Teodor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hellfire bossu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahah lol o kadarda saklanmaya kasmistim, oyun sirasian gelince 200 kisi icinden nasil olduysa yakalamis herifler, keske sapka taksaydim :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 öndeki adam da lcd almış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ha bu arada taklit yapan salagin teki ole bi bagirdiki ust kattaki teyze polis cagirdi, selami basganin zabitalari polisten once bitti zaten ortamda, hemen muzigi kestiler filan yusuf yusuf, sonra poliste geldi filan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ya bir de Gangnam Style yapsalar anlayacağım da şu sıralar popüler, Tunak tunak tun nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sparkcaster said: öndeki adam da lcd almış heralde olm o kadar kotuydiki bu listeyi yapan o ilk alan herif, alip kacinca elelridne patladi liste direk, ben bile 3 kez kaynak yapiodum siraya neredeyse, bole bi chaos allahin terk ettigi dag basindaki avm etkinliklerinde bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ya o taklit yapan herifler ne öyle ya! yani nasıl insan lan bunlar. şu taklit yapanlar direk haber türk e haber konusu olur.bir guild te böyle tipler oldugunu bilsem Hc lere falan almam yani aklıma gelirse wipe yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahahaha video çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Gangnam overrated, Tunak efsane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bi herif vardi tshirtune 10k achivement point ile aldigi tarihle beraber insane title li karakterini bastirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Soris said: Beklediğimden çok daha iyi olmuş bu ek paket. Açıkcası bu kadar olacağını beklemiyordum yeni zoneları filan çok güzel tasarlamışlar. oyun motorunun sınırlarını zorluyor adamlar artık,genelde 1-2 yılda bi cekiciligi kalmaz motorların cok güzel mekanlar grafikler var bu pakette ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bütün classları oynama hastalığı olan ben illa ki monk ta kasıcam , pandaren in class özellikleri iyi mi, yoksa human mı açayım. Pvp ciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben Human açtım. Human çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 outland de karakter kasan ellerim kırılsın. 3800 kişi sıra ne lan. Birde küfreder gibi 162 min yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Dnr dan Mop alıpta urunu dıs kutusuz gelen var mı ? o alıstıgımız blizzard dış kutusu yok. ıcınde de kıtapcık dıye 2-3 sayfalık ınce bırsey geldi.. bugun cata elime ulastı onda problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 evet düzgün paketlememişler bu sefer dvd kutusuna koyup satışa hemen,aral'ın işi diye düsünüyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben 3900 ü gördüm 20 dk önce outlandde. Bir kere dc olduğun zaman bilgisayarı kapat git outlandde oynuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Pandaria dan SW ye nasıl dönüyoruz,bakmamışım ona hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dönemiyorsun, kaldın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 güzel buralar zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ya questler filan asiri iyi olmus, catada resmen aglaya aglaya kasmistim deepholm, twilight filan kotu olan frostmanede bir hordea 9 ally dusuyor, icine etti butun zevkimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 frostmanede canlı horde göremiyorum ben zaten,server degiştir sen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Birde ben outland e 6 tane charı parayla transfer etmiştim. Akşam 8 de eve geldim saat 11.. Hala bin küsür sıra var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 valla ben xavius'a free mig. açmışlar outland den geçirdim bir tane karakteri. 4k sıra ne be. Olmadı ortalık düzeldikten sonra geri yollarım outland'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Xavius nasıl iyimi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar