Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qMlzJdeOeVc#!

cogh iyi lan

filmler efsane ahahah harika yapmislar yine.

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523962_10151131265957739_101504104_n.jpg

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523322_10151133556597739_1218539611_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle bir LFR ye girdim de, önceden hardcore raid filan yapmış insanım ancak soğumaya başladım bu raid olayından ya. Daha önce yapılmamış olsun diye, daha ilk raidin ilk boss unda bile bir zorluk olmasa bile 141 phase, 1421 ability bunları ezberlemekle uğraşacak olsam gider daha kazançlı bir işe harcardım vaktimi diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Abi şöyle bir LFR ye girdim de, önceden hardcore raid filan yapmış insanım ancak soğumaya başladım bu raid olayından ya. Daha önce yapılmamış olsun diye, daha ilk raidin ilk boss unda bile bir zorluk olmasa bile 141 phase, 1421 ability bunları ezberlemekle uğraşacak olsam gider daha kazançlı bir işe harcardım vaktimi diyorum.

İlk bossta tanklara koordinasyon, geri kalanlara genelce bir dikkat lazım, phase zaten yok diye hatırlıyorum. İkinci bossta ilk phase uzağa kaç, ikinci düz, üçüncü stack. Üçüncü bossta spirit realm'den biraz adam öldür, gerisi tank & spank.

Bu kadar da mı taktik olmasın, heroic boss'u gibi öldürüp çıkalım mı Cata'da suyu çıktığı gibi? Hele ki LFR'de bunlar çocuk oyuncağı, sadece henüz herkesin gear tam oturmadığı için biraz zaman alabiliyor öldürmek, ya da ilk defa girenler sıfır taktik ve dikkatle oynuyorsa wipe'a sebep olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

quixef said:

İlk bossta tanklara koordinasyon, geri kalanlara genelce bir dikkat lazım, phase zaten yok diye hatırlıyorum. İkinci bossta ilk phase uzağa kaç, ikinci düz, üçüncü stack. Üçüncü bossta spirit realm'den biraz adam öldür, gerisi tank & spank.

Bu kadar da mı taktik olmasın, heroic boss'u gibi öldürüp çıkalım mı Cata'da suyu çıktığı gibi? Hele ki LFR'de bunlar çocuk oyuncağı, sadece henüz herkesin gear tam oturmadığı için biraz zaman alabiliyor öldürmek, ya da ilk defa girenler sıfır taktik ve dikkatle oynuyorsa wipe'a sebep olabiliyor.

sanirim farkli birseylerden bahsediyor , yazma ve anlatma level i cok dusuk oldugu icin kastim kastim net birsey anlayamadim ne demek istedigine dair.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

sanirim farkli birseylerden bahsediyor , yazma ve anlatma level i cok dusuk oldugu icin kastim kastim net birsey anlayamadim ne demek istedigine dair.

Daha eleştirime verdiğin ilk cevabın, seni tanımadığım ve büyük ihtimalle tanıma şansım olsaydı dahi tanımak istemeyeceğim halde, ad hominem. Bir başka deyişle, anlama kısıtını göz önünde bulundurarak (çünkü ilk dediğimi anlamadığını kendin söylüyorsun), yazdıklarım hakkında değil benim hakkımda yorum yapıyorsun. Bunun iki sebebi olabilir: Yazdıklarıma düzgün cevap verecek bilgi birikiminden yoksun olma veya bu bilgi birikimini yorumlayıp nitelikli bir cevap ortaya koyabilecek zekadan yoksun olma.

Ha bu arada, İngilizce - Türkçe karışık yazma bir tarz haline geldiğinde çekilir hale geliyor ancak, level gibi basit kelimeleri İngilizce yazınca, ne yazık ki, şekil olunmuyor.

Eveet, anlatmak istediğime gelirsek;

İlk raid in ilk boss u derken, dün yaptığım ilk boss u kastettim, LFR de ikinci boss tan girdim ve evet zorlayacak bir durum yoktu ve o yorum daha çok LFR deki oyuncuların o boss un üçüncü phase inde stack olmayı raid chatten defaatle uyarmama rağmen anlamamalarının tarafımda uyandırdığı negatif duyguların bir tezahürü idi, boss un hemen sonrasında. Dediğim gibi zamanında raid yaptım, ama genel olarak hardcore diyebileceğimiz guild lerde yaptığım için bu işi ve raid de yer alan insanların genel yetenek seviyeleri belli bir seviyenin üzerinde olduğundan, dünkü LFR insanlığa ve insanlığın geleceğine olan inancımı sarstı; ben de bunu foruma yansıttım. Ha ama ne oldu? Fanboy un birisi oyuna saldırdığımı zannetti ve ad hominem yapmaya çalıştı, canınız sağolsun canlarım iyi ki varsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

LFR'de wipe olduğu an 5-10 kişi çıkıyor, yerine yeni gelenler wipe yemediği için sallamayıp adam gibi okumuyor falan öyle bir sirkülasyon var. İki haftaya o da oturur, yeni daha. LFR'de keko riski daima var zaten, göze alarak giriyoruz :p

Dün gece normalde ilk defa denedik mesela, %98'de patladık hepimiz az çok LFR yapmamıza ve okumamıza rağmen :p Sonra geceyi %50'de bitirdik, haftaya da indiririz. Progress daha tatlı oluyor, özledim ben şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

lfr de bişe yokki sabit dur aban işte hiçbişe olmuyo altında bişemi cıkmıs patır patır patlıyomusun doğru düzgün can gitmiyor, bu arada hunter'ı yine yerin dibine sokmuş blizz, bi tarafını yırtsan dps çıkmıyor, zaten belliyi simulationcraft sitesinden ama adamlar yok ora gerçeği yansıtmıyor dedi ama herşey ortada, pvp yüzünden pve yapamaz oldu hunterlar.
Sosyal ağlarda paylaş

blackwolf said:

80 be pri var race change ile monk yapsam oluyormu ki? Baştan level kasmak hiç çekilmez ya

"Race" change ile "class" değişmiyor haliyle. Pandaren Priest yapabilirsin. Scroll of Resurrection vs. ile Monk 80'lemek de olmuyor, baştan kasacaksın oynayacaksan. Heirloom'larla su gibi alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...