photographer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 karakter kopyaladım ama bütün skiller falan bi değişik bi garip olmuş ya afalladim şerefsizim o glyphler ne kadar kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ya abi anladık beta falan da ben paso dc oluyorum ya da error verip kapanıyor client. Bir kere kendim çıkmadım lan oyundan sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ben acaip beğendim ya betayı panda monk yeni yerler falan çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bende karakter kopyalama olayı yok. account frozen olduğu için midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Congratulations! You've been selected to participate in the beta test of World of Warcraft Mists of Pandaria As a beta test participant, you'll experience the new content and features of Mists of Pandaria before the expansion is released. Help the Alliance and Horde explore a strange world cloaked in mists, and wage war against the mysterious Sha energy that threatens to engulf the land. A whole new continent awaits! Your feedback will directly impact the quality of the final game -- our developers are standing by! SENDING US FEEDBACK: We've put up forums where you can discuss the game, which you can find by going to http://www.battle.net and scrolling down to the beta forums. You are expected to follow the posting guidelines and forum Code of Conduct at all times while participating in any discussions. Maintaining a constructive dialog with fellow testers and Blizzard posters will help ensure the forums remain a positive place for discussing and providing feedback about Mists of Pandaria content. TROUBLESHOOTING: If you experience any difficulties running the beta game client, please visit the appropriate beta technical support forum or use our web form. fake midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Battle.net hesabına girip, orada görünüp görünmediğine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 battle nete girilmiyor.Ama bu gelen 3 veya 4 uncu mesaj öncekilerde görünmüyordu hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 battle.net'e nasıl girilmiyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Account managera girilmiyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 YOUR GAME ACCOUNTS DIABLO III Diablo III® Global Sign up for the World of Warcraft Annual Pass and get Diablo® III FREE! WORLD OF WARCRAFT World of Warcraft®: Cataclysm Europe (EU) World of Warcraft®: Cataclysm [WoW1] Public Test Realm (PTR) World of Warcraft® [WoW1] (Starter Edition) Europe (EU) STARCRAFT II StarCraft II®: Wings of Liberty [SCII-1] Europe (EU) StarCraft II®: Wings of Liberty [SCII-1] Public Test Realm (PTR) CLASSIC GAMES StarCraft® Anthology Warcraft III®: The Frozen Throne Warcraft III®: Reign of Chaos Diablo II®: Lord of Destruction Diablo II® bunlar var account da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 wow ptr var işte. mail ile ilgilenmene hic gerek yok. direkt battle.net hesabından yapabilirsin beta ile ilgili seyleri. client dl, char copy vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Beta filan gelmemiş sana o mailde fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o ptr ne? cata patch ptr'ı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ben de sonunda girebildim betaya da monk actim human 85 ama dogru duzgun oynanmiyor bile, surekli dusuyor takiliyor. bir de fps normal oyuna gore cok daha dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 grafikler daha iyi olduğundan olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi cidden ya hiç oynanmıyor bile devamlı dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Grafiklerden değilde çat bi spike yiyorsun hooop dc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oha mountlar da account wide olmuş dragonwrath mount da account wide olur mu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Dragonwrath binek değil ki, binek olsa o da olurdu heralde ama malesef itemle yapılan bir transform. itemi çıkarınca bile normal haline geri dönüyorsun. Ama yemeyip içmeyip gold kasıp, AH'den aldığım spectral tiger'ım account wide olursa göbek atarım orası kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Abi monk açtım bir tane, 25. seviye oldum da mount alamıyor muyuz? 2 saattir arıyorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 serverda ki karekter sayısı 11 e çıktı mı? ona göre 10. charı kasmıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Evet, artık her serverda 11 char açabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 niiice thank you =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mop için de annual pass tarzı birşeyler yapsalar ne iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar