HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 El kızartmacadan hallice oyunun pvp si, bi de cast bar var işte, BİRAZDAN ŞUNU ATIYOR BAK 3 E BAS diyen.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1400 rating scrub çıktı adam abov.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gw2 de kale dövmeye devam et horoz. SO HARDCORE.
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kötü dediğim pvpyi neden oynayıp ladder kasmamı bekliyorsun onu anlamıyorum, giderek aptallaşıyor blizz fanboylari gerçekten.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 CtrlX said: yok biri 30 saniye koşuyomuş yok biri daha geç vanish atıyomuş falan. o da şimdi, zaten 2 ay sonra hp resil attack/spell power dengeleri oturunca tek buildli döneme geçilecektir, demişti dersin. Yani diyorsun ki 2 farklı subtlety rogue'dan, 6 saniye boyunca stealth'tan çıkmadan sana saydıran ile, stealth sırasında kullandığı hiçbir skille enerji harcamayan subtlety roguelar arasında hiçbir fark yoktur, bunların oyuna etkiside yoktur. Ve 2 ay sonra bütün subtlety rogue'lar bu ikisinden birini seçer sabit onla oynar? Ya da bir subtlety rogue'un prep, shadow step ya da CD'siz sprint arasında seçim yapmasıda oyunu hiç etkilemez. 2 ay sonra bunların 3ünden biri standart olur her rogue bunla gezer. Bunları mı söylemeye çalışıyorsun cidden? Eminsin yani?
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi WoW pve konusunda kendine baglatiyor bence ama pvp konusunda horoza katiliyorum. Blizzard'in yaptigi birsey var, bir sinifi costurmak pvpde, sonra bir yama cikartip baska bir sinifa ayni muameleyi yapmak. Yillardir ayni bgyi yapip da onlari kisir donguye sokmak da cabasi. Eminim cogunuz AV'de az kufur etmediniz saginizda ki solunuzda ki salaklara. Oyun pvp konusunda oyuncuyu cok kisitliyor.
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Armory linkini koymamışsın olmamış.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 wow ciddi pvp oyunu o yüzden arena turnuvalrı yapılmaya devam ediliyo esports olarak
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sparkcaster said: wow ciddi pvp oyunu o yüzden arena turnuvalrı yapılmaya devam ediliyo esports olarak Onun sebebi blizzardin finanse edebiliyor olmasi. WoW degil.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bugün quest yaparken hunterın biri geldi ilk öldürdü beni sonra adamı 5 kere üst üste kestim acıdımda bıraktım ya. Bi de bişi sorcam bu warrior katalizimde iyiydi şimdi nerflemesinler bunu bir warrior kasayım dedim 90 olunca stat dengesi oturunca yine en azından bir iş yapabilir hale gelir demi? Çünkü şimdi bg lerde bir shadow priestin shieldini bile kıramıyoruz da. Casterlar fink atıyor.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 warrior un kötü oldugu zaman olmadı ki hiç.. hatta en fazla nerf yiyen class
nyks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 WOW'a hiç dönmek niyetinde değildim. Pandalar da hiç ilgimi çekmemişti. Hardcore oynanan senelerin sonunda bir tiksinme bile gelmişti. Neyse arkadaşların gazıyla tekrar başladım. Gelen değişiklerin hiç biride beni öyle vayy be dedirtmemişti. Taki bu akşam lvl kasmak için görev yaparken. Beni taa vanilya zamanı STV zamanlarına götürdü şu CRZ olayı. World pvp olayının stresini (ve bol küfrünü) ve heyecanını unutmuşum.
Haste Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 panda olayını niye bu kadar dert ediyosunuzki açmazsınız panda oynamazsınız olur biter,yeni mapler yeni dungeonlar yeni raidler bir sürü yenilik var...
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Şeytanoloji masterı yapmış warlocklar sırtlarında demon wings çıkmış şekilde dolaşıyorlar. Destrolar ateşli büyüler kullandıkça yanmaya başlıyorlar, en sonunda alev alev oluyorlar. Afflictionlar devamlı etraflarında duran ruh taşlarıyla ya da kaelthas gibi sırtlarının üstünde güç küreleriyle geziyorlar. Türkçeye çevirince ne iğrenç oldu be.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi yeni capital istiyorum ben artık ya. shattrath, dalaran falan ne guzeldi.
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sanctuary istiyorsun yani :D portalları koysalar millet gene takılır o mekanlarda gerçi
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gece kaçta açılacak şimdi pandalar.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Pazartesiyi salıya bağlayan gece, Türkiye saati ile 01:00'da.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 teşekkürler. Pfff iş günü gece 1.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 HikmetHoroz said: Kötü dediğim pvpyi neden oynayıp ladder kasmamı bekliyorsun onu anlamıyorum, giderek aptallaşıyor blizz fanboylari gerçekten. Kalite oyunu oynamak fanboyluk ise evet fanboyum. Şu son 5 yılda çok yakın arkadaşlarım warhammer-rift-aion-conan hepsine wow killer diye diye atlayıp duruyodu mesela hehe. gw2 gerçi içlerinde en iyisi çıktı da mmo değil oyun sorun o.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Valla onu bunu bilmem ama bir casual olarak söyleyebilirim ki o kadar oyun çıktı hiçbiri wowu bitiremedi. Demekki bu oyunda başka birşey var insanları bağlayan. Geçen blizzard ın sitesinden timeline ına baktım adamların çıkarttıkları her oyun zamanının en çok satan oyunu olmuş demekki bu işin içinde başka bişi var tutku var bu işin içinde.
Boci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yauv benim yıllarımı harcayıp yakaladığım Timelost Proto Drakem nerde?
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bu world drop mountları iyice yalan oldu herhalde, CRZ 'ler sayesinde hayatta alınmaz artık.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 monk açıyomusunuz gençler?nasıl monk betacılar!!!!?
Öne çıkan mesajlar