toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ya iste o cin seddi gibi seyi yıkan bocekle birlikte gelen questleri tamamladım. dread wastes'e gondermedi. kun-lai'ye gittim merdivenden. buradan devam ediyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 FreEmoon said: Haritada yakınlarda olan alabileceğin görevler görülüyor. (yakınlarda derken aynı haritada anlamında) o görevleri almamış olabilirsin. Ki ne kadar uzaklaşsanda o görevler haritada görünmeye devam ediyor ünlem olarak. Haritaya şöyle bir göz gezdir bence.biri girip karakterinin yerini degistirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yahu gidin dread wastes a haritadan quest hubları bulun illa vardır orda quest verecek olan size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Alcest said: Deadmines girerken loadingde takıldı oyun 15 saat geçti hala giremiyorum karaktere DNS kullanıyorsan kapat bide öyle dene. Başıma çok geldi. Eski zoneları silmiş sanki oyun compress yaparken. Level kasarken ne zaman böyle feralas outland gibi yerlere girsem yada eski instancelara hep bi problem yaşattı. Ya loadingte bekliyor yada yüklemesi bitene kadar bütün ui transparant/moblar vs. gözükmüyor. Salak bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu dns'de de ne keramet varsa oto yapınca tüm sorunlar çözülüyor. bana da geçenlerde data ile ilgili bir hata veriyodu dnsyi değişince tak diye geçti valla. ilginç şeyler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Level bracketlara da mı bakmıyorsunuz yahu? Jade Forest -> Valley of the Four Winds / Krasarang Wilds -> Kun-Lai Summit -> Towlong Steppes -> Dread Wastes Krasarang dan sonra Kun Lai ye gitmek gayet normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 towlong steppes çok iyi zone'du bu arada. bi dahaki sefere levellerken full kasıcam o zone'u. bi de lag yüzünden jade forest'ta tek bi quest yapmadım , orayı da merak ediyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Düzeldi benimde otomatik dns yapınca birde sırada bekleme işini de hallettik mi tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 cross realm zone ne kadar dandik bişey olmuş. alışmışım boşboş quest yapmaya etmeye , low levellerda quest mobları bulunmuyor spawn rateler yüzünden. resmen soğudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 quixef said: Level bracketlara da mı bakmıyorsunuz yahu? Jade Forest -> Valley of the Four Winds / Krasarang Wilds -> Kun-Lai Summit -> Towlong Steppes -> Dread Wastes Krasarang dan sonra Kun Lai ye gitmek gayet normal yani. 88 olmuşum zaten ne level bracket'ından bahsediyosun. Ben kun-lai'ye gidisin 4 wind'den direkt olmayacagını dusunuyodum. pandaria haritasına baktıgında arada farklı bir zone daha var. o zone'un icinden hic quest yapmadan gecip kun-lai'ye gitmek sacma geldi ama oyle degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Kun-lai summit'e gidişi ıskalaman sorun değil de (haritada çıkan ünlemi tamamen tesadüf eseri gördüm ben de) four winds'in en sol'undaki quest zincirini yapıp dread wastes'e quest almamış olman çoook tuhaf. Ben hala orda takılı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben de sanki dread wastes'te bi soru isareti gordum gibi hatırlıyorum haritaya bakarken ama sonra birden kun-lai dısında hicbir yere yonlendirilmedigimi farkettim enteresan bi sekilde. neyse kun-lai'den devam ediyorum. 90 olsam da zaten tum zone'lardaki questleri bitiricem, huyum kurusun :) gidip tekrar 4 winds'in en solunda almadıgım quest kalmıs mı diye bakıcam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 evet tekrar gittim ve kenarda kosede duran elemandan su questi almamısım. http://www.wowhead.com/quest=30625 simdi oldu. hayda ya, abi zaten 4 winds'ten sonra dread wastes'e yonlendirilmiyomussun? kandırıyonuz mu beni? questleri yaparak oraya gecmenin yolu kun-lai'denmis. http://www.wowhead.com/zone=6138#comments ikinci comment. teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 legendary questlerre basladım bende ama heryere revered olmamızı istiyo nalet şey... illa hergün tüm daily'leri yaptırıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Valla şuan 89'um ve dread wastes'dan devam ediyorum townlong'u atladım direk, bayadır quest logda bekleyen questi şimdi gidip teslim ettim ve dread wastes questlerine başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 0ne said: legendary questlerre basladım bende ama heryere revered olmamızı istiyo nalet şey... illa hergün tüm daily'leri yaptırıcaklar q itemi sana verecek raidin yoksa bosuna kasion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 x86'da çalıştırsam, x64'te çalıştırsam connecting'de takılıyorum. Çözümü olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://g1210.hizliresim.com/12/7/drc54.png bu ne ya ogrimmarda durup dururken ölüyor millet...twisting nether da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ahahaha bu ne böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Chat'te yazmış adam lvl 1 warrior havada uçuyormuş. Hackerlar eğlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Hp'den bağımsız one shot ölüyorsun ve combat logta da yazmıyor birşey. Ya bir gm oyun oynuyor ya da bir hacker dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.focushaber.com/icerik_foto/haber_foto/detay/t949wf81-170674.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ya şu olay komikte black hand şu senin yaptığın 10 kat daha komik abi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Son derece problemli bir başlangıç oldu. Tech. Support forumları patlamış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar