Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Çelınc modlara baya bi hype yaptılar, umarım hayal kırıklığı olmaz. Packler için TBC SH ilk zamanları demiş devlerden biri, bakalım umutluyum.

shattered halls en kolay dungeonlardan biriydi cc çok olunca ki ben oraları warriorla 1 cc ile yapabiliyodum challenge modunu felan kekti
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

shattered halls en kolay dungeonlardan biriydi cc çok olunca ki ben oraları warriorla 1 cc ile yapabiliyodum challenge modunu felan kekti

En zor heroiclerden biriydi SH, CC sadece yapılabilir kılıyordu. Bi orası bi arcatraz bi de dark portal kan alıyordu başlarda. Ha sen çok iyi olduğun için hepsi sana kek gelmiştir.
Mesaj tarihi:
black morass baya kekti, arcatrazda da questi yapmak imkansızdı 2 healersız, sondaki boss direk birine stun atıpc hannelingde kesiyodu

ben blood furnacedeki tek atan demonları bile banish olmadan tanklardım
Mesaj tarihi:
axedice said:

Peki gümüş ve altın için ne gerekiyor? Hepsi timed run mı yoksa ulduar heroicleri gibi şöyle kes böyle kes diye bi durum var mı?

Var var öyle şeyler. Timed + özel event tarzı şeyler var.
Mesaj tarihi:
Portallı değil de diğer dungeon vardı caverns of timede, işte thrallı kurtardığınız falan. Onun normali lootwagon, heroici mazoşizmdi.

Gerçi cc'siz SH heroic yapan varmış burda ama :p

Bir de caverns of time ne güzeldi cidden, ordan ne ekmek çıkardı, warcraft universeden istedikleri herşeyi koyarlardı. Onun yerine gittiler ragnarosa pantalon giydirdiler.

O antik mısır temalı yerlerden bile nefis raid olurdu aslında.
Mesaj tarihi:
2-3 cc istiyordu packler. Shamanlarda hex yok, paladinlerde repentence yok, trap şimdiki gibi olmadığından doğru düzgün trap yapabilen hunter yok, serverda succubusla cc yapabilen macro bilen warlock sayılı falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...