Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bu arada taklit yapan salagin teki ole bi bagirdiki ust kattaki teyze polis cagirdi, selami basganin zabitalari polisten once bitti zaten ortamda, hemen muzigi kestiler filan yusuf yusuf, sonra poliste geldi filan ahahaha
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

öndeki adam da lcd almış heralde

olm o kadar kotuydiki bu listeyi yapan o ilk alan herif, alip kacinca elelridne patladi liste direk, ben bile 3 kez kaynak yapiodum siraya neredeyse, bole bi chaos allahin terk ettigi dag basindaki avm etkinliklerinde bile yoktu
Mesaj tarihi:
ya o taklit yapan herifler ne öyle ya! yani nasıl insan lan bunlar. şu taklit yapanlar direk haber türk e haber konusu olur.bir guild te böyle tipler oldugunu bilsem Hc lere falan almam yani aklıma gelirse wipe yenir.
Mesaj tarihi:
Soris said:

Beklediğimden çok daha iyi olmuş bu ek paket. Açıkcası bu kadar olacağını beklemiyordum yeni zoneları filan çok güzel tasarlamışlar.

oyun motorunun sınırlarını zorluyor adamlar artık,genelde 1-2 yılda bi cekiciligi kalmaz motorların cok güzel mekanlar grafikler var bu pakette ...
Mesaj tarihi:
Bütün classları oynama hastalığı olan ben illa ki monk ta kasıcam , pandaren in class özellikleri iyi mi, yoksa human mı açayım. Pvp ciyim.
Mesaj tarihi:
Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...