Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 axedice said: Çelınc modlara baya bi hype yaptılar, umarım hayal kırıklığı olmaz. Packler için TBC SH ilk zamanları demiş devlerden biri, bakalım umutluyum. shattered halls en kolay dungeonlardan biriydi cc çok olunca ki ben oraları warriorla 1 cc ile yapabiliyodum challenge modunu felan kekti
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Eskiden cc de azdı. O da fark ediyor. Şimdi her classta bir sey var.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Sparkcaster said: shattered halls en kolay dungeonlardan biriydi cc çok olunca ki ben oraları warriorla 1 cc ile yapabiliyodum challenge modunu felan kekti En zor heroiclerden biriydi SH, CC sadece yapılabilir kılıyordu. Bi orası bi arcatraz bi de dark portal kan alıyordu başlarda. Ha sen çok iyi olduğun için hepsi sana kek gelmiştir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 black morass baya kekti, arcatrazda da questi yapmak imkansızdı 2 healersız, sondaki boss direk birine stun atıpc hannelingde kesiyodu ben blood furnacedeki tek atan demonları bile banish olmadan tanklardım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 shde son boss kesiyodu grupta priest varsa, 5 kere felan priest yattıktan sora paladinle yapmıştık yüzümüzü sürerek
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 0 cc ile yaptığımızı hatırlıyorum ben SH heroicin nerf öncesi ilk halini. çift tank kullanmıştık hatta. arcatraz daha zordu oradan bu arada.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 o dark portal ... allamm.. orası yüzünden oyunu bırakıyodum bi dönem ...
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bir de oyunun gotik havasi ne hale geldi. Zaten kan ogesi eksik oyunda.
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 toggie said: diablo3'le karıstırdın kardes. Diablo 3 mu? Kafan mi guzel? Naxxramas, icc ne tarz acaba?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 biri tim burton, öbürü samwise diddier... gothic bambaska bişi ya
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Gothic_architecture Icc tanidik geldi mi simdi?
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 axedice said: Peki gümüş ve altın için ne gerekiyor? Hepsi timed run mı yoksa ulduar heroicleri gibi şöyle kes böyle kes diye bi durum var mı? Var var öyle şeyler. Timed + özel event tarzı şeyler var.
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Portallı değil de diğer dungeon vardı caverns of timede, işte thrallı kurtardığınız falan. Onun normali lootwagon, heroici mazoşizmdi. Gerçi cc'siz SH heroic yapan varmış burda ama :p Bir de caverns of time ne güzeldi cidden, ordan ne ekmek çıkardı, warcraft universeden istedikleri herşeyi koyarlardı. Onun yerine gittiler ragnarosa pantalon giydirdiler. O antik mısır temalı yerlerden bile nefis raid olurdu aslında.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 durnholde un tek zor kısmı da bi anda bütün instance ı başına toplayan salak scoutlar ve onların tek çözümünün scattershot olması mallığıydı, onu fixledikten sonra free farm oldu zaten
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 2-3 cc istiyordu packler. Shamanlarda hex yok, paladinlerde repentence yok, trap şimdiki gibi olmadığından doğru düzgün trap yapabilen hunter yok, serverda succubusla cc yapabilen macro bilen warlock sayılı falan.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ya işte spark olmadığımız için hep bunlar. Onun kadar iyi olsak bütün heroicleri ccsiz wotlk heroicleri gibi yapardık da yetemedik hep. Bizim hatamız.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 360 derece cleave yemeyi ve 10% ihtimal ile sap vurduktan sonra destealth olmayı hiçbir zaman özlemeyeceğim.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Vanish öyle durumlar için var. Gerçi 360 cleaveleri ben de özlemiycem heh
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Her pack öncesi Vanish mi bekleticem gruba heroicde ahah. Sonra %100 yaptılar ama çektiğim acılar hafızamda.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bombilo said: hangi refleks lol ya, tamamen cycle oyunu. duyanda wow'u fps fln sanacak. Yeni hali öyle, Vanilla'da ve hatta TBC'de öyle değildi.
Öne çıkan mesajlar