. rested iken ulduar'da her seferinde 12k exp veriyor herbalism, süper. Ulduar raid değil miydi? ulduar'ı sallamışım zaten deepholm olacak o. hyjal'da 83 oldum. deepholm'da 84'ün sonları. uldum'da 3-4 quest yaptım 85 oldum. sadece çiçek toplayıp quest yaptım bu arada. farm vs yok. 2 kere dandik bi instance 2 kere de bg yaptım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben Paladin'imde Uldum'a girememiştim bile :p Eskiden her zone bir level diye tasarlanmıştı, şimdi heirloomlar + 82-85 xp nerf'üyle questlerin %60'ı falan ellenmeden kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Benim anlamadığım lvl kasması en boktan mekan olan wotlk zone'larında niye hala nerf vs. yok? Druid kasıyım diyorum sırf 70-77 arası fenalık basıyor diye ellemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi vereyim botu kas 70-77 dediğin şey bi akşam yemeği vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sene 2012 ve bot kullanan banlanıyo sananlar var hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 deadwoll said: Benim anlamadığım lvl kasması en boktan mekan olan wotlk zone'larında niye hala nerf vs. yok? Druid kasıyım diyorum sırf 70-77 arası fenalık basıyor diye ellemiyorum. e var ya neden yok. xpler yarıya indi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 79-80 = icecrown questlerine başlayıp ilk chaini bitirince doluyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sanssizsansli said: sene 2012 ve bot kullanan banlanıyo sananlar var hala :) Ek paketin ilk haftası 8-9 kişiyi rapor ettim mining bot kullandıklarından dolayı, banlanıcaklar mı diye de friend list'e ekledim. Ama hiçbiri banlanmadı tabi. Hatta 7/24 bot kullananlardan birinin olduğu guilde girdim altlarımdan biriyle, beraber bg/dungeon falan yapıyoruz bikaç gündür sdf. Adam serverdaki büyük guildlerden biriyle anlaşmış, Onlara düşük fiyata satmasına rağmen 2 acc ile 3 milyon civarı gold yapmış, böyleyken böyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Gold satarken blizzarda enselenenleri banlarlar. Birde mal gibi ah a 200-300 tane item konulursa da çakarlar banı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bot çok iyi bişi. zaten oyuna direk bir etkisi de yok. asıl rotasyon botları falan var raid için. sen sadece gezdiriyorsun o dps yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yoo soris öyle bişey yok. ben herb botu kullanırken ah'da sadece benim 300 stack otum olurdu chromaggusta. hiç bişeyde olmadı. günde 20k cıkardığım oluyodu. tek sorun şu o kadar para yapınca sıkılıyorsun. demekki gerçek hayatta zengin olsam sıkılcam herşeyden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 para mara değil de şu karakteri kassa bi bot çok güzel olacak. en azından 80 yapsın uğraşamıyorum hatta 90 yapsın 85-90 arası fena uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi 1-90 ı 7 days playedla yaptım. ilk denemem olduğu için çok bile sürdü. 4 days yapan var. fakat 85-90 profilleri henüz %100 afk bırakmaya elverişli değil bir de botla level olayı haricindeki olaylar riskli. aşırı farm ve AH a girince oyun ekonomisini bozmaktan ötürü önce bi 72 hours geçiriyolar daha sonra perm uslubuyla quest yaptırıp ihtiyaç olan matleri farmlatmak gerek. combat cyclellar çok başarılı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar